Şimdi Ara

MMORPG OYUN ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni pc aldım gta 5 i en üst seviyede rahatlıkla oynayabiliyorum o kadar iyi bilgisayar. Ama bayadır oyun oynamadığım için ne oynasam bilmiyorum bana MMORPG TARZI oyun önerisi yapabilirseniz sevinirim. YENİ ÇIKMIŞ DAHA İYİ OLUR SİZLERDE OYNUYORSANUZ NİCKNAME BIRAKIN GELİNCE YAZARIM OYUNDAN :)



  • Tera Online tavsiye ederim hem grafik olarak hem combat sistemi olarak muhteşem bir oyun.Ama şuan oyuncu sorunu var.Çok az oyuncusu var.Videolarına bakmanı tavsiye ederim ben 3 yıldır oynuyorum bir türlü bırakamadım.
  • MMORPG artık çok fazla var piyasada; dolayısıyla nasıl bir şey aradığın önemli. Free 2 Play MMO'lar arasında bana kalırsa en kalitelilerinin başında Wildstar geliyor. Bunun dışında Blade & Soul çok sevildi - ben de bayağı kurcaladım ama çok tat alamadım ne yazık ki. Skyforge'un oyuncu sayısı yüksek, oynanışı da zevkli ama biraz grind sayılır. Arada bir takılayım grafikleri de güzel olsun dersen Warframe de eğlencelidir ama biraz ne aradığına bağlı oyundan - standard MMORPG'lerden farklı bir mantığı var.

    Çok fazla video linklemek istemiyorum sağa sola ama istersen imzamdaki kanalda bayağı bir mmo incelemesi bulabilirsin - en azından oynanış tarzlarını bile görsen aşağı yukarı bir fikir verir sana.

    İyi eğlenceler,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whispering Wind

    Tera Online tavsiye ederim hem grafik olarak hem combat sistemi olarak muhteşem bir oyun.Ama şuan oyuncu sorunu var.Çok az oyuncusu var.Videolarına bakmanı tavsiye ederim ben 3 yıldır oynuyorum bir türlü bırakamadım.

    Tera iyidir de tavsiye etme Ben 4-5 yıl önce tanıştım Tera ile ve 3-4 kere bırakıp her seferinde yine başladım. 60 Olana kadar haritayı gezip BAM kestiğin için DG'lere girdiğin için zaman geçiyor ama her bırakışımda da PVP olmadığından ve hep aynı şeyleri yapıyor olmaktan dolayı bıraktım. Grafik ve atmosfer olarak çok iyi bir oyun ama end game çok özürlü.
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    Doğru, o konuda haklısınız oyunun atmosferi ve grafikleri çok sağlam fakat dediğiniz gibi pvp ölü durumda hatta şuan daha beter durumda, lv 65 olupta yapılan en sık etkinliklerden biri Velikada boş boş beklemek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whispering Wind -- 21 Nisan 2016; 0:44:36 >
  • Tera yı çok uzun zamandır oynadım 2013 ten 2015in sonuna kadar sonra çok sıkıldım hep aynı şeyler sonra bıraktım Skyforge çok güzel ama sıktı warframe oynadım warface oynadım Wildstar oynadım bland and soul kaliteli ama daha çekici bişey arıyorum. Ark Survivalı Satın aldım daha başlayamadım ama bakacaz :)
  • Riders of Icarus deneyip yorumlarını yazarmısın adını duydum ama indirmeye cesaret edemedim kotam biter :)
  • ELOA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuralsiz111

    Riders of Icarus deneyip yorumlarını yazarmısın adını duydum ama indirmeye cesaret edemedim kotam biter :)

    Riders of icarus oynadım ve sildim ölünce dirilmek için 5 dk bekliyosun yada elmas kullanıyorsun paralı tabi binek pet olayı güzel olmuş lakin oyun eos gibi sandbox değil alan kısıtlı beni sarmadı ama zevkler farklıdır tabi sen bilirsin şuanda en popüler wow private server da oynuyorum free to play ve oyuncu sayısı baya fazla tabiki ilk çıkan versiyonu yani vanilla wow oynamak istersen pm atarsın başka oyunlar sarmıyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.