Şimdi Ara

MODERATÖRLERİN AMACI NE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşalr,

    blilyorsunuz ki bundan 2 ay öncesine kadar honda civic hb aracım vardı meyadana gelen ihtiyaç ile birlikte bu aracımı sattım ve daha değişik bir yoldan audi a3 ambition xenon far ve bose ses sistemli araç aldım.

    iki araç arasındaki paylaşımlarımı yapmak için honda topicine görüşlerimi yazdım bir de ne göreyim beni tehdit edenler sıra sıra geliyor tabi haksız yere uyarı veren moderatörleri söylememe gerek yok sanıyorum. burası bir forum ve herkes hakaret etmeden görüşlerini yazabilmeli ama nerde? arabaya sahip olanalr bir eksiğini söyleyince biz arabanın eksiğini söylüyoruz oluyor ama sahip olup satmış biri söyleyince arabayı kötülemiş ve anti-pati kazanmış oluyormuşuz.

    ben honda civic hb yi de alırken honda yeni civic topicine bakan görecektir yana yakıla yardım istiyor arabayı alanaların başını şişiriyorum görüşlerini alayım diye bende buna ihtiyacı olanlar okusun diye paylaşımı mı yaptım bir bakın bakalım opel topicine veya mazda topicine veya reno topicine bir şey yazmışmıyım yazmam çünkü benim ilgi alanım bunlar.

    gel görelim aracın eksiklerini yazdığım visualeze isimli moderatör gelmiş görüşlerimi silmiş ve bana 3 uyatı vermiş ben haksızlık karşısında susmam kardeşim sitersen uyarı ver istersen ceza ver ama tüm bunlar adalet dahilinde olmalı adam aynı forumda bende A3 olduğunu bildiği için dikiz aynalarımızdan A3 eksik olmasın diye laf atıyor ama uyarıyı ben alıyorum biliyorsunuz ki bu moderatörlere isyan eden ilk kişi ben değilim artık yeter bu işi hakk ve adalet dahilinde yapın ya da millete biz buyuz isterseniz gelmeyin deyin bu iş böyle olmaz....







  • Abi alakası yok ama aldın mı a3u ?
  • evet aldım bu 3. hafta....
  • Öncelikle yaptığınız şikayete mütakip böyle bir konu açmanız. Doğru olmamış. Kaldı ki şikayetinize kendi nazarımda bir açıklama yapmıştım. Visualize arkadaşımızında yapacağı bir açıklama ve vereceği bir cevap olduğunu bildiğim için şikayeti açık bırakmıştım.
    Daha önce aldığınız uyarının sebebi tartıştığınız kişiye "ZEKADAN TAMAMEN YOKSUN MESAJLAR BENİM İLK OKUL 1'E GİDEN KIZIM BİLE BU KADAR ÇOCUKÇA CÜMLELER KURMUYOR" şeklinde hakaret etmenizden dolayıdır.

    Forumda kural dışı bir davranış yada rahatsız edici bir mesaj varsa bu moderatörlere otomatik olarak bildirilmiyor. Takdir edersinizki saniyede onlaca konu açılan bir forumda tüm konuları ve tüm mesajları moderatörlerin kontrol edebilmesi mümkün değildir. Gelen şikayetler neticesinde kural dışı olaylara müdahale ediliyor. Kural dışı bir olay görmüş şikayetinizi yapmışsınız. Şikayetiniz olumsuz mu sonuçlandı ki bu şekilde davranıp bizi taraflı olmakla ve adaletsizlik yapmakla suçluyorsunuz?

    Konu birazdan silinecektir...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.