Şimdi Ara

Mmr yükselmemesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 yildir falan oynuyorum. Oyuna basladigim zaman dereceli mac siniri 14 lvl falandi. Ne odugunu bilmeden daha 3 karakterle oynamayi biliyorken gittim dereceli girdim. Ne ise yaradigini bile bilmiyordum. Tabiki rank berbat geldi. 1.5 falandi. Ben olayi cozunce ranki 2.3 e cektim ama bastan benim akilsizligima iyi acilmadi rank. Simdi de artmiyor mubarek. Bu boost yapanlar arka arkaya ayni karakterle nasil 10 mac kazanirlar ? Hic mi counter pick olayindan etkilenmiyorlar. Hic mi takim kotu denk gelmiyor ? Bunlari dusunurken adamlarin 6 k oldugunu farkettim. Ben 6 k lık adam degilim ki takim kotu olsa da kazanayim tek basima tasiyayim. Ama en azindan 3-3.5 arasi bi ranki hakettigimi dusunuyorum. Ne yapmam lazim ? Cok uzun sure pro oyunculari izledim hala izlerim. Onlardan build ve oynanis ogreniyorum. Ama su guncelemeler tum dengeyi bozdu. Alirim diye girdigim sup beni kesiyor. İsin ozu napmam lazim ? Smurfle ugrasamam 24 lvl siniri var.

    İmla icin kusura bakmayin telefon sikinti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 3k civarı bi hesabı 25-30 lira verip alacaksın sonra da maçta sinirini pc karşısında sesli küfrederek harcayacaksın maça hiç yansıtmayacaksın.
    sinirlenip ping üstüne ping yaparsan 1 adama bile zıt gidersen ters teper kimse sen uyardın diye akıllanmaz.
    yapılmasını istediğin şeyi öneri olarak söyleyeceksin. bunları uygulayabilirim diyorsan bekleme al.
    Ama bir iki maç yenilince sinirin katlanıyorsa alma kendi yağında kavrul derim. 2 klavye 1 mouse kırdım son 2 yılda dota oynarken .
    şimdi rank yükseltebiliyorum maç içinde sakin kalmayı becererek.
  • Püf nokta bu mudur hocam ? Çoğu zaman sakin oynayan biriyim. Takım adına yapıcı olmaya çalışıyorum. İnsanlar hatasını farkedip sorry falan yazdıklarında hee hiç üstelemiyorum direk its ok :) falan yaziyorum. No problem mate falan diyorum. Am bu is boyle yurumuyor. Bugun lich oyunda yalniz adama ulti atiyor. Sark w larin hicbirini tutturamadi. Pudge midde ursayi feededi. Oyun aonuna kadar laf etedim aa son 5 dk kala patladim artik. Yine onlara yazmadim telefonda takim arkadasima bagirdim. Arkadasla girice rtalama 2.8 di. Bu adamlar boyleyse ben cidden bunu haketmiyorum. 4 el muazzam invo oynamiim kaybediyoruz. 28/6 falan oynuyorum. 14/3 vs.. Bence sikinti bu olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasquraiT kullanıcısına yanıt
    valla %80 winratele smurf açtığım da oldu %55'i geçemediğimde. Kendi oyunlarımı izleyince anladım ki fazla flameliyorum . Evet hakediyorlar saçmalıklarıyla ama zaten kötü olan adamı iyice berbat hale getirmiş oluyorum . Sana tavsiyem nakit durumun iyiyse 4k civarı al başta biraz düşersin alışma süresinde . O kadar saçmalık bir arada görmezsin. 1 tane adam çıkar onu da idare edebilirsin genelde. Ama daha yüksek mmr alırsan o 1 adam sen olursun . Oyun farkı çok oluyor . Mobilet sürerken 1000cc ye binmiş gibi olursun .
  • İlla alicaz yani baska yolu yok ? Hesabın prestiji var onu birakmak istemiyorum tum olay o. 2600 kusur saat dota, itemler, 87 lvl hesap, 677 ovgu vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasquraiT kullanıcısına yanıt
    yani şansına fazla güvenip çelik gibi sinirlerle her maçı çıkartırım diyorsan dene hesabınla ama zor yani o mmrda 3 tane iyi oyuncunun takımına denk gelmesi.
  • Dediği gibi yeni hesap alcaksin ya da boost :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki sizce böyle bir şey olsa ( boost veya yeni hesap ) sonrasında düşme yaşanır mı ?
  • MasquraiT kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğin anlaşılmıyor. Durup dururken oynamadıktan sonra MMR düşmez. Oynadıkça düşme diyorsan tabii ki düşer, ait olmadığın bir MMR'a sahipsen becerine ve başarına göre bir süre sonra yine ait olduğun yere gidersin. Tabii o arada gurur ve kibir yapmayıp kapabildiğin kadarını kapıp kendini geliştirirsen eskiden olduğun yerden daha iyi bir yerde olursun. Süre izafi, düşersin yani. Üç ay sonra "Hani düşerdim, bak aynı yerdeyim/daha yüksek MMR'a sahibim." demek boş olur.

