Şimdi Ara

Mokka mı Captur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki araç arasında kaldım.

    Mokka elegance 2022 1150

    captur touchplus 1100

    hangisini almalıyım donanım motor olarak uzun zaman hangisi üzmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mokka 1,2T ise motor konusunda çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Triger kayışının kopup yağ filtresini tıkaması, bujinin kırılıp yine yağ filtresini tıkaması kronik. Captur hakkında bir bilgim yok.

  • Bunlar yerine bütçeniz dahilinde 1.3 digt qashqai, 1.6 puretech 3008 ya da 1.5 tsi troc alabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 3 Şubat 2024; 21:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araç konusunda son yazığınızı gördüm. Boyutları sebebiyle bu araçlara bakıyorsanız; Yine de genişlik hissi daha fazla olanı, bagajı az daha büyük olanı tercih ederim diyorsanız; Captur, Mokka'ya göre alınası bir araç. Captur'un oturma pozisyonu daha yüksek hissi verdi bana. Bende Captur'a niyetlendim fakat içimizdeki çift kavrama korkusundan dolayı bakmadım. Yalın Gülmez isimli youtube testleri yapan arkadaştan (mokka'yı aldıktan sonra) yağlı tip çift kavrama olduğunu öğrendiğimde üzüldüm.


    Captur bagajı daha geniş, koltukları daha rahat (benim görüşüm), daha yukarıda sürüş pozisyonu, (Mokka'ya göre) daha geniş hissettiriyor. Fakat işin içerisine aktif güvenlik donanımları girdiğinde Captur, RS Line hariç çok eksik kalıyor. Bu donanımları tek tek saymaya gerek yok.


    İlla bu sınıf araç alacağım diyorsanız: Ben olsam, 2. elde RS Line Captur bakardım. İlla sıfır olacaksa, gücüm yeterse Captur RS Line, yetmeyecekse Editon Mokka (Elegance değil).


    Neden Edition Mokka? En önemli artısı radar destekli aktif ön çarpışma önleme, şerit ortalama özellikli şerit takip sistemi 2024 yılında yeni gelen Edition donanımda var.





  • Captur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.