Şimdi Ara

MONDEO TRİGER KAYIŞLI MI TRİGER ZİNCİRLİ Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA DEĞERLİ FORUMCULAR 2005 MODEL MONDEO TİTANİUM X ALMA AREFESİNDEYİM ARACIN BİLİNEN KRONİK SORUNLARI VAR MI?ARAÇ 65000DE VE SAHİBİ 27 İSTİYOR FİYATINA SİZCE NORMAL Mİ? SON SORUM DA TRİGER KAYIŞ MI ZİNCİR Mİ?KAYIŞ İSE DEĞİŞİM ARALIĞI YIL VE MALİYET VE DE FİYAT OLARAK NEDİR?YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..



  • Bahsettiğiniz araba 2005 mondeo ghia x..Titanyum modeli henüz o yıllarda mevcut değildi..Bu arabanın fiyatı 25-27 arasında değişiyor..İçinize sindiyse ve arabada temizse 3 e 5 e bakmayın alın derim..Herhangi bir ciddi sorunu yok..Ufat tefek her arabada olabilecek problemlerle karşılaşabilirsiniz örneğin xenonları biraz zayıftır, elektrikli koltuk dişlisi sorun çıkartır, cam fitilleri dayanıksızdır vb..Duratec HE Motor sorunsuz, tatmin edici performansa sahip ve diğer 2.0 araçlara göre biraz daha ekonomiktir..Lpg ye uyumludur.. Triger zincirli ve ömürlüktür..Bir de bilmeniz gereken bu model mondeolar 2006 dan itibaren ufak bir makyaj gördü ön arka tamponlara revizyon yapıldı..Yan çıtalar kaldırıldı..İçerde de ufak değişiklikler oldu..Araba dıştan daha güzel bir görünüme kavuştu..
  • Bahsettiğiniz Mondeo'ların Titaniumu yok, Trend ve Ghia vardır. Ayrıca bahsettiğiniz kasanın 2006 ve sonrası tavsiye edilmekte, çünkü 2006'dan itibaren makyajlandı ve ayrıca birçok parçası elden geçirişip daha önceki kusurları giderildi. Ayrıca Ghia donanımın Trend'e göre ciddi artıları vardır.
  • Bahsettiginiz aracin 2003 modelinden ben kullaniyorum, bazi ufak tefek makyaj farklari olmasina ragmen motor ve sanziman aynidir.

    Aracin motoru incirli tahrikle calisir, 150.000de kontrolu onerilir, cok zorlanmissa degisebilir. Sanzimanin markasi Mercon V olmali, kronik arizasi yoktur, yag degisimi ve filtre degisimi yapildigi, OV kullanimina uygun davranildigi surece omurluktur. Aracin arti yonlerini herkes sayar, bir mondeo kullanicisi olarak size eksilerini sayayim:

    Klima performansi zayiftir, fazla sogutmaz,
    Mercekleri kucucuk oldugu icin xenonlar cok da fazla aydinlatmaz; ancak yeterlidir,
    Koltuk isitmasi arizasi, arabada airbag isiginin yanmasi gibi ufak tefek onemsiz arizalar verir, fazla maliyet cikarmaz.

    Bu araclarda tam da bir piyasanin olustugu soylenemez; ancak galericiler trend paketleri 25-26.000 tlye satiyorlar, 27.000 tl uygun sayilabilir, durumunuz varsa hic zorlamayin, alin...
  • Arkadaşlar selam.
    2006 Mondeo 2.0 tdci aldım.Bu aracin trigeri zincir mi?
    Şimdiden sağolasın cevaplar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.