Şimdi Ara

Mobilite: iPhone 7 Plus videosu, Nokia'ya dönen mühendisler ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tamam videoda telefonu konuşuyormuş gibi yapmak mizansen diyelim, peki Sosyal Medya'da iPhone 7 Kamerasını denerken diye paylaşımda bulunmak nedir? Takipçilerinizi kandırmış olmuyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emir1272

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chlorohydrate

    Şu sdn meselesi nedir? O kadar sıkı takip edemiyorum biri burdan yada pm'den bildirirse sevinirim.

    https://teknoseyir.com/durum/545695

    Eyvallah lakin yakışmamış. Yılların yayını yaptığı dalgaya bak...
  • Mesut ve Erdi beyler nazik açıklamanız için teşekkür ederiz. Ancak ne yazıktır ki bu konu ile ilgili kafamda yer alan düşünceler henüz netleşmedi.

    Prototip herhangi bir somut nesne, varlık veya olgunun geri kalanlar için örnek teşkil edebilme vasfına sahip ilk ve en ilkel türevi anlamına gelir. Yani diğer arkadaşlarımızın iddia ettiği gibi çalışması gerekmez. Ancak Erdi bey instagram paylaşımında "iPhone 7 Plus kamerasını denerken" şeklinde bir cümle kurdu. Buradan bunun çalışan bir örnek olduğunu anlıyoruz. Ancak bu video ve diğer açıklamalarınızda bunun çalışmayan bir prototip olduğunu söylediniz. O halde çalışmayan prototip kamerasını nasıl denediniz?

    Erdi bey gibi, bana göre Türkiye'nin en iyi teknoloji editörlerinden biri olan bir şahsın bu şekilde açıklama yapması bende çok büyük bir şaşkınlık oluşturdu. Konu hakkında yapılacak basit bir özür her şeyin üstesinden gelirdi. Nitekim özür yerine ısrarla ürün Apple firmasının test ürünlerinden biri gibi gösterilmeye çalışıldı. Bu yetmediği gibi iki günde yüzlerce yorum siindi. Geride kalan yorumlar ise genellikle videoyu öven yazılar olarak kaldı.

    SDN kiraz incelemesi bile yapan bir teknoloji sitesi. Beni asıl üzen ise onlara dalga geçecek fırsatın verilmesi. Bu fırsatın verildiği yetmiyormuş gibi yanlışlar üzerinde ısrar edilmeye devam ediliyor.




  • Sdn ye ayar oldum.Abi siz de malzeme verdiniz şunlara yav
  • 7plus videosunu eleştirmek çok saçma bunu dünyaca ünlü isimler yaptı milyonlarca izlenme aldılar. Hatta lacivert prototip inceleyen bile vardı e forum donanım yapınca niye eleştiriliyor ki? İnstagramda Erdi Özüağın paylaştığı fotoğraf mizah amaçlı bu gayet açık. Sdnde çıkan tüm haberlerde donanımhaberden sonra çıkıyor donanımhabere sataşmaları normal prim yapmak için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmakla bir şey yapamazsiniz.eleştirmekle bir yere varazsiniz.istemeyen izlemez iphone7 amerikada çıktığında deneme için bende alirim

  • Mesut babacan davranmis, yoksa erdi' nin yaptigi seyin arkasinda durulacak gibi degil..

  • Kurt kocayınca, çakalların maskarası olurmuş.

    Sdn denen seviyesiz, sıradan, "Tıkoloji" sitesine böyle bir malzeme vermemeniz gerekirdi.

    Ama bundan da önemlisi halen çıkıp hata yaptık kusura bakmayın demiyorsunuz.

    Size yakışmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

    7plus videosunu eleştirmek çok saçma bunu dünyaca ünlü isimler yaptı milyonlarca izlenme aldılar. Hatta lacivert prototip inceleyen bile vardı e forum donanım yapınca niye eleştiriliyor ki? İnstagramda Erdi Özüağın paylaştığı fotoğraf mizah amaçlı bu gayet açık. Sdnde çıkan tüm haberlerde donanımhaberden sonra çıkıyor donanımhabere sataşmaları normal prim yapmak için

    katılıyorum, keşke ilk dh veya başka bi yerli sitemizin eline geçseydi daha fazla hit olurdu. insanlar nelere kalıyor yok niye prototip dedi yok neden kamerasını deniyorum dedi. Diyecek ki merak uyandırsın hit alsın. Sdn kâle alınmayacak işlere devam ediyor videodaki dirsek temasını unutmuş değiliz sponsorları küstürmemek için eleştirmeyenler.

    yanlız iphone bu kasa ile çıkmazsa dünya basını fena trollenmiş olacak :D




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.