Şimdi Ara

Modric > xavi + iniesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Luka Modric'in Real Madrid kariyeri 🎩


    🏟️ 436 maç

    ⚽ 31 gol

    🅰️ 73 asist


    🌟 Ballon d’Or 

    🏆 5x Şampiyonlar Ligi

    🏆 4x İspanya Süper Kupası

    🏆 4x FIFA Kulüpler Dünya Kupası

    🏆 3x UEFA Süper Kupa

    🏆 3x LaLiga

    🏆 1x Copa Del Rey


    Ayrıca Hırvatistan gibi bir milli takımı Dünya kupası finaline çıkartmasını da yazmak gerek


    Peppsi bile futbolun beşiği Arjantin ile 1 dünya kupası finali oynayabildi.


    Haaland'ın Norveç'i Dünya kupası finaline çıkartması gibi bir şey yani %1-2 ihtimal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 8 Haziran 2022; 15:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • komik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri tarihin en iyisi CR7'nin ekmeğini yedi diğerleri Ligue 1'de 5 gol atan Messi'yi yıllarca dünyanın en iyi futbolcusu tartışmasına soktu. Kimin daha iyi olduğu açık şekilde ortada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modric de olağanüstü oyuncu ama ben hayatımda Xavi ve Iniesta kadar ezici, boğucu, baskın futbol oynayan orta saha görmedim. O zamanın Barcelonasını hatırla. Şampiyonlar Liginde, El Clasicolarda falan ne kadar sıkıcı diye tabir edilen, ne kadar tek taraflı maçlar oluyordu. İşte bunun sebebi Xavi & Iniesta'ydı. Modric bu etkiden çok uzak.

  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    Futbol sonuç odaklı bir oyun. Üstelik bu ikili büyük bir kulüpte altyapıdan beri birliktelerdi. Modric'in başardıkları daha büyük şeyler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt

    Orasına bir şey demem. Özellikle Şampiyonlar Ligi konusunda Modric öndedir ama hatırlarsın belki Barcelona bi senesi Mourinho'nun Inter'ine mucizevi şekilde takılmasa 3 sene üst üste şampiyonluğu olacaktı. Tabi öyle olsa böyle olsa denmez ama yine de benzer bir başarı o zaman kıl payı kaçmıştı. Tarihte hiçbir takım o dönemki Barcelona kadar baskın ve ezici oynamamıştır herhalde. Bunun mimarları da -tüm takım çok iyiydi elbette- benim gözümde Xavi ve Iniesta'dır.

  • Modrici de severim ama Xavi ve İniesta bir başka seviyeydi, müthişlerdi.

  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    tarihin en iyi takımına bak 9 yılda 4 şl alabilmiş.


    madrid 9 yılda 5 şl aldı.


    eğer kupalarla ölçmeyeceksek tarihin en iyi takımı bence 90'ların ikinci yarısındaki Juventus'tur bence.

  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Real'den ayrıldıktan sonra Ronaldo'nun halini görüyoruz. Adam meğerse Higuain seviyesinde bile değilmiş. Ronaldo'yu Ronaldo yapan Modric gibi adamlarmış.



    Xavi ve İniesta ayrıldıktan sonra Messi 2 defa ballon dor aldı ve Arjantin kariyeri muhteşem. Ronaldo Real'siz hiçbir şey yapamıyor.



    Not: Messi'nin PSG istatistiği (11 gol 15 asist) Ronaldo'nun Manchester United istatistiğinden daha iyi.  Üstelik Ronaldo gibi kale önünde beklemiyor. Maç boyu orta sahada.

  • Modric ronaldonun ekmeğini yemiş, üstelik bunu bu sene gelen cl zaferi üzerine söylüyor .


    Bölümün ölmesine şaşmamalı, toto yumurta süper liginden çıkıp burada futbolcu fanlığı yapan adamdan ne beklersin

  • Birileri yanmış galiba.

