Şimdi Ara

Modifiye cezasını Destekliyormusunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
2
Favori
4.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DESTEKLİYORUM!

    UCUBE TİPLİ ARAÇLAR, GÖRÜNTÜ VE SES KİRLİLİĞİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL!
  • Destekliyorum

    Dobloya body kit+chip+egzos yaptirip gozleri kor eden isiklari takip dolasmalarina karsiyim
    Herifcioglu takiyo chipi basliyo makasa
    O farla selektör yapip gozleri kor etmelerine karsiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakma xenon, cok gurultulu egzost ve cahilce yapilan suspansiyon modifiyelerine karsiyim. estetik amacli aracin muhendislik degerlerini bozmayan modifiye ise bence serbest birakilmali. hayirli gunler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemizde bu iş modifiyeden çok soytarılığa döndü. yurt dışında bu işler daha farklı, işin uzmanlarınca yapılıyor. burda piyasa apaçilerin elinde.
  • Bana göre ; Çevreyi haddinden fazla rahatsız etmiyorsa çok ceza kesilmesine gerek yok. Sonuçta oda bir hobi ilgi alanı diyelim. Mesela bende severim ufak tefek şeyler arabada . . .
  • Kesinlikle destekliyorum.

    Trafik kimsenin babasının özel pisti değildir, öyle kafana ve zevklerine göre hareket edesin. Ülkemizde trafik cezaları ve bu cezaların uygulaması çok yetersiz. O yüzden her yıl yüzlerce binlerce kişi ölüp bunun çok daha fazlası yaralanıyor ve sakat kalıyor.
    Sen kalk aracın orjinal ışık tertibatını değiştir, hem kendi görüşünü boz hemde karşıdan gelen insanın görüşünü boz, Taktığın egzoz ile insanlara rahatsızlık ver, kendini trafikte ve arabanla ifade edip egolarını doyurmaya çalışacağın diye diğer insanlara zarar ver sonra kalk şikayet et. Yok öyle bir dünya.


    Bana kalsa; Trafikte Makas atan, Trafik ışıklarına riayet etmiyen, SİNYAL KULLANMADAN ŞERİT DEĞİŞTİREN, Hatalı Sollama yapan v.b yaptıkları bu hatalar ile başkalarının canına kast edenlerin canını okurum. Kendi hatası yüzünden bir başkasına zarar veren adamı Hapishaneden çıkartmam.

    Avrupalı, Amerikalı neden bu kadar tarfik kurallarına uyuyor? Sen git sinyal vermeden şerit değiştir bir motosikletliye çarp adam ölsün. Veya başka bir şekilde kendi hatası yüzünden bir başkasının ölümüne yada yaralanmasına sebep olsun. Adamı deyim yerindeyse hayatını karartıyorlar.

    E cezalar bu kadar ağır olunca, hepsi paşa paşa kurallara uyuyor. TRAFİK CEZALARI DAHA ÇOK ARTMALI, ve kimseye taviz göstermeden polisler tarafından çok iyi denetlenmeli.





  • Destekliyorum

    Trafikte egzozundan ses cikiyo diye gazi kokluyen tiplerden kurtulmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destekliyorum özellikle ses konusu benimde canımı sıkıyor.
  • Modifiyeli ya da modifiyesiz kim olursa olsun trafikteki sürüşü tehlikeye atan herkese ceza yazılsın destekliyorum... Hatta sol şeritten 40-50 ile giden dangalaklara bile ahengi bozdugu için.
  • şahincilerin yanında yımırtaya benzeyen honda civicilerden de kurtulacaksak dibine kadar destekliyorum.
  • Sadece arabalara yetmez motorsikletlere de uygulanmalı. Yarış motorsikletini almış adam bütün caddeyi inletiyor, da ne oluyor, herkes arkasından sövüyor. Bu mu hava basmak?
  • Merak ettigim birsey var diyelim ki ses cikartmiyor fakat goruntu olsun diye egzoz ucu takiliyor fabrika cikisi. Bunlara da mi ceza kesiliyor?

    Mesela benim yan ve arka camlarda en az koyu olan( sanirim 0 numara oluyor ) film var. icerisi yanlardan bakinca gorunuyor, on camda zaten birsry yok. Bu durumda da mi yazacaklar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "okulları kapatsaydık maarifi ne güzel yönetirdim" kafası bu. bir işi düzgünce yapamıyorsun, uygulama, denetleme görevlerini yerine getiremiyorsun, çözümün; kuruyla beraber yaşı da yakmak.

