Şimdi Ara

GÜNCELLENDİ Kargo ile Gönderdiğim Laptop'ın Mecidiyeköy Şubesinde Çalınması ve Şube Müdürünün Tavrı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
7.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

    Konuştuğum kişi çaldı fakat MNG ad soyad sormadan TC almadan, teslim kodu almadan şubede öylece teslim ediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kötü tufaya düşürülmüşsünüz.


    MNG'nin de arkası sağlam, bir şey olmaz onlara maalesef. Her yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Kuryesinden müdürüne aynı demek ki. Bir kez daha tecrübe etmiş olduk.


    Ne yapabilirsiniz bilmiyorum açıkçası adama barkodu da vermişsiniz yani kötü niyetli birine açık çek vermek gibi bir şey olmuş. Kargo barkodla geldi, kimlik gösterdi teslim ettik diyecek, sıyrılacak gibi duruyor.


    Bu işlerden anlayan bir avukat bulursanız yararınıza olur.

  • Hocam elinde laptop kaldı mı


    kayseride akraban varsa ona gönder ups kargo olsun ama


    gönderdikten sonra barkodunu bana yollar mısın



    şaka bi tarafa üzüldüm tabi ama sizde para bile bile hediye edicek kadar kolay galiba




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariano3 -- 27 Aralık 2022; 12:52:25 >
  • Geçmiş olsun da siz niye barkodu adama veriyorsunuz ki? Madem barkodu adama vereceksiniz aracıya niye yolluyorsunuz gerek kalmamış ki.

    Ben pttye aracıya yolladım kargoyu adamlar farklı Tc ile aldılar.

    Hiçbir şekilde karşımdakine aracı arkadaşın bilgisini, telefonunu dahi vermedim.

    Olabildiğince parayı almadan alışveriş felan yapmayın.

    Bizim olay mahkemede şu an


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay ne olursa olsun MNG kargo sorumluluğunda, eğer hala form doldurun vs diye diretiyorlarsa avukat ile anlaşıp arabuluculuga başvurun tıpış tıpış ödeyeceklerdir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Az para değil makinada güzel peki şimdi o herife ulaşabiliyor musun üstat ?

  • Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt

    Yok hocam, dolandırıcı ürünü çaldığından beridir ulaşamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Vay şerefsiz zehir zıkkım olsun moralini bozmak istemem yapacak pek bir şeyin yok ki yakalansa bile bir cezası yok bu işlerin :(

  • Herkes barkoda kafayi takmisda bu is barkod olmasa dahi yine olacakdi nasil mi ?

    Mng bu subesi mimli zaten Gunahlarini almak istemem ama benim dusuncem su adam bana falan kisiden su sehirden bi kargo gelecekdi der sahte kimligin fotosoplu halini gosterir yine alirdi.Para almadan hicbir kargoya vermemek / Satmamamk en iysi varsin satilmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz şekilde almış zaten hocam, adamın elinde kimlik resmi varmış telefonda sözde. Onu gösterip almış. Ben kodu atmasam bile alırdı zaten. Ne adamın TC'sini soruyorlar, ne adını ne de teslim kodunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 27 Aralık 2022; 14:23:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gecmis olsun.

    Yalniz benim anlamadigim kimligin orijinali olmadan nasil teslim ediyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt

    Sağolun öncelikle. İşte hocam akıl mantık almıyor, onlar üste çıkıyor bir de. Üstelik akrabam kadın, gelip çalan kişi erkek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 27 Aralık 2022; 14:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvarez kullanıcısına yanıt

    Oda biseymi çok alışverişim oldu netten arasmiydi tam hatırlamıyorum gittim.Falan sehirden kargom var dedim isim neydi dedi soyledim hemen verdi ne kimlik ne bisey.


    Hayir anlamadigim sistem var aslında kod geliyor sms onu teyit edip vermesi gerekli kimlikde is degil.o anda sms e kod geliyor aynisi tutarsa teslim etsin.Neresinden tutarsan tut aldatma diz boyu.Savciliga dilekce ver dostum bu isin pesini brakma olur olmaz ama sen elinden geleni yap tum delilleri ciktisini al.Durumu guzel bi dille beyan et ver savcılığa bir dilekçe sonucda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Bu durumda avukata danisip savciliga suc duyurusunda bulunmaz gerekir. mng ile hic vakit kaybetmeyin bence.

