Şimdi Ara

Mobile Music Polyphonic ve midi'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cogunuzun duydugunu ve/veya bildigini tahmin ettigim bu programi kurdum. Program kurulunca C:\Windows'a mmfplay.exe diye bir dosya atiyor. Bu programcik midi dosyalarini istenen polifonik melodi turune ceviriyor (smaf,RTTL vb).

    Sorun ise su : Gecen hafta denetim masasinda dolasirken aklima nereden geldiyse midi karistiricisini degistirdim ve normalde Microsoft wavetable Synth. olan secenegi MPU-401 yaptim. Ondan sonra (media player dahil) midi calan uygulamalardan ses gelmedigini farkettim. Sorun MPU-401'in "bu aygitta midi ozelliklerini kullan" seceneginin secilmemis olmasindan kaynaklaniyordu.

    Bunu da hallettikten sonra Windows media player midi dosyalarini calarken ses geliyordu. Ama mmfplay.exe'de ise bambaska bir sorun ortaya cikmisti : Ne zaman bir midi ya da midi tabanli bir ses dosyasi (.mmf) yuklesem play butonuna tiklayinca bilgisayar otomatikman restart atiyordu. Ve bu oyle bir restartti ki windows tarafinda elektrik kesintisi gibi algilaniyor, her defasinda hard disk kontrolu yapiliyordu.

    Isin kotu yonu ise Denetim masasi/Ses'ten midi aygiti olarak Avance 97'yi (onboard ses) sectigimde (Microsoft WaveTable otomatik seciliyor bunun sonucunda) yine bu program restart ettiriyor. Sorun nerden kaynaklaniyor ve nasil cozulebilir ?

    NOT : Programi kaldirip tekrar yukledim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.