Şimdi Ara

Modanisa.com'da 2 alana 1 bedava.Kargo ücretsiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoşanBalık

    sefamerve nin olayi sadece reklam. sahibi zaten ulkedeki en buyuk reklamcilarindan biri. facebook instagram gibi sosyal aglarin tr reklam departmanlarini yonetiyor. yurt disi kargosuda avrupa ve abd de depolari var oradan kargoluyorlar.
    bizin 1e sattigimiz seyi adamlar 5e satiyor aradaki 4 reklama gidiyor.bayanlarda reklamini goruyorsa iyidir diye aliyor. halbuki baska yerlerde ayni urun daha uyguna mevcut.

    Sefamerve ve modanisanin yurtdisi satislarinin tumu turkiyeden yurtdisina gidiyor ve yurtdisina ciddi derecede buyuk hacimleri oldugundan dolayi yurtici kargo fiyatlarina oldukca yakin ucretlerle export ediliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J3ASKAN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    İşin ilginci hem tesettur gıyım hemde iade ederek illegal şekılde ucuza urun mal etme..hepsı aynı cumlede olması doğru degıl..

    arkadaşada katılıyorum.


    açıklamalarında bilgiler mevcut daha önce outlet den anneme eşarp aldıydım ürün kaliteliydi daha sonrada bir çanta markası geldiydi google da aratıp başka sitede 10 lira fazlasını gördüydüm uygun gördüm yine aldım araştırıp bakarsanız zaten kazık yemezsiniz.

    Yüzde yüz katılıyorum. Sonuçta başlığı açan bulduğu bir kampanyayı haber vermek istemiş ama taşını alan koşmuş. Kampanyalı fiyatı dahi size mantıklı gelmiyorsa almazsınız biter ama Modanisa, Sefamerve gibi firmalar olmasa böyle bir ciddiye alınacak sektör olduğundan dahi benim gibi bir sürü kişinin haberi olmazdı. Araştırmaya inanmak diye bir şey var: basit bir Google araması yaptığımda beş tane aktif kampanyalarını buldum. Bir erkek olarak ne giymek için ilgimi çekiyor ne de giyenler ama bir dünya gereksiz ileti yazmamızın da anlamı yok. DH de sunucuları ağaçta bulmuyor :)




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.