Şimdi Ara

Mondial argent 150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    2000 Model bws 100ümün miladı artık doldu. Yağına benzinine verdiğim parayı kenara atsaydım şimdiye bir duke 200 sahibi olmuştum. Bugün çıktım ve ucuz yollu tüm scooterları inceledim. Agility 125, Ronny 150, Jet4 125 ve Argent 150... Aralarından en ucuzu olan argent 150 için sipariş verdim. Yarın sabah 2014 fabrika çıkışını alacağım.

    Kendisini tip olarak çok sevdim. Belki de içimdeki o bws sevgisi, 125 bws'ye paramın yetmemesi dolayısıyla sevdim bilmiyorum. Sürdüm de biraz motoru sesi hoş,frenleri iyi dönüşleri iyi açıkcası 3.000 lirayı hak edecek bir motor olarak değerlendirdim. Yanına büyük disk kilit, ls2 2014 kask falan da aldım... Bir tek mont kaldı onun da bedenini bulamadım :)

    Kısacası yarın alacağım argent 150'ciğimi. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Motoru aranızda kullananınız olmuştur elbette. Genel olarak çevremdeki motorsikletten benden daha iyi insanlar "Mondial mi? ıh canım mondial'e de binilir mi" diye tepki gösterse de durumum buna yetti. 3000 Liraya gidip ikinci el kilometresi yüksek ya da düşük bir scooter almaktansa sıfır olmasını tercih ettim umarım pişman olmam.

    Yarın resimleri ve ilk izlenimlerimi de sizlerle paylaşacağım belki benim gibi bütcesi kısıtlı ve fikir edinmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak adına.







  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun
  • 3000 liraya sıfır Tvs Scooty Pep alabilirdin. Şu sıralar kampanya var(eski fiyatı 3400 küsürdü) Ben 1 ay önce aldım, çok memnunum. Yakıtı kokluyor, titremiyor ve çok konforlu.

    Neyse seçimini yapmışsın. Argent görünüm olarak bws 125in kopyası. Yani tasarım çok güzel. Mondial markasına güven yok malesef.
    Getirdiği yeni modeller eskiye nispeten kaliteli olsa da egzoz sorunu ve fazla yakıt tüketimi yaşaman olası :(

    Çin motosikletleri şans işi ve umarım sen şanslı olursun. Kazasız, belasız, cezasız sürüşler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.