Şimdi Ara

Mobil Ödemeye Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bugün Vodafone!a yeni hat taşıdım. Şua ana kadar bir sıkıntım yok ve rahat bir kullanım yaşıyorum. Ancakhttp://www.vodafone.com.tr/ üzerinden Online Self Servis'e girip menüleri karıştırırken birden şok oldum. Hat işlemleri altında mobil ödeme kısmında her türlü mobil ödemenin otomatik olarak açık olduğunu gördüm ve hemen kapattım. Size tavsiyem, özellikle de faturalı hat sahipleri için "Mobil Ödeme"nizi tamamıyla kapatmanız. Bu sayede fatura şoku yaşamazsınız. Umarım faydalı olabilmişimdir.



  • aynen bende de oldu,vodafone servisi acik hale getiriyor otomatik olarak,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle birşeyi yapmamaları gerekiyor aslında. Kim mobil ödeme ile ürün alıyor ki. O mobil ödeme ile melodi vs. satın alma dönemleri çok gerilerde kaldı artık. Yok tema indirme yok logo indirmeymiş. Açık açık soyucam ben sizi demek oluyor aslında. Bende hemen online işlemlerden kapattım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bebex

    Arkadaşlar merhaba, bugün Vodafone!a yeni hat taşıdım. Şua ana kadar bir sıkıntım yok ve rahat bir kullanım yaşıyorum. Ancakhttp://www.vodafone.com.tr/ üzerinden Online Self Servis'e girip menüleri karıştırırken birden şok oldum. Hat işlemleri altında mobil ödeme kısmında her türlü mobil ödemenin otomatik olarak açık olduğunu gördüm ve hemen kapattım. Size tavsiyem, özellikle de faturalı hat sahipleri için "Mobil Ödeme"nizi tamamıyla kapatmanız. Bu sayede fatura şoku yaşamazsınız. Umarım faydalı olabilmişimdir.

    Sağ ol hocam . bende girip kapatım. faturasız hattı ilkkez kullanıyorum . 10 yılı aşkındır hep faturalı kaullanmışdım. i

    Bir şey sormak istiyorum. istediğimiz zaman internet bankacılığından para yatırsak olurmu acaba. yoksa ben ayın 28 de başladım. yine bu ayın 28 i olunca mı 19 tl yatırmalıyız? Baştan yatırsak bi problem olurmu ?




  • Vodafone de yeni bir hat alınca yada taşınmışsa;

    Standart Internet Hattı: Kapalı
    3G: Kapalı

    Olarak gelirken mobil ödeme açık olarak geliyor.
    Interneti kapalı görünce düşünmüş dedim ama en büyük kazık Mobil Ödeme açık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil Ödeme servisini kullanabilmek için cihaza gönderilen SMS'i onaylamak gerekiyor. Onay vermediğiniz sürece sorun yok. Neden bu kadar olay yaptınız anlamıyorum. :D

    İnternet servisi elbetteki kapalı olacak, kullanmayan adam neden açık, kullanan neden kapalı diyor. Her kafadan ayrı bir ses.

    Bence eleştiriyi bırakıp, empati yaparak düşünmeli..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BaranAlemdar

    Mobil Ödeme servisini kullanabilmek için cihaza gönderilen SMS'i onaylamak gerekiyor. Onay vermediğiniz sürece sorun yok. Neden bu kadar olay yaptınız anlamıyorum. :D

    İnternet servisi elbetteki kapalı olacak, kullanmayan adam neden açık, kullanan neden kapalı diyor. Her kafadan ayrı bir ses.

    Bence eleştiriyi bırakıp, empati yaparak düşünmeli..

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73221516

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.