Şimdi Ara

Modern Warfare 3 FOV Changer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her fpsde olması gereken bu özellik mw2'den sonra bu oyunda da mevcut degil. 65 FOV ile oynamaktan gözleriniz yoruluyor, yarım saat oynadıktan sonra başınız ağrımaya başlıyorsa linkteki programi indirip kullanın. İlla rahatsızlık duymanıza da gerek yok. FOV ayarı her fpsde zaten olması gereken bir seçenektir. Size oyunu kendi göz zevkinize göre kişiselleştirme imkanı tanır. Aynı bir parlaklık veya çözünürlük ayarı gibi.

    Bu ayarın neden oyunda bulunmadığıyla ilgili olarak oyun yapımcısına atılan çoğu mesaja ilgisiz kalınmıştır. Verilen cevaplar da genelde havada kalmaktadır.

    Program hafızadaki bir veriyi değiştirmektedir. Bundan ötürü VAC tarafından banlanma riski vardır. Kullanıp kullanmamak sizin tercihinizdir.

    Buna rağmen bu programı kullanmanızı tavsiye ediyorum. Sayıca çok olmak olası bir banı zorlaştıracaktır. İnsanlar böyle bir ayar için 3. parti program kullanmak zorunda bırakılıyorsa bu, oyuncuların hatası değildir.

    Programla ilgili olarak VAC yetkililerinden biri "her tür hafıza değişikli VAC tarafından banlanabilir" şeklinde bir açıklama yapmıştır öte yandan bu sizi korkutmasın, zira bu çok genel geçer bir uyarıdır. 'Şahsen' bu programdan ötürü kimsenin banlanacağını sanmıyorum.

    FOV farkı için:www.mapmodnews.com/article.php/Modern-Warfare-3-FOV-examples

    Program linki:http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=281 (bir üst sayfa:http://www.mapmodnews.com/article.php/Modern-Warfare-3-FoV-Changer-MP )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nament -- 14 Ocak 2012; 18:32:42 >







  • ne gerek var
  • Aslında çok gerek var.Çünkü bazı insanlar oyun oynarken başları ağrıyabiliyor,midesi bulanıyor.buda ona bir çözüm işte.
  • bu modla aynı res. sahip iki oyuncunun etrafı görmesi biraz değişiyor verilen örnekte haritada sol taraftan gelen oyuncuyu fov 110 olan daha önce görür buda avantaj olmaz mı? (res. değişmiyor yani 1920*1080 oynamıyor adam)
  • böyle şey için banlanmaya değmez
  • Black Ops'ta bu ayar vardi, CoD 4'tede console acip /cg_fov ... yazarak yapilabiliyor. MW2 ve MW3'te niye yok anlamadim. Ben kullaniyorum bu programi MW3 icin goruntuye aci veriyor uzak mesafeden gormeyi sagliyor ve silah tam gozukuyor benim daha hosuma gidiyor bu sekilde. Bir sorun cikacagini sanmam.
  • Forumda kendinizi diğer oyunculardan bir nebze dahi olsa üstün tutacak programlar paylaşmak yasak diye biliyorum?

    FOV ile görüş açınızı artrırıp diğer oyuncuların göremediği açıları siz bu program sayesinde görebiliryorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.