Şimdi Ara

Modem/Router Tavsiye (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Bizim alt katta zyxel vmg3312 b10b modem var. Wifi sinyali çekmiyor diye bir router bağladık ama sürekli internet kopuyor. TP Link'in dandik modellerinden bir şey. Alt katta kabloyla bağlanıldığında 32 megabit hızları görebiliyoruz. Yukarıdan bağlandığımda yerine göre 20 megabit ile 5 megabit arasında değişip zırt pırt bağlantı kopuyor.

    Sadece sağlam bir router veya access point alarak wifi bağlantı sıkıntısını çözebilir miyim bu modemle? Yoksa ayrıca bir modem de almalı mıyım? Modem, router önerilerinizi bekliyorum, 700 lira kadar bütçem var, teşekkürler.

    Edit: Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Router aldım 1 aydır kullanıyorum. En son yorumda görüşlerimi belirttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^rof -- 3 Mayıs 2020; 14:21:39 >



  • #rez

    Aynı araştırmayı yapıyorum, cevap bekliyorum ben de.
  • ^rof kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, modem için cihaz önerebilirim size.https://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-wmg3925-300mbps-1300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html modem bunu tavsiye edebilirim çünkü dual band olması ve 1600 mpsye kadar veri transferi yapması işinizi kolaylaştıracaktır. 3312 ye göre özellik bakımından çok üstünde bi ürün. Gerçekten işinize yarıyacaktır. Tavsiye ederim.

    Modem/Router Tavsiye (Acil)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • üst kata kablo çekip modemin köprü modunu yada router alıp kullanmak daha saglıklı olacaktır.Tabi üstkata kablo çekme imkanınız varsa.En ekonomik performanslı yöntem

    Repeater özellikli cihazlar hem kablosuz sinyali alıp hemde menzili genişlettiginden performans kaybı vs oluyor galiba.Tabi 700 TL bütçeye o iş çözülür orası ayrı.
  • Tp-link Archer C60 Ac1350 router aldım. Modem hemen alt katımdaki odada olduğu 5g full çekiyor. Hız testlerinde kabloda aldığım hızı alabiliyorum. Diğer odalarda ise 2.4G'ye bağlanıyorum. Tabi uzaklık arttıkça hız olarak yarı yarıya kadar düşebiliyor ama benim için yeterli. Şu an gayet memnunum. 330 lira gibi bir bütçeyle wifi sorununu halletmiş oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.