Şimdi Ara

Modem mi almalı? Superonline'a mı geçmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bir konuda kararsız kaldım fikrinizi almak istedim.
    Şu an kuzenimle ortak internet kullanıyoruz(iki ev daha var kullanan), arada yaklaşık 30-40 metre mesafe var. Kullandığımız modem Ttnetin 5 yıl önce verdiği airmax 101http://www.elkotek.com.tr/page.asp?PageID=338 buradaki antenli olan modem. Şu an sürekli kopmalar yaşıyorum bağlantı hızım da berbat. Ölçtüğümde kopma olmazsa 2.5 mb civarı çıkıyor(adil kullanım kotasına düşmedi yani 8 mb olmalı). Tarife 8 Mb (50GB AKK)sınırsız.
    İki seçenek var aklımda,
    1. Yeni modem almak,http://www.gold.com.tr/asus-dsl-n12e-modem_u bu modemi beğendim.
    2. Superonline a geçip 16 Mb lik sınırsız tarifeyle (75GB AKK) devam etmek. Şu an 4 4lük kampanyaları da var (ilk dört ay 4 tl,kampanyanın son iki günü). Daha önce superonlineı arayıp sorduğumda hattımıza 14 mb civarı hız verebileceklerini söylemişlerdi. Henüz ilçemize fiber gelmedi.
    Aylık fiyatları aynı, ne yapmamı önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iimmyeahh -- 31 Ağustos 2013; 19:12:30 >







  • ups
  • kopmaların modemle alakası yok hattın okadar destekliyor superonline a geçsende birşey düzelmiycek, cok kopma yaşıyorsan hızını 1mbit e sabitlesinler, belki eve gelen yada evin içindeki tesisatta sorun olabilir yada ekip çağırt kontrole gelsinler söyle sokaktaki kutudaki bağlantı doğrumu onu kontrol etsinler, büyük ihtimale biyerlerde ek var o sebeb oluyor bu kopma ve hız düşüşüne.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler cevap için bende aynı fikirde karar kıldım(eski modemden randıman alamıyordum iyi çekmiyordu) modem aldım kabloları kontrol edeceğim.
  • Lİnkteki Asus modemi aldım. Eski modemin tek diş zor çektiği yerde üç diş çekiyor. Hız testi yaptım kabloluda 7mb aldım. Şu an odamda kablosuzda (3diş çekerken) 6.81 mb aldım. Şimdilik beni tatmin etti. TTnnetle konuşsam hızımızı arttırırar mı acaba tam 8 alamıyoruz. Ancak hattımız 15 e kadar destekliyor görünüyor. Bir güzellik yaparlar mı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.