Şimdi Ara

Modemin Mülkiyetini Almalımıyım ? Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar, Türk Telokom’un tarafıma vermiş olduğu modemin marka modeli: tp-link / Archer C5v (Resminide aşağıya paylaşıyorum)
    Sadece fiber destekli bir modemmiş. ADSL ve VDSL i karşılamıyormuş. İnternet taahhütüm bitti. Eğer modemi Türk Telekom’a iade etmez isem 800₺ modem ücreti yansıtacaklarmış tarafıma.
    Şimdi size sormak istediğim soru şu;
    Bu modem diğerlerine göre iyi bir modemmi. ? Sıfır modem ücretlerini düşündükçe modemi geri iade etmeyip bu parayıda ödeyip modemin mülkiyetini kendi üzerime almam mantıklı olurmu sizce? (Altyapım fiber ve 2 yıldan beri modemi kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım)


    Modemin Mülkiyetini Almalımıyım ? Yardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevkon -- 5 Şubat 2024; 10:38:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • archer c5v çok kötü bir cihaz bende de mevcut kutusunda duruyor hiç kullanmadım. Bu cihazla bu zamana kadar bir sorun yaşamamanıza anlam veremedim. Bana soraranız mülkiyetini almayın. 800 Liraya 2. el çok güzel cihazlar mevcut onlardan birini alsanız daha iyi. Ondan ziyade başka bir internet aboneliği alsanız wifi 6 destekli yeni güncel bir modem verecekler. Bu cihazı almanız size fiber ile yeni cihaz vermeyecekleri anlamına gelmiyor.

  • pek mantıklı değil sonuçta büyük isslerden hangisine geçerseniz size yine modem kiralayacaklar. Bu modemi ayarlayıp kullanmak keyfe keder olacak.

  • DragonRush kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yani bu iss ler illaha bir modem kiralama derdindeler benim anladığım kadarıyla. Modeminde iyi olmadığını söylüyorsunuz. Türk Telekom çok fazla fiyat çekiyor. Bende netspeed e geçmeyi düşünüyorum siz hangi iss yi önerirsiniz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZaalKoris vas Qwib-Qwib kullanıcısına yanıt
    Peki bu modeme hiç para ödemeyip bu modemin mülkiyetini yeni geçeceğim iss ye geçirme gibi bir durum söz konusu olabilirmi ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bevkon kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapilarda modem kiralama her iss de mevcut hocam. Eğer ki aboneliği iptal ettirdiyseniz mülkiyeti akratamazsiniz iade etmeniz gerek. Taşıma yaparsaniz modemide geçirebilirsinizz. Comnet i oneririm ayın 15inde zam gelecek. Zam gelmeden alirsan 1senelik alımda 179 TL ye geliyor aylık 100 mhps. Düşünürseniz davetiye kodumu verebilirim. 1 ayda bedava kullanırsanız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DragonRush kullanıcısına yanıt
    Henüz iptal ettirmedim. Taahhütümün son ayındayım ve 20 gün içerisinde iptal ettireceğim araştırma aşamasındayım. Bende comnet ile netspeed arasında kaldım. Comnet daha ucuz ancak çok fazla kullanıcı şikayeti okudum. Hatta DH deki en ölücü bazı arkadaşlar bile “keşke 50-100 daha fazla verseydimde comnet e bulaşmasaydım” diye yazdıklarını okuyunca dahada soğudum. Bu memnuniyet durumu kişiden kişiye değişiyor sanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiber alt yapıyla comnette sıfır sıkıntı yaşarsın hocam. Ben 3senedir kullanıyorum çünkü fiber ile..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam 3 büyük iss sizde genelde ne modem kullanıyor bakmaz şu şu şu fiyat ayda şu kadar modem kirası der. sadece bu modeme kira ücreti verirsiniz ama modemin özelliklerini beğenmezseniz benim gibi farklı modem nasıl çalıştırılır onu araştırırsınız kendi modeminizi kullanırsınız.

    benim iss trcel modemini bana dayattı,pppoe bilgilerini vermedi, modemini köşeye attım,modemden pppoe bilgilerini çıkarttım. xiaomi modem kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 5 Şubat 2024; 13:47:25 >
  • DragonRush kullanıcısına yanıt
    Fiber ile hiç sıkıntı yaşamadın anlaşılan. Tamam hocam eğer comnet de karar kılarsam referansınızı kullanırım. Duruma göre haber veririm size.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VDSL 50 - 100 mbps hızları için fiyat / performans uygun pahalı olmayan ucuzun kalitelisi veya yetecek kadar olanı, kalitelisi modem önerisi verebilir misiniz? 2. El internette güvenilir modem nereden bulabilirim, almamda sakınca çıkar mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.