Şimdi Ara

Modemden Kaynaklı 404 Not Found Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba
    Evimde 2 laptop ve bir masaüstü bilgisayarım var.Laptoplar ile wirelessten, masaüstü ile adsl kablosu ile internete bağlanıyorum.Ara sıra da evde 2-3 telefon wirelessten internete bağlanıyor.
    Şu son zamanlarda ise modem beni çıldırtmaya başladı.İnternet bağlantım pat diye kopuyor ve tarayıcımdan internete girmeye çalıştığımda 404 not found, file not found, micro_httpd hatası alıyorum.Resmi aşağıda.Modemin yönetim sayfasına girdiğimde ise "Ağ bağlantısın kes." hatası yazıyor.Sorun yoksa "İnternet şimdi kullanılabilir." yazıyor.İnternet gidince de hiçbir bilgisayar ve telefondan internete giremiyorum.Her bilgisayara ayrı ip verdim, telefonların da wi-fi'ını kapattım ama yine de olmadı.Lütfen yardım ediniz.
    Modem şundan:http://www.hepsiburada.com/liste/tenda-w300d-wireless-300mbps-4port-adsl2-router-modem/productDetails.aspx?productId=bd84728&categoryId=3009801

    Resim:
     Modemden Kaynaklı 404 Not Found Hatası


     Modemden Kaynaklı 404 Not Found Hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet2893 -- 22 Ağustos 2012; 20:21:11 >







  • İlginç bir modemin var. Son gönderdiğin resme takıldım. Adres satırında şifre alenen görünüyor, halbuki düz metin olarak belirmemesi gerekir. Neyse esas probleme gelince, google vesair normal bir siteye girmeye çalışınca modem kendi arayüzüne seni yönlendirmesi garip. "Hosts" dosyana ( C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts içinde) bir bakar mısın içinde ters girdiler var mı localhost dışında.
  • Aynı hatayı bende alıyorum.PC ile sağ üstteki ayarlara giremiyorum ek olarak(Laptop giriyor)Çözüm var mı? Bu arada dediğin dosyayı not defteri ile açtım göstermemin sakıncası var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.