Şimdi Ara

''Mobil ağa erişilemiyor'' hatası (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
5
Favori
422.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar LG optimus 4x hd kullancısıyım bi numarabeni rahatsız ediyodu bende cihazın ayarlar -çağrı ayaları- çagrı engelleme - gelen aramalar bölümünüetkinleştirdm ama ben zannediyodum ki sadece o numara bana ulaşamıycak ama şöyle bi durum var şu anda bana gelen tüm aramalar otomatiğk olarak engelleniyo etkinleştirmeyi kaldırmak için gelen tüm aramalar seçeniğe dokunuyorum şifreyi istiyo şifreyi yazıyorum bi müddet bekledikten sonra ağdan beklenmeyen yanıt hatası alıryorum şifreyi değiştrmek için şifre değiştiri seçiyorum yeni şifreyi yazdığımda ağ veya sim kart hatası diyo lütfen yardım edin nasıl düzelticem ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihbekar

    ARKADAŞLAR GALAXY ACE İÇİN ÇÖZÜMÜ BULDUM GALİBA.

    HATTIM AVEA. ÖNCE AVEA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORSUNUZ. 500'Ü TIKLADIKTAN SONRA MENÜLERİ SAYMAYA BAŞLAYINCA 3 VE 0'I ARDARDA TIKLAYINCA MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREKT ÇIKIYOR. DURUMU ANLATIP "3G AKTİVASYONUMU RESETLEMEK İSTİYORUM" DİYORSUNUZ. MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ 3G'NİZİ RESETLİYOR VE HATTINIZ GİDİYOR.

    SONRA TELEFONU KAPATIP AÇIYORSUNUZ VE AYARLAR KISMINDAN MOBİL AĞLARA GİRİP EL İLE AVEA'YI KENDİNİZ SEÇİYORSUNUZ, "HATTINIZ AVEA ÜZERİNE KAYDEDİLDİ" UYARISI GELİYOR. BEN DE HERGÜN 4-5 DEFA HAT GİDERKEN, 2 GÜNDÜR HERHANGİ BİR SIKINTI KALMADI.

    bende de fenercelde benzeri sorun var. sizde hala düzelmiş durumda mı acaba?! 3g reset işe yaradı mı?
  • Avea kulanıyorum bende de b5510 var kaç kere yazılım attım fabrika ayarların döndüm garantiye götürdüm orası da sürekli yazılım atıyor her sorunda sinir oluyorum artık birde telefonla konuşurken pat diyekapanıveriyor bazen bi kişiyi abartısız 20 kere arıyor en iyisi telefonu değiştirmek samsungdan soğudum artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım Avea.2 ay önce Turkcell den geçiş yapmıştım.son bir haftadır aynı hata oldu.Telefon Turkcell T20.Turkcell de hiç böyle bir sıkıntı olmamıştı.pille alakalı,yada simlock olayı vardır diye pili değiştim,resetledim hatta yeni rom-romlar yükledim.hepsinde sonuç aynı.arada geliyor,10 dakika sonra tekrar gidiyor.En sonunda 2g'yi aktif ettim ve şu an sorunsuz son bir saattir. Eeee ? 3g'yi kullanamayacaksak ne yapayım ben akıllı telefona ?

    ERTESİ GÜN EDİTİ :

    anladım ki 2g 3g olayı değil olay.eğer telefonunuz kayıtlı,imeisi her bişeyi düzgün ve uzun sürede normal çalışıpta bu hatayı veriyorsa çözüm şu:

    ---- telefona sim kartı takarken araya ince kağıt felan bişeyler sıkıştırın.sıkı sıkıya yerine otursun.o kadar.telefonum dünden beri tamamen sorunsuz.kalın sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livane -- 3 Kasım 2013; 14:55:43 >
  • Arkadaşlarburada belirtilen sorun bensede iki telefonda ayni anda oluştu. Telefonlar galaxy mini ve GM discovery hat ikisinde Avea.
    Bugün pazar çarşamba günü başladı olay.ve ben köyde oturuyorum yani burada 3g yok.
    Bazı arkadaşlar günde 2 3 defa boyle oluyor demiş bende iki telefonda sabahtan aksama kadar sürekli tekrar ediyordu.
    Müşteri hizmetlerini aradim hicbir şey cikmadi.teknik yardimi aradim hicbir şey cikmadi.
    Dun itibariyle 2 telefondan da 3g yi ayarlardan kapalı hale getirdim ikisinde düzeldi.
    Dunden beri hicbir sorun yok ama 3g kapalı sorun o imiş yani
    Yalniz ben bu sorun beyden kaynaklanıyor onu anlamadım.yani bunun sebebi ne?
    Bu arada hatti eski 3g özelliğiolmayan ttelefonlara takinca hiçbir problem olmuyor full çekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeTha

    Numaranizi tasiyarak Vodafone'a geldiyseniz ve 64 kb sim kart verdilerse size; sim kartinizi degistirmenizi oneriyorum.

