Şimdi Ara

Modern warfare 3 spoiler konusu (bitirmeyenler gelmesin !!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
9.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu bitiren arkadaşlarla oyun senaryosu üzerine tartışma yapabiliceğimiz bir konu açayım dedim gerçi daha kurekle fılan ugraşanlar var :)

    Oyunun sonu mw1 ve mw2 ye göre biraz sönük kalmış ,prıce emekli olacak artık sanırım :D

    Bizim yanımızdaki yuri ilede bi sorum var bu herif makarov yanında yer almış zamanında peki tamam eyvallah o no russian bölümündede polis bunu kurtarıyor ama bu nikolai ile nasıl tanışıyor orayı anlatmamışlar.

    Bu oyunda ghostu bekliyordum gerçekten trailerlerda filan ghosta benzer karakterler vardı ama malesef oyunda yer vermemışler ! Soap ve ghostu harcadılar ya başka birşey demıyorum hadı ghost yakılarak öldü ama soapa ne diyonuz herif binadan düştü öldü layn :/



  • Soap öldüğünde price ın surat ifadesine bakınca bende çok üzüldüm... Ayrıca yuri naptı makarova havaalanında ona sıktı. Gerçi ölmedide. Anlamadım orayı. Ayrıca Sandman frost soap yuri hepsi öldü bir tek price kaldı. Flashbackler tek kelimeyle harikaydı.
  • Bende ingilizcemin yettigi kadarıyla anladım olayı yuri istemiyerek makarovun emrine girdi sanırım, soap'ın ölmesinde bir payı oldugunu sanmıyorum öyle olsaydı en azından price yaşatmazdı merdivenden aşşagı atınca, sonra bölümde aha tek kaldın price dedim, Delta öldü , Task force Öldü tek başına prosunu yakmaya çalıştı şimdide yanmaz dedim :D güzeldi oyun umarım seri devam eder diyecemde nasıl devam edecek :D Farklı bir cod serisi başlar umarım.
  • o trailerlerdeki wallcroft'tu ghost değil sadece 1 bölümde var londra bölümünde (soruyor ) soap zaten zar zor ayaktaydı yeni toparlanmıştı bu düşüşte ölümü oldu ben en çok sandmana üzüldüm orda yuri'de gitti price tek başına kaldı kendisini vurur sanıyordum kaldı yine
  • yuriyi vurmasının sebebi cok basit makarovun bencıl olması.yuri onunla aynı şartlardaydı ama makarov rus halkınında kışkırtmasıyla halk kahramanı secıldı yuride makarovun neyaptıgını bılen bırısı onu vurması kacınılmazdı saten
  • eğer başkan kızı için ülkeyi satsaydı varya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Destny

    yuriyi vurmasının sebebi cok basit makarovun bencıl olması.yuri onunla aynı şartlardaydı ama makarov rus halkınında kışkırtmasıyla halk kahramanı secıldı yuride makarovun neyaptıgını bılen bırısı onu vurması kacınılmazdı saten

    Havaalanında yuri sürünerek çıkıyordu asansöre ne alaka ya onu anlamadım bilgin varmı? Kaçarkende elini uzattı sıktı o sırada birisine yine.
  • hocam şimdi yuri makarovun yanında arkadaşıydı makarov lider olunca yuri tek sırdaşı olduğu için bunu öldürmek istedi ve karnından vurdu o no russian bölümünde zırh giydiğimiz için yuri fazla yaralanmadı zırhtan dolayı yere yıgıldı.Makarov ve adamları yurı olur dıye arkalarına bakmadan havaalanında adamları ölduruyorlardı yurıde surunerek yerden bı sılah aldı arkalarından gıdıcektı ama dayanamadı yere cakıldı,o havaalanı gorevlısıde yurıyı görüp yardım istedi acil yardım ekibinden olay bu.

    Benim anlamadıgım yuri ordan kurtuldu hadı bı sekılde ama nıkolaı ıle nasıl tanıştı orası soru ısaretı :)


    Arkadaşlar oyunun anakonusunda kürek çıktı dıye sansurle soylemektemı uyarı sebebı artık ? ben cozemedım bu forum yonetıcısını sansurluyoruz yıne uyarı verıyo sansursuz kımbılır kac gun ban yerdık ayıptır yahu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destny -- 9 Kasım 2011; 19:31:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Destny

    hocam şimdi yuri makarovun yanında arkadaşıydı makarov lider olunca yuri tek sırdaşı olduğu için bunu öldürmek istedi ve karnından vurdu o no russian bölümünde zırh giydiğimiz için yuri fazla yaralanmadı zırhtan dolayı yere yıgıldı.Makarov ve adamları yurı olur dıye arkalarına bakmadan havaalanında adamları ölduruyorlardı yurıde surunerek yerden bı sılah aldı arkalarından gıdıcektı ama dayanamadı yere cakıldı,o havaalanı gorevlısıde yurıyı görüp yardım istedi acil yardım ekibinden olay bu.

