Şimdi Ara

MNG Kargo & Mavi Bilgisayar Terbiyesizliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mavi bilgisayar ile şikayetlerde bu ne ilk ne de son olacak, sana da geçmiş olsun arkadaşım...
  • mavi bilgisayar kaybeder bizim gibi üyelerin dikkatli olması gerekir bu konularda ne olursa olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: buffalo


    quote:

    Orjinalden alıntı: NumanB

    şikayetimvar.com adresi gerçekten etkili arkadaşlar

    oraya mng hakkında şikayet yazarsanız epey etkili olur...



    yok bence orası da hikaye. genelde yaptıkları şu, senin şikayetini alıp yayınlıyorlar. firma seni arıyor, özetle yapacak bir şey yok senin hatan diyorlar. site sorun çözüldü, müşteri ile irtibata geçildi diyor. o saatten sonra bir şey yazma hakkın zaten yok.


    merhaba arkadaslar, ilk olarak desteginiz ve ilginiz icin tesekkur ederim. bugun gidecegim umraniye subesine bolge mudurlugu bu sekilde soyledi, bakalım ne olacak. bunun yanında mahkeme olayından vazgecmeyebilirimi islerimin yogunlugu arasında goturebildigim kadar gotureye de niyetliyim. biraz onlar ugrassın bakalım bizim gibi hissetmek neymis gorsunler.

    birde yazmadıgım ve cok daha utanc verici bir yanıda, sikayetvar.com a zaten yazdım ararsanız bulabilirsiniz orada sikayetimi. ama ne hikmetse ben tutanak tutturup kargo sirketine tazminat dilekcesi verdikten 1 hafta sonra hic aramadılar, ne zamanki sikayetvat.com a yazdım ertesi gun aradılar.

    isleyis su sekilde, firmaların sikayetvar.com a ayırdıkları personel var ve takip ediyor. sikayet olunca aradılar olayı anlattım ilgileneceklerini soylediler. sonrada siteye hemen musteri ile konusuldu sorun cozuldu diye bastılar. resimde arada gecen diyalog mevcut.

    kısaca mavi bilgisayar benim icin bitti, yakın zamanda bir arkadasım microsofta kabul aldı ve artık turkiyeden urun alacagımı sanmıyorum. darısı sizin basınıza, bu ulkeden mal almamızı engellemek icin elinden geleni yapan tum firmalar umarım bir gun batar... (daha farklı bi sey soylemek isterdim ama forum kuralları )

     MNG Kargo & Mavi Bilgisayar Terbiyesizliği




  • hepsi ayrı hikaye işte.
    şikayetvar isimli siteye de birisi haddini bildirmeli. benim de başıma geldi böyle olaylar. aslında kimsenin sorununu filan çözmüyorlar. ve sorununu çözmedikleri insaların sırtından para kazanıyorlar.
    ha şöyle olsaydı anlarım, mesela firmanın yazdıklarından sonra sizin de bir şey yazma hakkınız olsa iyi olurdu.
  • o zaman sikayetvat.com a da bir

    yahu bu sektörde kime güveneceğiz ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ömerözkan

    mavi bilgisayar kaybeder bizim gibi üyelerin dikkatli olması gerekir bu konularda ne olursa olsun


    bu olayda mavi'nin bi suçu yokki. burda suçlu olan MNG; işte bir elemanının yaptığı hata nelere mal oluyor..işlerine biraz daha özen göstermeliler.
    lütfen "ban"lamaya meraklı arkadaşlar olayı biraz anladıktan sonra yorum yapın; biri bişi yazsada hemen onu bunu ban"layayım meraklısı olmayalım..
    burda ban'ı hak eden MNG
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SIFIR

    quote:

    Orjinalden alıntı: ömerözkan

    mavi bilgisayar kaybeder bizim gibi üyelerin dikkatli olması gerekir bu konularda ne olursa olsun


    bu olayda mavi'nin bi suçu yokki. burda suçlu olan MNG; işte bir elemanının yaptığı hata nelere mal oluyor..işlerine biraz daha özen göstermeliler.
    lütfen "ban"lamaya meraklı arkadaşlar olayı biraz anladıktan sonra yorum yapın; biri bişi yazsada hemen onu bunu ban"layayım meraklısı olmayalım..
    burda ban'ı hak eden MNG



    biraz komik oldu arkadasım istersen asagıdaki maviye attıgım maili bir oku oradaki kanundaki "satıcı" kavramınıda iyi oku, bunlar bir anlam ifade etmiyorsa birde "musteri memnuniyeti" gibi bir "ahlaki" kavramı dusun, daha sonra mavi bilgisayar hakkında ki yorumunu son kez tekrar dusun.

    "Merhaba,

    060531240211502 numaralı ve sizin müşteri temsilcisi göründüğünüz siparişim MNG Kargo dan elime 2 Haziran günü hasarlı olarak geçmiştir. Firmanızla yaptığım görüşmeler sonucu hiçbir yardım ve destek alamamakla birlikte beni MNG Kargo ile muhattab edip zaman kaybetmeme yol açtınız. Aynı gün içinde Firmanızı arayıp konuştuğumda ilk önce tutanak tutturup ürrünü geri istediniz, daha sonra bizim yağacağımız birşey yok deyip aradan çekildiniz. Kargo şirketi ile gerkeli tüm prosedürleri ilgili hafta yerine getirmeme rağmen bugün 28 Temmuz itibariyle hala tazminat tutarı veya muadili bir ürün elime geçmemiştir. 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu'nun aşağıdaki 4. bölümüne göre bu durumdan sizin firmanız satıcı olarak sorumludur. Sorumlu olduğunuz halde ilgilenmeyip müşteri memnuniyetsizliği yaratmakla birlikte beni maddi kayıba da uğrattınız. Bugün itibariyle Mavi Bilgisayar ve MNG Kargo'ya Tüketici Kanunu'nun hükümleri doğrultusunda tazminat davası açacağım.

    Bilginize


    Madde 4- Ambalajında, etiketinde, tanıtma ve kullanma kılavuzunda ya da reklam ve ilânlarında yer alan veya satıcı tarafından bildirilen veya standardında veya teknik düzenlemesinde tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da tahsis veya kullanım amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren mallar, ayıplı mal olarak kabul edilir.
    Tüketici, malın teslimi tarihinden itibaren otuz gün içerisinde ayıbı satıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, bedel iadesini de içeren sözleşmeden dönme, malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi veya ayıp oranında bedel indirimi ya da ücretsiz onarım isteme haklarına sahiptir. Satıcı (Mavi Bilgisayar), tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Tüketici bu seçimlik haklarından biri ile birlikte ayıplı malın neden olduğu ölüm ve/veya yaralanmaya yol açan ve/veya kullanımdaki diğer mallarda zarara neden olan hallerde imalatçı-üreticiden tazminat isteme hakkına da sahiptir.
    İmalatçı-üretici, satıcı, bayi, acente, ithalatçı ve 10 uncu maddenin beşinci fıkrasına göre kredi veren ayıplı maldan ve tüketicinin bu maddede yer alan seçimlik haklarından dolayı müteselsilen sorumludur. Ayıplı malın neden olduğu zarardan dolayı birden fazla kimse sorumlu olduğu takdirde bunlar müteselsilen sorumludurlar. Satılan malın ayıplı olduğunun bilinmemesi bu sorumluluğu ortadan kaldırmaz."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mece -- 25 Ağustos 2006; 16:53:41 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.