    Bu kartların hepsinde mi problem var hocam
  • Bu sorun tamamen türkiyedeki operatörlerin 3g altyapısının yetersiz olmasıyla alakalı. 3g baz istasyonu problemi bu yani.

    almanya'ya gittim geçen hafta. 10 farklı operatörde roaming yaptım hiçbirinde bu sorun olmadı.
  • telefonum note 2 daha dün hiç bir sorun yokken bugün mobilağlara erişimyok deniliyor resetattım başka romlara geçtim amaolmadı belki imeidendir dedim yedeğimi tekrar yükledim hiçbirşey farketmedi imeimi kontrolettirdim hiç bir sorun yok kardeşimin simini taktım o türkcell yine olmadı bende vodefone kullanıyorum. sizce sorun neyden kaynaklanıyorbirtelefoncuya mı gideyim yoksa vodefoneye mi ya da çözüm var mı ?
  • bende de kimi zaman mahalle (apartman) aralarında 3g tamamen kesiliyor. telefon çekiyor ama 3g yok. mobil veri açık ama ne 3g çekiyor ne 2g çekiyor. Edge çekse ona da razıyım ama hiç gelen giden yok. eğer bir daha böyle birşel olursa 3g'yi kapatıp 2g'yi açıcam bakalım 2g çekecek mi
    vodafone 64 sim kart. telefon lg g2
  • Beyler bugün note3 aldım. Hattımı taktım ve açtım fakat ekranın üst şebeke kısmında kırmızı bir çarpı var. Başka bir hat taktım onda görünüyor. Benim hattan görünmüyor. Diğer taktığım hat avea benimki vodafone. Mobil ağ kullanılamıyor diyor arama yaptığımda. Hattım 64 mb. Sizce hattan mı yoksa telefondan mı bir sorun var. Bilgili arkadaşlar acil yanıtlayabilir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karabasmayan

    Bu sorun tamamen türkiyedeki operatörlerin 3g altyapısının yetersiz olmasıyla alakalı. 3g baz istasyonu problemi bu yani.

    almanya'ya gittim geçen hafta. 10 farklı operatörde roaming yaptım hiçbirinde bu sorun olmadı.

    şu konuda yazılanları bi okuyun bakalım ne yazmışım 3-4 mesaj önce.
  • Bu rosunu bende yaşıyorum telefonum galaxy nexus turkceldeyken sorun yoktu vodafone geçtim sorun olmaya başladı.

    2g ile kullanıyorum şu an ama berbat bir durum bu o kadar para veriyorsun yaşadığın soruna bak.
  • Merhaba, bende samsung galaxy gio var. Mobil ağa erişememe sorunu başladığında garantisi bitmişti. Yine de yolladım servise. Parça değişikliği vs yapılacağını söyleyerek 90TL masraf çıkardılar. Kabul ettik, geri geldi telefon ve hattımı (avea) takar takmaz gitti tekrar şebeke.
    Geri yolladık telefonu ve ben yeni bir simkart çıkarttım aveadan (64kb). Telefon geldi, taktım, çalıştı bir iki gün sorunsuz, sonra yine gitti şebeke. Hafıza kartımı çıkardım bu sefer, formatladım. Bir-iki saat içinde düzeldi. Tabi bütün süreçler boyunca defalarca kapat-aç, fabrika ayarlarına döndür, uçak modu aç-kapa gibi şeyler de denedim. Birkaç gün çalıştı yine ve tekrar gitti hat. Yolladık yine.

    Son geldiğinde de birkaç gün çalıştı, yine gitti dün. Şimdi burada yazanları yaptım, "ağ operatörleri" otomatik seçim, "erişim noktası adları" varsayılana ayarla dedim, ve "sadece 2G kullan" seçtim. Telefonun bataryasını ve simkartı çıkarıp tekrar taktım şu anda çalışıyor, dünden beri hiç çekmemişti hat.

    Benim telefonun ömrü bitti belki de diye düşünüyordum ama sorunun yeni telefonlarda da olduğunu görünce yazayım dedim ben de.

    Kolaylıklar...
  • arkadaşlar bende 20 gün önce s3 mini ı8200 aldım. ilk 2 gün normal çalıştıktan sonra hat gitmeye başladı.kapatıp açınca düzeliyordu ama çileden de çıkarıyordu. her şeyi denedim olmadı. yeni sim kart çıkarttım gene olmadı. bugün servise götürdüm telefonu. oradaki görevli samsung genel merkezden bugün mail geldiğini ve son yazılımda problem oldugunu söyledi. eski yazılım yükleyince düzelicek dedi. yüklediler 20 dakika içinde. şu ana kadar bir sorun çıkmadı çıkmaz inş. böyle sorunu olan arkadaşlar bi eski sürümü yüklesinler.
  • 1.5 yıldır kullandığım s3 mini de telefon çekmiyor. Kendim vodafone kullanıyorum çekmiyor servis yok diyor turkcell taktım aynı yine. Şebeke otomatikte. Onunla hiç oynamıyorum zaten. Otobüste falan 3g den çıkıyor. Son bir haftadır böyle. Telefona reset atsam düzelir mi acaba? Samsungtan soğudum. Gereksiz programlarının yanında kasması
  • NFC Yİ KAPATIN ARKADAŞLAR. SORUN KALMAYACAKTIR. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFc yi kapatmak ada 3g yerine 2g kullanmak kısmen çözüm gibi gelebilir fakat sorunun temeli sim kartınızın verici tarafından desteklenmemesindendir. Sim kartınızı eskidir yenileyin sorunu çözün :)
  • Mobil ağa erişilemiyor hatası buradaki Avea kullanıcılarında oluyor ara sıra. Genelde elektrik kesintilerinde vs. oluyor. Muhtemelen şebekede baz istasyonu daha üst hiyerarşideki birimlerle iletişim kurmada sıkıntı yaşadığında oluyor...
  • bu sorun imei numarasi kayit dişi olan telefonlardan oluyor.imeiniz kayit dişi olunca yani yalan olunca telefonu direkt kapatiyorlar.
  • Arkadaşlar , Samsun Galaxy CİO Kllanıyorum , Arama Yapıldığında Mobil Ağ Kullanılamıyor Diyor Bunun Sebebi IMEI Gitmiş Olabilir IMEINIZI Verirseniz Ben IMEI Nizi Sorgularım Arkadaşlar IMEI iniz Gitmişse En yakın Vodafone Bayisine Gidip Telefonunuzu Düzelttirebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.