    Benim anlamadıgım yuri ordan kurtuldu hadı bı sekılde ama nıkolaı ıle nasıl tanıştı orası soru ısaretı :)

    Teşekkürler, okudugum yeri hatırlamıyorum ama gizli serviste çalışıyormuş yuri oradan tanışmıl olabilir, ayrıca mw1 de kolunu koparttıgımız adamın yanındaydı yuri o adamı black opsta görüncede bayagı şaşırmıştım :D




  • kolunu koparttıgımız adam ımran zakhaev de onun black opsla ılgısı yokkı hocam ? Black opsta gordugumuz vıktor reznovdu o karakterde cod world at war oyununda snıper gorevınde yanımızdaki adamdı.
  • Kamarov da öldü dimi soapın öldüğü bölümde. Ayrıca bi bölümde uyarı vardı başlamadan önce o bölümde ne var ki sivil katliamı yapmıyoduk sonuçta.
  • evet kamarov öldu price binaya girerken kamarov ım sorry prıce dedı.Kamarov ya bizi sattı yada makarov bunu buldu ve bızım bınaya gırecegımızı anladı ustune c4 yerlestırdı ve bom :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre_1645

    Kamarov da öldü dimi soapın öldüğü bölümde. Ayrıca bi bölümde uyarı vardı başlamadan önce o bölümde ne var ki sivil katliamı yapmıyoduk sonuçta.

    fotoğraf çekerken aile yok oluyor bomba patlayınca çocuk öldürüyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 9 Kasım 2011; 19:54:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Destny

    kolunu koparttıgımız adam ımran zakhaev de onun black opsla ılgısı yokkı hocam ? Black opsta gordugumuz vıktor reznovdu o karakterde cod world at war oyununda snıper gorevınde yanımızdaki adamdı.

    imran zakhaev ile Lev Kravchenko'yu karıştırmışım videoya tekrar göz attımda woods ile birlikte roket patlattıgımız operasyonun başında dürbünle izlerken görmüştüm tekrardan sagol , konuyu güncel tutalım :)
  • Bu karakterlerle olan 3 leme bitti artık soap ghost gıbı karakterler öldükten sonra prıce da emekli olur yada vefaat eder :D seneye yeni cod oyunu geliyormuş artık onda nasıl bir savaş içerisine gireriz kimbilir.Keşke black opsun 2.oyunu olsa oyunda çok açıkta kalan yerler vardı hikaye olarak.Ama activisiondan ricam artık şu oyun motorunu yenileyiniz lütfen :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paypay88

    quote:

    Orijinalden alıntı: Emre_1645

    Kamarov da öldü dimi soapın öldüğü bölümde. Ayrıca bi bölümde uyarı vardı başlamadan önce o bölümde ne var ki sivil katliamı yapmıyoduk sonuçta.

    fotoğraf çekerken aile yok oluyor bomba patlayınca çocuk öldürüyoruz

    Doğru unutmuşum. Yahu savaşın ortasında onların dışarda gezip video çekmesi çok garipti.?
  • Destny yeni oyun geliyor derken kaynagı belirtebilirmisin çok merak ediyorum :D:D verdikleri ip uçlarına bakalım aynen katılıyorum oyun motoru saglammış anladık bencede yenilemeliler bf3 ü hiç begenmedim ama grafik olarak daha başarılı buldum mw3'E göre.
  • Price olarak çernobil görevinde zakhaevi vurduk makarovda oradaymış hemen. Durun bi cod4teki o bölüme bakıyım bi.:D BAKALIM MAKAROVU GÖREBİLİRMİYİZ? :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre_1645

    Price olarak çernobil görevinde zakhaevi vurduk makarovda oradaymış hemen. Durun bi cod4teki o bölüme bakıyım bi.:D BAKALIM MAKAROVU GÖREBİLİRMİYİZ? :D

    O flashback mükemmeldi, oha dedim açılınca....
    Ama oyun diğerine göre biraz sönük gibiydi, Soap'ın öleceği nedense içime doğmuştu....(Bir bölümde kendini öldürtmemeye çalış demişti Price ona)
    En güzeli o Paris bölümüydü, sonunda eyfel kulesinin yıkıldığı... Bir uçakta birde çatışma alanında devam ettik... Başım döndü resmen...

    Devamı gelir bence... İran'da geçebilir Malumunuz ortam ısınıyor gerçek dünya'da iyi malzeme çıkaracaklar...




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.