Şimdi Ara

modem üzerinden wifi adı şifresi değiştirme port açma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende fiber optiğe geçtim ama bir sorunum var. Kurulumu yapan arkadaş Wifi Adnıı şifresini değiştirmek için telefonla müşteri hizmetlerinden ayar yapmak gerektiğini falan söyledi. Modem üzerinden yaparsınız ama internet gider dedi. Bu biraz saçma değil mi? Siz napıyorsunuz bu konuda? Arkadaş beni başından felan mı savdı Mesela port açmaktır carttır curttur hepsi için müşteri hizmetlerini mi aramam lazım



  • hyr dilediğin gibi yapılandırırsın.
  • Müşteri hizmetleri de cihaza uzaktan bağlanıp gerekli ayarları yapabiliyor ama sizin bilginiz müsaitse, kendiniz de yapabilirsiniz. Cihazda yapılan değişikliklerden sonra, cihazı yeniden başlatmak gerekeceğinden, internet anlık olarak kesilecektir tabi. Ama size bilgi veren kişi, bilmediğiniz bir ayarı değiştirirseniz, cihazın bir daha internete bağlanamayacağını söylemiş olabilir. Uygun ayarları değiştirirseniz, sorun olmaz. Olursa da zaten müşteri hizmetlerini arar ve düzelttirirsiniz.
  • wifi adı web işlemlrinden değiştirebiliiyormuş araştırdım biraz öyle öğrendim. Şifreyi değiştirdiğimde giriş yapamadım alete, kablo yardımıyla girip tekrar eski modem üzerindeki şifreyi girdim şifre olarak öyle ulaşabildim. Onu telefonla halletmek gerekiyor heralde. Ama modem üzerinden ben işlem yapamıyorum onu öğrenmiş oldum. Cevaplar için teşekkür ederim
  • Şifre olayını zaten sen anlatmışsın hocam onu denemedim de wifi adını online işlemler sayfasından değiştirmem 2 dakikamı aldı.

    Yeni ismi yazıyorsun onay tuşuna tıklıyorsun sana yeni isim onayını email ile mi sms ile mi haber verelim diyor seçiyorsun laptoptan yaptığım için hemen koptu wifi listesinden yeni ismi gördüm seçtim ve eski şifremi yazdım hemen tekrar bağlandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.