Şimdi Ara

Modem tavsiyesi?(internet probleminden dolayı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar alttaki linkteki buffalo modem var şuan elimde ttnet adsl 16mbit 50gb akk li sınırsız internet kullanıyorum. 2 pc 6 cep telefonu ve smart tv baglı modeme tümü kablosuz olarak bağlı. Sorunum şu tüm cihazlarda internet erişimi kesiliyor kullanırken modemi aç kapa yapıyorum düzeliyor bir süre sonra yine gidiyor. Günde 20 defa modem aç kapattan fenalık geldi. Sorunun modemden olduğunu düşündüğüm için modem almayı düşünüyorum.

    100-200 tl arası ağ yükümü kaldıracak donma kesilme yapmayacak wifi çekim performansı yüksek stabil bir modem arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

    http://www.buffalo-technology.com/products/network-devices/300mbps-wireless-n/routers/airstation-nfiniti-high-power-gigabit-broadband-adsl2-modem-router/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Airties 5750 olabilir. Torrent özelliği yok illa olsun derseniz 5760 olur ama 350 civarı o modelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

    Airties 5750 olabilir. Torrent özelliği yok illa olsun derseniz 5760 olur ama 350 civarı o modelde.

    Torrente ihtiyacım yok hatta 802ac yede ihtiyacım yok bildigim kadariyla bağladığım cihazlar hep 802n destekli. Wifi iyi çekmesi, internetin donmaması- kesilmemesi, yüksek ping değerleri çıkmasın istiyorum 802n de hız olarak işimi görür başka özelliğe gerek yok.

    Bu verdiğiniz modellerde harici anten yok çekim gücü olarak antenli modellerden 2.4 bandı için fark yaparmı birde çekmeme sorunu ile uğraşmayayım.

    Cisco modemler için stabil sorunsuz diyorlar bir fikriniz varmı. Başka tavsiyeleriniz varmı. Teşekkür ederim ilginiz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrox kullanıcısına yanıt
    Ben 1 haftadır 5760 kullanıyorum. Modem anteni içinde olmasına rağmen evin önündeki 4 şeritli yolun karşısından çekiyor. Çekim gücü olarak çok fark olmaz 5750 ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Aklımdaki modemlerden birisiydi tesekkur ederim. Sade, fazla özelliği olmayan bir modem bundan dolayı stabil çalışacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.