Şimdi Ara

MobileScrobbler 1.4.4 Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sevgili arkadaslar,

    eminim, aranizda, 2 ve uzeri versiyonlarina gecmemis, hala FW 1.1.4 versiyonuna sahip iPhone2G kullanan arkadaslar vardir. sorum sizlere: MobileScrobbler'in 1.4.4 versiyonunu kurdum, last.fm'den accountumu aldim, kendi library'mi yarattim (en asagi 15 artist olmasi gerekiomus ki, onu da hallettim), sikintim surda:
    Programi kurdum iPhone'uma, settings'ten gerekli ayarlari da yaptim, programi calistiriyorum. calistirir calistirmaz, alt kisimda 3 button cikiyor biliyorsunuz: RADIO, CHART, SEARCH. Radio kismini sectigim zaman, LOADING yazisi surekli donup donup hala donmeye devam ediyor ve birsey yukledigi yok. Chart kisminda bazen LOADING yazisi bazen surekli donup duruyor, bazen hemen yukluyor. Search kisminda, ARTIST kismindan aratinca, bir sikinti yok artistlerin isimlerine ait RADIO istasyonlarini buluyor. TAG kismindan da aratabiliyorum. Fakat user kismindan, kendi kullanici adim olan ozgurtuncel'i (last.fm'de de ayni kullanici adina sahibim) yazinca, alet sacmaliyor ve RADIO kismina gecip, keyboard acik olarak duruyor. Keyboardi kullanamiyorum.
    Programi Uninstall edip tekrar Install ettim fakat sorun ayni sekilde devam ediyor. Amac kendi radyo istasyonumuzu kurmaksa, neden kendi kullanicima giremiyorum ve neden RADIO kismi bir turlu LOAD olamiyor?

    Bu sorunla daha once karsilasip cozum bulan birileri varsa, inanin yardimlari icin simdiden tesekkur edecegim.

    selamlar, saygilar..







  • bu kadar iPhone kullanicisinin arasinda, bu tarz bi sorunu tek yasayan benmiyim acaba diye dusunmekten alamiyorum kendimi. telefonumu restore bile edip, en bastan yukledim. ama sorun gene devam etmekte, ilginc..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.