Şimdi Ara

MNG Kargo'dan Uzak Dursun Herkes ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya mng kargo ile benzer zımbırtıları bende yaşadım yok kargo kaybolur yok geç gelir aman şu olur bu olur ıvır zıvır. Mng garip ya benim en çok memnun kaldığım kargo yurtiçi kargo. Eminim onunlada sorunlar yaşayanlar olmuştur milyonlarca kargo teslim ediliyo elbet bu kadar müşteriyi memnun etmek çok zor olucaktır ama kıyasladığımız zaman hemen hemen en az hatayı yurt içi kargoda görüyoruz bu sebeple ben genelde yurtiçi kargoyu tercih ediyorum tavsiye ederim. Mng ye bende karşıyım.
  • Kargoyu korumak değil niyetim ama şunu bi anlayın artık sorun kargo firmalarında değil o bölgenin tembel sorumsuz çalışanında adanaya gidersin orda sürat kargo çok iyidir hızlı teslimat anlayışlı hizmet verir ama ankaraya gidersin sürat kargo çöptür kötü hizmet yavaş teslimat yaparlar ama aras çok iyidir onlar çok hızlı teslimat ve anlayışlı olurlar ama adanadada aras kötüdür bu olayı anlamalısınız kargoları kötülemenin bir anlamı yok durduk yere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH'a şükür şuana kadar hiçbir kargo şirketiyle sorun yaşamadık.Hepsiylede aramızda 1-1.5km olduğu içinde işim yoksa kargoyu bem alıyorum hem onlara yük olmuyor hemde erken almış oluyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kesinlikle tavsiye etmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.