Şimdi Ara

??????MODEMLER??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar. sıze bır kca sorum var yardımcı olursanız sevınecem... arakdaslar... ben adsl baglatmak ıstıyorum ama kafamda su sorular var... sımdı adsl alınca bıldıgınız uzere modemıde almak zorundayız.. acaba adsl modemlerınde usb medemlerle dıger modemler arasındakı farklar nelerdır ve usb modemlerın bılgısayarıma zararları varmıdır? varsa nelerdır? usb modemler daha ucuz. dıgerlerı daha paglı oluyor ve artı 1 tane fazla porta sahıp oluyorlar. benım ısıme yaramaz cunku ben sadece bır kullanıcıyım... ben bır yere gıttım adam ysb yı kotuledı acaba bunlar gercekmıdır?
    ilginiz için tesekkurler....







  • bende usb modem aldım Apartmanda yalnız bende bilgisayar olduğu için gerek duymadım.Bilgisayara herhangi bi zararı olup olmadığını bende bilmiyom ama neden olsunki diye düşünüyom.
  • bılemıyorum ram ı kullandıklarını falan soyledıler bılgısayara yuk oldukların soyledıler
  • USB modemler ne kadar ucuz bilmiyorum ama bende c-net 4 port ethernet usb var. İstersen usb istersen ethernetten bağlayabiliyorsun. Ethernetten bağlamak daha kolay hiç bir program yüklemene gerek yok. Bağlantı ayarlarını yap ve bağlan. Ethernetten bağlanmanın daha hızlı olduğunu soyluyorlar birde. USB modemler eğer enerjisini usb den alıyorsa ve sende kaliteli bir psu yoksa belki sorun yaratabilir.
  • usb iyidir bilmeyene port açma yok derdi yok tak kullan onixon dsl 100 tavsiye ederim kullananların hepsi memnun fiyatıda iyi abak yukarda port açma diye başlık var ben bir kere bile bakmadım eğer usb almassan oralarda gezinir durursun
  • bırde galıba wındowsun cokme durumlarındada sorunlar yaratabılıyormus? adam anlattı ıste yok kurulumu yuklemeyı bılmeyenler ıcın zor oluyormus falan.. ayarları bastan yapmak lazımmıs falan.... bunlar hakkında ne soyleyebılrısnız????????????




  • USB de farkedilir hız yavaslıgı oluyo.. siddetle ethernet almanı oneririm.. medrebazında dedigini dikkate alma port acma olayı cok kolay hicbi zorlugu yok.. kolay gelsin...
  • ama benı anlarsın kı eger ben eternet alırsam fazladan bır gırıs daha almak zorundayım ve buna daha fazla para odemek zorunda kalacagım... yanı gelecegemı yatırım yapmıs oluyorum eternet alırsam... usb ler bır gecelık asklarmı kullanıcılar ıcın...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: morbid

    USB de farkedilir hız yavaslıgı oluyo.. siddetle ethernet almanı oneririm.. medrebazında dedigini dikkate alma port acma olayı cok kolay hicbi zorlugu yok.. kolay gelsin...

    valla bunuda ilk defa duydum usb alanlar sölesin varmı yavaşlık varsa telekomda vardır bence
  • USB modemlerde Router olmadığında FireWall olmuyor. onun için ucuz oluyorlar yoksa bağlantı hızları aynı, Birde Sanal Ethernet üzerinden bağlandığı için sistem kaynaklarından kullanıyor.

    Şimdilerde ADSL modemler epeyce ucuzladılar USB+Ethernet Bir Adsl modem alınırsa daha iyi olur gibime geliyor.


    SpeedCom+ USB+Ethernet ADSL modem 44$+KDV
    SpeedCom+ 4 Port ADSL Modem 49$+kdv
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bedo

    USB modemlerde Router olmadığında FireWall olmuyor. onun için ucuz oluyorlar yoksa bağlantı hızları aynı, Birde Sanal Ethernet üzerinden bağlandığı için sistem kaynaklarından kullanıyor.

    Şimdilerde ADSL modemler epeyce ucuzladılar USB+Ethernet Bir Adsl modem alınırsa daha iyi olur gibime geliyor.


    SpeedCom+ USB+Ethernet ADSL modem 44$+KDV
    SpeedCom+ 4 Port ADSL Modem 49$+kdv







  • Zyxel 630-C serisi usb modem almıştım.Çok kaliteli bir modem ama arkadaşımın sisteminde çalışırken benim sistemde bağlantı kopma sorunlarına neden olmuştu.Yapabileceğim herşeyi yapmama rağmen bir türlü sorunu giderememiştim.Forumları araştırırsan farklı usb modemlerde sistemden sisteme değişen bazı sorunlar çıkardığını görürsün.Oldukçada fazla topic var bu konuda.USB portu ve anakart ile alakalı sorunlar bunlar.Her sistemde olmasa bile kimilerinde sorun çıkabiliyor.Ben iade ettim ve şu anda ethernet portundan gayet sorunsuz bağlanıyorum.Bence hiç üşenme ve bir ethernet kartı alıp tak.Şunuda ekleyeyim yaklaşık 10 gün usb modemi kullanırken eski usül yani çevirmeli ağ şeklinde bağlantı kurmak çok can sıkıcı gelmişti.Şimdi sistemi açıyorum ve karşında sanal alem.Tekrar ediyorum kesinlikle usb modemler kötüdür demiyorum ama insanın başını ağrıtabiliyor bazen.
    Kolay gelsin...
  • ılginiz için tesekkurler bana bya bır yararrınız dokundu fakat ben yınede usb alacam da sızce hangısı daha ıyıdır yada farkları varmıdır?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: medrebaz

    usb iyidir bilmeyene port açma yok derdi yok tak kullan onixon dsl 100 tavsiye ederim kullananların hepsi memnun fiyatıda iyi abak yukarda port açma diye başlık var ben bir kere bile bakmadım eğer usb almassan oralarda gezinir durursun



    +1000




  • ucuz olan1 al gitsin....hepsi ayni asagi yukari.....ama yarin birgün kullanirken keske 2 kurus daha fazla verseydim diyebilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.