  • Çok geçmiş olsun.

    Alıcının özellikle MNG ile yollamanızı istemesi ve yolladığınız zamanı sürekli sorması çok şüpheli. Aracı olan akrabanız olacağı için gönderim hakkında hiçbir bilgi vermemek, sadece akrabanızı bilgilendirmek en sağlıklı yol olurdu. Tabi şu anda bunu kafaya takmayın, bu sonraki alışverişlerinizde aklınızda bulunur. Olayın peşini bırakmayın.

  • Tamam sizin de suçunuz var ama kimlik ibrazı olmadan kargoyu vermeleri çok saçma. Geçmiş olsun. Umarım zararınız karşılanır.

  • Yerinde olsam tanıdığın bildiğin bir avukat varsa onlara danış, yoksa internetten ya da yaşadığın yerde güvendiğin birilerinden tavsiye ile bir avukata git. O adamın kesin kargocularla bir bağı vardır zaten sana dayatmasının sebebi o zateen. Sen ben Arasla göndereceğiöm kargoyu desen o adam vınn olurdu ya da ben İStanbul'a geleceğim 3 güne gezerim hem elden teslim ederim desen gene vınn olacaktı. Senin şehirdışırda yaşadığını bilerek o tuzağı kurmuş.



    Zaten büyük zarardasın, avukata vereceğin danışmanlık ücreti olur en fazla daha da zararın o da varsın olsun. Hiçbir şey yapmadan oturmaktan iyidir. Avukat size en mantıklı yolu gösterir. Ailenin tanıdığı polistir vs birileri varsa ayıptır vs demeden herkese ulaşmaya çalış. İstanbulda bir pozisyonda polis tanıdığın varsa senin iş hemen çözülür. Polis istedikten sonra anında bulur. Her yer kamera artık nereye alıyor gidiyor.


    Senin hataların olmuş, o kadar büyük para söz konusu olduğunda senin o malı kesinlikle bildiğin birine postalatman gerekiyordu. Kodu falan vermen çok acemice olmuş hocam ancak kendini enayi gibi hissetme. Bunun çünkü akılla aptallıkla alakası yok çok. Tecrübesizlik, gençlik ve temiz kalple alakalı. Senin sağlığın daha değerli kardeş. Büyük bir zarara uğramışsın özgüvenin sarsıldı haliyle ama uğraş biraz baktın olmuyor belanı oku devam et. Bu tamamen senin temiz kalmandan kaynaaklı bir şey, maalesef paranoyak gibi şüpheci olmak gerekiyor yoksa bu ülkede adamın arkasını dikiyorlar. Herkesin böyle şeyler başına gelebiliyor. MAalesef hayat insanı yoruyor ve bir anlık boşlukta bu tür soysuz hırsızlar malımızdan istifade ediyor. Geçmiş olsun tekrardan.


    Son olarak ben senden daha pahalıya hayat dersi aldım. Beni akrabalarım 2009 da 40 bin lira çarptı bugünün parasıyla bir araba alırsın o paraya. Akrabam diyorum sana hem de benim elimde olmayan bir sebeple çarptı. Davalarla yıllarca uğraştım. Bela okudum vs.


    Ders oldu. Kİmseye bu hayatta gönlümden helal etmeyeceğim türden borç harç vermem, hele mal hiç vermem daha. Oluyor böyle şeyler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Aralık 2022; 16:42:22 >




  • Çok geçmiş olsun malesef kargocular çok disiplinsiz başı boş çalışıyorlar kargoyu isteyince ad soyad yada takip numarası tek istiyorlar kimlik gösterme den veriyorlar demiyorlar hiç bu adam dolandırıcı olabilir direk veriyorlar bu işin icinde kargocularda olabilir bu işin peşini sakin bırakmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoyu akrabanız alacaksa, kargo bilgilerini neden şahsa gönderiyorsunki, kargoyla şahsın alakası yok ki bu durumda. Yapılan yanlışlar diz boyu. Zaten "şu kargo ile gönder" demesinden anlamanız lazımdı dolandırıcı olduğunu.

  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve ilginiz için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 27 Aralık 2022; 17:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.