    -Ronaldo milli takımlar seviyesinde tarihin en golcüsü. +Euro 2016.

    -Messi'nin 2 ballondoru nasıl aldığını biliyoruz.

    -Kale önünde beklese daha iyi. Messi 15 senedir yürüyor:

    KHU Officialyoutube
    Messi watching Liverpool vs Barcelona from the pitch while strolling around 47 minutes
    https://www.youtube.com/watch?v=xthHn1w4FJU&feature=youtu.be

    -Biri EPL diğeri farmer league. PSG'yi sene boyu Mbappe taşıdı. Mbappe'yi geçtim vatandaşı Di Maria'nın bile son üç sezon performansı daha iyiydi Messi'den. Ronaldo ise leş United'da son 9 sezonun ligde en çok gol atan ismiydi.


    Ronaldo Messi'nin yaşında Bayern-Juve 4lüyor, 2-0 geriden gelip hatrrickle Atletico eliyordu. Messi bakalım 37sinde River Plate'de mi oynayacak yoksa Newell Old Boys'ta mı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 11 Haziran 2022; 13:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Messi 2 ballond Dor'u nasıl almış? Açıklar mısın ?


    Ronaldo gelmeden önce MANU ligi 2. bitirmişti. Koskoca Liverpool'u parçalamıştı. Ronaldo gelince 6. oldular.


    Ronaldo gittiği takımları mahvediyor. Ronaldo'suz Real de CL aldı. Ronaldo Modric olmadan çeyrek final göremiyor.  

  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    Hocam baskınlık anlayışına katılmıyorum. Evet topu ve oyunu kontrol ediyorlardı ama 2009'daki ekstrem sezon harici (ki o sezon skandal hakem kararları var) önüne geleni ezen bir takım değil. Yani rakibi ezmek topla oynama oranından ibaret değil.

    Mourinholu Real döneminde tiki taka zaten işlevsiz bir oyun sistemi haline geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklayamıyorum işte. 90 dakika eli belinde yürüyen adama 2 takımlı turnuvayı sonunda kazandılar diye Ballon dor verdiler.


    ManU'nun kendi çöplüğü o. Ozan Kabaklı takımın yarısı sakat Liverpool'u yenmek başarı değil. Adamlar kalecileri gol atmasa CL'ye katılamıyorlardı geçen sezon.


    2013'ten beri Ronaldo'dan daha çok gol atan ManU oyuncusu yok. 37 yaşında ilk sezonundan farkını koymuş. Messiyse PSGyle Di Maria kadar bile istatistik yapamadı. Kaçırdığı penaltıyla takımını turdan etti.


    Real Ronaldosuz Ronaldo da Realsiz CL aldı. Ama Messi'nin bırak Barcelona'yı Iniesta-Xavi olmadan CL'si yok. Cengizli Roma'ya Ronaldo'nun hattrick yaptığı Juve'ye gol atamadan 3lük, Firmino-Salahsız Liverpool'a 4lük oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumdaki zeka seviyesine hayranım. Sokak röportajlarındaki emmilerin genç versiyonları resmen herkes. Konudaki en fazla artı alan yazıyı başka yerde yazsan millet bir tarafıyla güler, herif cidden inanarak yazıyor ve artı falan alıyor. Ulan Spiderman. Son seviye delüzyon yemin ediyorum.