    çakma xenonlara karşı her yaptırımı desteklerim ama maalesef denetimi yapacak insanlara güvenmiyorum.

    yarın trafikte, orada burada polisin haksız bir uygulamasıyla karşılaşıp itiraz edecek olsak. hiçbir şey olmasa bile gel bakalım, senin arabanın burası da modifiyeymiş, arabanı bağladık hadi bakalım der mi, derse ne olur, nereye itiraz edebiliriz bilemiyorum.
  • DESTEKLEMİYORUM ;
    Çünkü herhangi tek bir düzenleme ve standart belirtmemiş olan bir devlet kafasına göre insanlara yaptırım UYGULAYAMAZ.
    TUV'den kusursuz veya hafif kusur geçen veya fabrika çıkışı kişiseltirilmiş ( modifiye dünya üzerinde ki önemi artık üreticiler tarafından da önemsenmeye başlanmışsa günümüzde ! ) bilmem aynası siyah bilmem ne sticker'ı var diye üzerinde, bu araçlara trafikte CEZA UYGULAYAMAZSIN.
    Ve AB'ye uyum sürecinde iken bu konuda hiçbir çalışma ve düzenleme de yapmıyorsan yine CEZAİ YAPTIRIM UYGULAYAMAZSIN.
    Yine yurda Super Car araçları sokup bunların egzozları ses çıkarmasını kabul edip, vatandaşın kendi arabasına ithal malı TUV onaylı bir egzos taktı diye CEZA UYGULAYAMAZSIN.
    Sonuçta elinde doğru dürüst düzenlenmemiş bir trafik yönetmeliği ve kanunları var iken fii tarihli , insanları CEZALANDIRAMAZSIN.
    Ki cezalandırmaya kalkıyorsan,sen HUKUK DEVLETİ filan hiç değilsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonuna kadar destekliyorum.

    Sadece ABT, JE Design, Hamann gibi kurumsal firmaların faturalı ekipmanları ruhsata işletilebilmeli. Veya dışardan tedarik edilen faturalı Cupra, Type-R gibi gövde parçaları.

    Milletin elinin ayarı yok çünkü, müstehak. Yay kestirip egzoz takan aracını +300 HP zannediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki trafikteki her aracın, muaynesi, sigortası tam.

    Kaldı geriye modifiyesi.

    Devletin şu anda yaptığı dostlar alışverişte görsün uygulamasıdır.

    Yaşanmış Olay.

    Araç kaza yapar, Sigortası yoktur. (imkansızlıktan değil). Diğer taraf suçludur, anlaşılmaya çalışılır. Suçlu taraf illa polis gelsin der. Gerekli yere telefon açılır, sigorta kaza günü sabahı itibari ile başlatılır.

    Bunun gibi nice fırıldaklar dönüyor trafikte.

    Özetle, yakalanmayın kardeşim, gerisi yalan.
  • İnsan sağlık ve güvenliğini tehlikeye atan şeylerin yasaklanmasını destekliyorum ama tepeden inme kanun/yönetmelik değişikliklerini değil...

    Bende apaçi tabir edilen tiplere karşıyım, gerçi bunlar modifiye değil başka birşey, araba modifiyeli olmasa bile kullanan gene aynı.

    Benim görüşüm buna bir düzenlenme gelmeli.
    Bu işin satışı hatta fuarı bile varken , yasak olması gülünç gerçekten.
    En azından TÜV(Tüv'ü örnek verdim başka bir kuruluşta olabilir) gibi firmalara yetki verip yapılan değişikliklerin uygunluğu ve onayı verilmesi gerekli.(Lpg dönüşümü gibi)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sıkı denetim olmalı,
    çok sağlam cezalar kesilmeli,
    ve o cezalara af gelmemeli.
  • hangi yanını tutsam elimde kalan bir ülke..dütdürüleyla...
  • Standart getirilmeli, standarta uymayana ceza kesilmeli. Açık renk cam filmi takanla, gece bütün sokağı ayağa kaldıran arabaların ikisine de aynı cezayı vermek mantıklı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.