Şimdi Ara

Moderatörün insafına neden kalıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle, şu spor bölümü konusunda sanırım günah almışım. sürekli başka şeyler yazıldığından, ben bizim bölüme başka takım taraftarı moderatörlerin baktığını sanıyordum. dün yazdığım mesaja, gs yetkilisi arkadaş "fener bölümünde şikayetlere biz bakmıyoruz" yazınca ve üstüne dün gs moderatörlerinden biri ile şikayetler üzerine yazışınca, ben işin farklı işlediğine; bunun yanında ceza olarak o an bize bakan moderatörün "ne anladığın" "insafına" kaldığımızı anladım.


    bugüne kadar şikayetlerim hep kıyaslama ile yapılan veya taraflı kararları göstermekti.


    ama artık ben sıkıldım. bu kadar da bir adamın okuyup da yazıdan ne anladığının insafiyetine kalmak ve boş yere ceza yemek; hadi boş yere demiyeyim de diğer bölümde aynı tipte yazılanların ceza yemeyip, bizim tarafta "aha kaşının üstünde göz var" edası ile cezaların verilmesi, artık cidden sıkıcı olmaya başladı.


    eğer "evet mod haklı sen haksızsın" deniyorsa, tamam beni o bölümden 90 gün uzaklaştırın ki aynı yorumun diğer bölümde neden ceza almadığını da açıkladıktan sonra.



    öncelikle 7 gün bölü uzaklaştırması verilen ceza ile başlıyorum;



    Moderatörün insafına neden kalıyoruz?

    üstteki mesajım @Nat Alianovna adlı moderatörün yazdığı bir mesaja açıklık getirmek için, neden bizim taraftarların ceza alacaklarını bile bile fetö-3 temmuz olaylarına girdiğini anlatmak için yazdığım mesaj. istişare yapmak için bunu yazdım. çünkü moderatör arkadaş kendisi futbol ile alakası olmadığını söyledi. Yani burada ben şu fetöcü bu fetöcü yazmadım ki altta cevap verdiğim mesaj da duruyor.


    kendisinin yazdığı yorum budur ve ben bu yorum cevap olarak yazdım. şikayetlerde komple konuşma göründüğü halde bu kadar açıkken ben , bizim yetkili moderatör tarafından üsteki 7 gün cezayı aldım.

    Moderatörün insafına neden kalıyoruz?

    lakin aynı muhabbeti yani siyasi terim olarak kullanılan "silivrispor" alıntısını şikayet ettiğimde, galatasarylı mod arkadaş; çok basiit (şimdi yine uyarı verir bizim mod görürse, basit burada cümle için yazdım) cümle kurarak, net ve açıklayıcı şekilde, burada yargılananın aslında "gaye" olduğunu açıklamış.



    Moderatörün insafına neden kalıyoruz?



    tüm bunlara bakınca peki ben neden 7 gün ceza alıyorum? adil mi bu verilen ceza?




    ---------------------------------------------------


    itirazda bulunmak istediğim diğer uyarım;


    tahrik edici mesaj bunun neresinde? "yaş küçük sanırım" neresi tahrik edici? arkadaşın yazdığı mesajı bulamıyorum ama yazdığı stadınızda kupa kaldırdık falandı. benim bölümümde bu mesaj ceza almıyor, benim 2007 yılında 3-4-5 yaşlarında olası muhtemel arkadaşa ki şimdi hesapla bu devirde 17 18 19 20 21 yaşlarında olması gerekiyor ve ben 37 yaşında olduğumdan, yaş küçük/genç şeklinde yazdım.


    hem teoride hem pratikte hem matematikte bu yaş aralığında olan birinin yaşı 2007 için küçük olmuyor mu? ki bana bir altta mesajda yazılana bakıyorum, yoruma bir yaptırım yok. benim yazdığım mı tahrik yoksa bana kendi bölümümde birkaç dakika öncesinde yazılan mı tahrik ki mesaj hala orada.


    Moderatörün insafına neden kalıyoruz?

    bu mesaj hala duruyor.

    Moderatörün insafına neden kalıyoruz?



    kaldı ki benzer durumda yine gs bölümünde yazılmış bir mesajı şikayet ettim ve aldığım cevap bu sefer çok net değil ama yine bu işlerde moderatörün o anki moduna, anlamak istediğine kaldığınu gösterdi.



    Moderatörün insafına neden kalıyoruz?


    görüldüğü üzre :


    Ben kişinin 2007 yılında maçı hatırlamak için yaşının küçük olduğunu belirttiğim kısım "tahrik edici" olarak bizim fenerbahçeli yine aynı olması muhtemel moderatör tarafından algılanırken


    "aslında senin BİLE anlıyabileceğin kadar BASİT " cümesil için gs tarafında modun ki bana göre haklı bu kadar zorlamamalı, "tahrik ve hakaret" olarak yeterli görülmedi.



    he bu arada o link attığım uyarı-ceza konusuda :




    Moderatörün insafına neden kalıyoruz?


    Arkasından yazmak vs anlaşılmasın. kendisinin bizim bölümde çok tahrik içeren mesajları vardır. her 5 sayfada birkaç mesajına rahat denk gelebilirsiniz. tekrar bizim forumda dolandığı ve diğer yandan bizim takım ve forumda bizi eleştirdiği periodda bu mesajı görerek yazdım.


    lakin "tahrik edici mesaj" olarak yazılmış. ama bu arkadaşın gs bölümünde bizi farklı ithamlarla iğneleme amaçlı yazılarına bir yaptırım yok.


    he bu mesajları Allah varmış da huso kardeşim paylaşmış. benim de daha önce aldığım cezalar aklıma gelmiş, ve hüso arkadaşın paylaştığı SSlerde yazılı bu mesajları şikayet etmiştim.


    ve evet beklediğim gibi, biz fenerbahçe tarafında doğranıyoruz. ben bu zamana kadar gsli modları sorumlu tutmuştum. çünkü forumda futbol bölümü işleme şemasını bilmiyordum.



    anladığım kadarı ile, forumda artık hangi moderatörümüz ise sanırım benle kişisel bir derdi var. çünkü forumda denk geliyor adamların ideolojilerine uymayan yorumlar yaptığımdan, bu kişiler tartışmalara 3. kişi olarak dahil olup, bana karşı kitle oluşturmaya çalışıyorlar.



    özetle: bu verilen cezaların tekrar gözden geçirilmesini rica ediyorum.








  • Moderasyon ve işlemlere ilişkin problemlerin için destek hattını kullanman daha sağlıklı olur. Ancak, malum terimin (Fetö) bölümde bir tabu kelime olduğunu ve herhangi bir takıma en ufak bir yakıştırma şeklinde kullanılması halinde bir haftalık bölüm uzaklaştırması getirebileceğini belirteyim. Yani yazılanları her zaman dikkatli okumakta fayda var.

    Destek Hattı:
    https://forum.donanimhaber.com/destek

    İlgili Kuralın ve Uzaklaştırmanın Dayandığı Bölüm Mevzuatı:
    https://forum.donanimhaber.com/spor-bolumu-isleyisi-hk--145873573

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yok takım için kullanmıyorum zaten. onu biliyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.