    Beyler 7. Ballon D'or'dan sonra böyle bir tartışma kalmadı. Bırakın çırpınmayı artık. Gördük, izledik Ronaldo'yu Madrid'ten sonra. Şamar oğlanı oldu gittiği her yerde kraaaaaaal. Avrupa Ligi'nde başarılar dilerim kendisine alfaaaaaa ahahaha...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 11 Haziran 2022; 16:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • youtube
    There was high drama at Old Trafford on Saturday afternoon as Manchester United took on an improving Aston Villa side.With two minutes to play the scores wer...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=gWIG_lKePIM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    4-5 tane Ronaldocu kendi arasında mastürbasyon yapıyor. Kim niye yazsın ki bu bölüme? Ben sırf dalga geçmek için yazıyorum.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Xavi ve İniesta olmadan Messi neler yaptı sayıyorum:


    • 2019 yılında bitik Barcelona'yı CL yarı finaline taşıdı. Yarı final maçında Liverpool'a karşı da 2 muhteşem gol attı 3 pozisyon yarattı. Messi ayrılınca bu takım gruplardan çıkamadı.

    • Xavi ve İniesta olmadan Messi 2 defa ballon dor aldı. Takımını şampiyon yaptı. Gol krallıkları yaşadı. Asist kralı oldu.

    • Xavi ve İniesta olmadan 2014 dünya kupasında finale çıktı. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi. Bu sene Avrupa şampiyonu İtalya'yı darmadağın etti. Kupayı kazandırdı.




    Messi'nin PSG istatistiği Ronaldo'nun MANU istatistiğinden daha iyi. Üstelik Messi orta sahada Ronaldo forvette oynuyor. Tartışma bitmiştir.



    Modric yoksa Ronaldo da yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 11 Haziran 2022; 17:20:23 >
  •  90 dakika sahada yürüyen orta saha mı olur. Ronaldo'nun en az 50 golü vardı PSG'de oynasa. Pepsi grup maçlarında istatistik kasar gruplardan sonra hiçbir şey oynamaz. Senin gibi fanların oylamasıyla şişirme ödüller alıyor işte. Bugün şu tartışmaya girebiliyorsan Xavi-Iniesta sayesinde. Ne kadar büyük olduklarını özetlemeye yetiyor. Ronaldo Modric'siz de CL aldı. Messi Xavi-Iniestasız CL alamadı. Ronaldo Modricsiz de var ama Eibarman bu ikili olmadan yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 11 Haziran 2022; 17:47:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Her şeyi neden varsayımlarla konuşuyorsunuz? Ronaldo prime zamanlarında, tarihin en iyi takımı olan Real Madrid'te oynarken bile çok nadiren 50 gol atardı. Şu yaşta 50 gol atabilmesi varsayımına varabilmek nasıl bir saçmalıktır aklım almıyor. Çok çocukça yazılar bunlar. Yazdıklarınızı okuyor musunuz? Modric Ronaldo'suz CL aldı. Ronaldo'suz Man U. 2011 yılında final oynadı ve kaybetti. Yıllardır Madrid'te oynamasına rağmen Ronaldo sadece 2 adet La Liga kazanabildi. Ronaldo gittikten sonra Madrid dünyanın en büyük kulüplerini yenerek bir CL daha kazandı. Ronaldo, kazandığı CL kupalarının birçoğunun kırılma anlarında rol oynamadı, oynayamadı. Örneğin, 2014 CL kupasında Ramos'un katkısı Ronaldo'dan daha fazlaydı. Finaldeki kafa golü kupayı kazandırdı. 2018'i Bale getirdi vs. Ayrıca Xavi-İniesta olmadan Messi'nin 1 Dünya Kupası finali, 4 Copa America finali, 1 Copa America şampiyonluğu ve 1 Olimpiyat altın madalyası ve 1 Finallissima kupası var. Ronaldo'nun ise Modric, Özil ve Ramos olmadan kazandığı tek kupa 2016 Avrupa Şampiyonası. Onu da kazandıran kendisi değildi. Maçları izledik, gayet iyi biliyoruz. :) Hem ayrıca bireysel bir karşılaştırmayı takımlar üzerinden yapmak nasıl saçmalıktır onu da anlamıyorum ama sizlerin tarzı bu sanırım. He bireysel istatistiklerde de Messi daha üstün. Zorlamayın artık bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honolulu Kaymakamı -- 11 Haziran 2022; 20:0:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.