Şimdi Ara

modeme ulaşım var msn açık internet yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Ben laptop ile D-link kablolu modem ile internete bağlanıyorum.Ayrıca 2 bilgisayar var ve switch kullanıyourm çoğaltmak için.
    Başta internete normal bağlanıyorum ama bazı zamanlarda internet var görünüyo iken kesinti oluyor.Msn im veya açıksa torrent indirmelerim çalışıyor ama firefox veya ie den nete bağlanmayı denediğimde modemime reset atmadan bağlanamıyorum.bazen ise msn ve torrent de gidiyor bu zamanlarda da yine reset atmam gerekiyor ve bazı zamanlar direk elektriğini kapatıp açmadan tekrar bağlanmıyor.
    İp ve DNS ayarlarım otomatikte herhangi bir oynama yapmadım.
    modeme her zaman ulaşabiliyorum ama bazen bilgisayardan attığım reseti kabul etmiyor.
    böyle ilginç bir sorunla karşı karşıyayım yardımlarınızı bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler...



  • net limiter kullan ve gelen giden bağlantıların çokluğuna bak. bu program üzerinden isteğin dışındaki bağlantıları bloke etmeyi dene. torrent dedin mi bağlantıların haddi hesabı olmaz. yani sen download yaparken başkası da senden download yapmıyor mu acaba? bu durum da yine net limiter ile ortaya çıkar. uygulanacak yöntem modemi resetlemek. ama windowsdaki bağlantıları düşündüğümüzde, bağlantıların tamamı modemin açılmasını bekleyecektir. fark olmaz o zaman da pc' yi değil programını control alt del yaparak sonlandırırsan belki pc' ye reset atmana da gerek kalmaz. mesela senden download yapılmasa bile kısa süreli birçok bağlantı kuruluyor olması bile modemini bunaltabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 10 Haziran 2010; 20:10:19 >
  • teşekkürler net limiter a bakacağım. ama bu sorun sadece torrent olduğunda gerçekleşmiyor torrent açmadığım zamanlarda da olabiliyor bir de modeme bilgisayar üzerinden reset atınca düzelmemesi ayrı bir sorun
    Bu sorun için resetsiz güzel bir çözüm arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.