Şimdi Ara

Mobil oyun yaptırıp, para kazanmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;


    Ben softwareub, mobilecanyon, busegame ve mobilegamefactory gibi mobil oyun geliştiren firmalardan hazır oyun satın almak istiyorum.


    Bununla ilgili hangi siteye güvenmeliyim?

    ve

    Güvenli olduğunu düşündüğünüz siteden, hangi oyuna yatırımı tercih etmem gerekir?


    Bütçe konusunda sıkıntı yok, her türlü oyuna yatırım yapabilirim.


    Yardımcı olursanız sevinirim (:




  • Maddi olarak hic sıkıntı yasamam diyorsaniz hazir bir oyun satin alip zaten markette bircok benzeri olan bir oyuna yatirim yapmak yerine guvenilir bir ekip veya sirketle gorusup farkli bir fikri hayata gecirmenizi tavsiye ederim.

    Bunun disinda kendi gozlemlerimi soylemem gerekirse mobil platformda en az emek verilmis,markette bircok benzeri olan bir oyun bile cevrimici oynanisa sahip olunca duzenli olmasa da iyi kotu belli bir miktarda kazanc saglar. O yuzden flappy bird, doodle jump gibi tek kisilik oynanisa odakli oyunlarin yakaladigi populerligi yakalamanin kolay olmayacagini goz onunde bulundurarak tek kisilik oynanisa sahip oyunlardan kacinmanizi tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • softwareub.com'dan oyun aldım. Açıkçası verdikleri hizmeti beğendiğimi söyleyebilirim. Satış sonrası teknik destekleri sorunsuz devam etti. Satın aldığım ürünü sorunsuz teslim ettiler. Oyun seçimi için mağazada bulunmayan özel satış oyunları mevcut ve sıfırdan proje desteği sunuyorlar. Diğer şirketlerden alışveriş yapmadığım için yorum yapamıyorum.

  • Nasıl bir oyun aldınız bende alacağım kazanç sağlayabildiniz mi sağladıysanız ne tarz yollar izlediniz açıklayıcı bir şekilde yazarsanız çok yardımcı olursunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.