    Bir de role göre de değişir. 1 ya da 2 oynarsan düşüşün Sabri Bey'in yerde yuvarlanma hızından bile hızlı olur.

    Ben 6-7k arkadaşlarla oynarken en iyi bildiğim rol olan mid'i, bir buçuk yıldır oynadığım ve elimin sıcak olduğu, 10 maçın 9'unda en fazla farm/deny ve GPM/XPM'ye sahip olduğum safe lane'i, 2000 küsür maçta toplasan 5 kere oynamadığım support'u, çok sevmediğim roamer'ı almıyor, o seviyelerde hiç de fena oynamadığım hard lane'e gidiyorum ve onlar ne derse yapıyorum, onlar da sevgi ve saygıdan pek bir şey demiyor zaten ama bu sefer de ben kendilerine soruyorum, gözümden kaçan bir şey vardır, atladığım bir şey vardır diye yapmamı istedikleri core item'ları. Çünkü benim seviyem 6-7k değil ve o seviyede tutunmak istiyorsam zaten hata yapmaktan çekinen bir oyun tarzım olduğundan o seviyelerin standart adamlarından bir şeyler öğrenmem gerek. Kibirli, gururlu davranmanın anlamı yok.

    Seviyenizin ne olduğunu kestiremiyorsanız 1000 fazla MMR'da en azından 30 oyun atın. Artık hesap mı alırsınız yoksa bir arkadaşınızdan mı rica edersiniz, size kalmış. Herkes kendini olduğu seviyenin üstünde görür. "Ben 5k'yım yeaa" diyen 4k'ları ağlatan 5k'larla dolu çevremiz. Belki de gerçekten şanssızsın belki de behaviour puanına göre kötü elemanlar geliyor takımına, bunu anlayabilmen için daha yüksek MMR'lı oyunları yavaş yavaş deneyebilirsin. Sonra ana hesabını o seviyeye kadar boostlatırsın. Boostlayan adam zaten o seviyeleri çekirdek gibi çitleyeceğinden uzun sürmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Temmuz 2017; 11:45:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MasquraiT

    peki sizce böyle bir şey olsa ( boost veya yeni hesap ) sonrasında düşme yaşanır mı ?

    Hocam ben daha 1 yil önceye 2k idim. Yukselemiyordum bi türlü. Ama kendimide 2k lik oyuncu ibi düşünmüyordum. Yani en azindan 3 k olmaliydim. O yüzden yeni hesap açıp tbd yi 3.5k açtım ki o da max zaten. Şu an hala 3.5 k yim. Arada bi düşüp yukseliyorum. Belki fazla oynasam yukselebilirimde. Yani eğer ben o kadar kötü oyuncu degilim, az çok tecrubem var diyorsan düşmessin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım tesekkurler ikinize de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.