Şimdi Ara

Mobil İngilizce Eğitim Uygulaması Geliştiriyoruz. Önerilerinize Bekliyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar arkadaşlar.
    3 arkadaş ingilizce mobil eğitim uygulaması geliştiriyoruz. 2 kişi içerik ve fikir kısmını yürütürken , diğer arkadaşımız işin kodlama kısmı ile ilgileniyor olacak.

    Öncelikle uygulamadan biraz bahsedeyim. Tamamen kendimizin hazırlamış olduğu özgün bir içeriğimiz var video ve metin şeklinde. Kişiler metinlerde ki ve videoda bilmedikleri kelimeler ile karşılaşırsa gömülü çeviri sistemi ile kelimenin türkçe karşılığını öğrenirken bunları 'Kelimelerim' kısmında öğrenmek istediği kelimeyi ekleyip çıkara bilecek.

    Örneğin kişi zaman içerisinde 40 adet kelimeyi 'kelimelerim' kısmına ekledi ve şimdi kendini bu kelimeler arasında test etmek istiyor.
    Sizce nasıl bir word test uygulanmalı , siz olsanız nasıl çalışmaktan keyif alırdınız. bu ve benzeri tavsiyelerinize ihtiyacımız var .

    İşin kısmen iskeletini tamamladık. Fakat sizlerin görüş ve önerilerinize açığız. Sizler nasıl bir uygulama kullanmak isterseniz duymak isteriz.
    Uygulama sizlerin yorumlarına göre şekillenecektir.

    Not: Uygulama ücretsiz olacaktır.







  • Ben niye sana fikrimi bedavaya söylüyeyim?
  • Oley İngiliççe öğrencez!
  • Öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Bence yazılı bir test daha iyi olur. Hem "writing" becerisi gelişir hem de yazmak akılda kalıcılığı arttırır. En azından bende en etkili yöntem bu olmuştur. Başka arkadaşların görüşlerini de dinlemek gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.