Şimdi Ara

mondial 150 z one

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sivasta yaşıyorum sıfır motorsiklet alacak param yok.mondial 150 z one almayı düşünüyorum ikinci el sizce bu motoru kullanan arkadaşlar abiler varsa artı ve eksi yönlerini anlatabilirmi? özellikle birde titreşimi var diyorlar rahatsız edecek seviyedemi titreşim durumu nasıl yazan her bi arkadaşa/abiye teşekkürler şimdiden.



  • Merhaba motor güzel motosiklet forum sitelerinde kullanıcı incelemelerini ve diğer video paylaşım sitelerinde de incelemerini bulabilirsin,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanylmaz97

    sivasta yaşıyorum sıfır motorsiklet alacak param yok.mondial 150 z one almayı düşünüyorum ikinci el sizce bu motoru kullanan arkadaşlar abiler varsa artı ve eksi yönlerini anlatabilirmi? özellikle birde titreşimi var diyorlar rahatsız edecek seviyedemi titreşim durumu nasıl yazan her bi arkadaşa/abiye teşekkürler şimdiden.

    Hocam canı alınmamış olduktan sonra sorun çıkaracağını sanmıyorum.

    Ama tabii ucuz fiyatlı motorlarda olabilen bazı şeyler mutlaka bunda da olacaktır. Bunlara kafanızı takıp motordan soğumayın.

    Örnek vereyim, ön fren müşürü (sensörü, switch'i anahtarı artık ne derseniz) açıkta. Titreşimden konnektörleri çıkmış geri taktım. Yağmur su vs'den konnektörler (hem erkek hem dişi kısmı) paslanmış balata speyi sıktım, pası çıkardım taktım çalıştı.

    Çalışmadığını nerden anladın dersen; motor çalışmıyordu (frene basmadan motor marş almaz) frene basınca stop lambası yanmıyordu.

    Bu gibi sorunlar her motorda olur örneğin:

    Kawasaki Ninja 636
    https://www.youtube.com/watch?v=RNlWINNoIPQ


    Bir de mutlaka kaliteli lastik (Michelin, pirelli en kötü sava-mitas) ve kaliteli fren balatası (EBC, goldfren vs) şart.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.