Şimdi Ara

Modem Değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    2 yıldan fazladır SOL fiber kullanıyorum, hemen hemen hiç sorun yaşamadım ama son dönemde modem ile ilgili bir sorunum var, yaşayanlar olmuşsa tecrübelerini aktarabilirse memnun olurum.

    Kablosuz bağlantıda 2 farklı notebook ile modeme ping atıyorum ve paket kaybı neredeyse hiç olmasa da ping süreleri stabil değil, zaman zaman 30-40ms yi buluyor. Kablolu bağlantıda test ettiğimde durum daha iyi ama yine de hiç olmaması gerektiği halde 9-10ms lik rakamlar görüyorum. Modemde tüm wireless kanallarını denedim, bazılarında durum çok kötü oluyor ama 3 ve 5 en iyi durumda. zaten kablolu bağlantıda da sorun olması sorunu modemde aramama sebep oluyor. güvenlik ayarları tamamen kapalı durumda, bilgisayarda virüs vb yok, sıfır kurulumun ardından da aynı sorunlar oluyor. driver/firmware tamamen üreticilerin önerdiği sürümlerde, windows 7 ve 8 var, tüm update'leri yapılı durumda, windows firewall'lar kapalı.

    ikinci bir konu ise modem sadece 802.11.b/g destekliyor, 802.11.n desteği olan modem veriyorlar mı acaba?
    SOL dan modem değişikliği istemenin prosedürü, olayın işleyişi nasıldır acaba?

    son olarak, 20mbit/100gb akk taahhütü bitenlere halen kampanya yapmadılar mı? Hat eşimin üstüne olduğundan onu bir arayıp teklif falan demişler, eşim de bana yönlendirmiş ama arayan soran yok henüz. 69tl vermek dokunuyor açıkçası.

    teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.