Şimdi Ara

MMR lar ile ilgili ilginc bir soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır LOL e ara vermiştik dedik bu sezon 10 macımızı yapıp en azından lıgımızı belırleyelım.

    Ben gecen sezon (sezon 4) Gold 2 idim ve arkadasım Plat 1 di. Bu sezon 10 oyunumuzu attık ve ikimizinde w/l oranı 7w/3l olarak sonuclandı ama lıglere yerlestırme konusunda bı tuhaflık var. Her ikimizde Gold 3 olarak basladık. Burada bir tuhaflık yokmu? 7w/3l a plat 1 den gold 3 dusuyor bir kişi digeri ise gold 2 den gold 3 e. hadi gold dusme normal dıyelım. Diger kişide bir problem yokmu sizce? Bu konuda bilgisi olan varmı?

    NOT: Arkadaşımın MMR ı gecen sezon dusuk degıldı (sadece tahmın yurutebılıyoruz tabıkı) cunku plat1 seyılerde dolanıyordu.



  • seninle beraber attıysa ondandır hocam bence.
  • Beraber atınca yanındakını dusuruosa nıye duo gırsinki millet sacma geldı bana sıstemın bır problemı gıbı gelıyor. 7w/3l ile hangı sezon gorunmus 8 lıg bırden dusmek. 5 sezondur aynı hesap ıle oynuyorum ılk defa boyle bır sey basıma geldi daha oncekı sezonlar da cok kotu bıtırdıgımız 10 placement maclarımızda olmustu onlarda bıle bu akdar dusenı gormedım. Acaba bu sezon mmr larmı resetlendı dıye merak etmıyorda degılım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 15 Eylül 2015; 2:31:34 >
  • sezon sonlarında mmrlar dengelenir dostum.Bütün mmrlar gold 3 e doğru yaklaştırılır.Missal plat 1 mmrlı bi adamı plat 4-5 gibi falan kabul eder sistem, gold 5 i de 3-4 falan.O tarz bişeydi okumuştum bi ara işte.Her neyse senin bu plat 1 arkadaşın bide senle duo girip elin goldlarına karşı oynadıgı için ondan dolayı da bi düşüklük var tabi.İkinizi de gold 3 e atması hoş olmamış tabi, hani plat 1 bi adamın 7 wine en kötü plat 3 falan başlaması gerekirdi.
    Bide platta lp erimesi varmıydı tam emin değilim varsa ondan da kaynaklanıyordur.
  • Chuan C kullanıcısına yanıt
    Platta LP erimesi var.
  • tamam işte arkadaşının lpsi erimiş kardeşim büyük geçmiş olsun.
  • Mmr sistemi cidden çok karışık. Bazen goldlar ile bazen bronz5ler ile eslesiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slnt kullanıcısına yanıt
    geçen seneyle alakası yok birlikte girdiğiniz için öyle olmuş bişey
  • Birlikte girme ile alakası yok smurfleri oynarken kuzenimle pre girdik tüm maçları beni gold 3 onu gold 5 attı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki sebebi var birincisi duo girmek ikinciside zaten yeni sezonda unrankedken(geçen sezon ligin olmalı) challenger olup 10da 10 yapsan bile plat başlatır

    O yüzden normal başlatmış. Ayrıca maçları geç atmanında dejavantajı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer arkadaşın Plat 1 iken win lose oranı biribirine yakınsa oynadığı oyunlardan düşük lp geliyorsa ki muhtemelen öyledir o yüzden gold a atmıştır.Duo girmekle alakası yok.
  • preseasonda oynadınız mı ?
  • Pre seasonda oynamadık uzun suredır ara vermıstık lol e. Bu arada plat arkadasımın w/L ratio su gayet ıyıdı cunku 15-20 arası alıordu hep. en mantıklısı uzun sure oynamayıp bu lp erımesınde mmr kaybetme sanırım olay ama Oyun atmadıkca mmr ın erimesi bana sacma gelıyor ki bende aynı durumdaydım benı etkılemedı olay oda ılgınc bır durum. neyse cok dert ettıgımızden degıl zaten arada aksamları kafa dagıtmaya oynanılan bır oyun oyle rankımız soyle olsun boyle olsun dıyede takıntımız yok ama sıstem iyice degişmiş 4 sezondur her zaman aynı olayı yaparken bısey yoktu sımdı bu sezonmu basladı bu olay onu anlayamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 15 Eylül 2015; 18:07:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.