Şimdi Ara

Mondial Turkuaz Alacağım (ALINDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mevzu para degil aslinda. Bu benim ilk motorum ve ozenerek kullanmayacagimi, pek titizlenmeyecegimi biliyordum. Duser, bozulur, zorlanir diye bunu aldim. Ben isin inceliklerini ogrenirken beni uzmesin diye ucuz aldim. Gecen dusurdum mesela, yamaha almadigima tekrar memnun oldum.

    Bakalim dediginiz gibi sorunlar cikaracak mi kisa surede. Cikarirsa evladimiz degil ya, koyariz o bokun yanina, gecer gideriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uzun sure kullandim mondial honda ama suan da mondial evo enduro motoru almayi planliyorum, insanlarin ne kadar sacma marka takintisi var dagilir eder, ben 5 senelik kimin kullandigini nasil killandigini bilmedigim mondial cub ile 1 sene hic yolda kalmadim hic sikintisi olmadi servise hic gitmedim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Valla dedigim gibi, uzmezse satmayi dusunmem. Bunun yanina artcili rahatca seyahat edebilecegim bir motor alirim. Bunu da okula, carsiya, pazara giderken kullanirim. Uzerse kendi bilir. Mala tapmam ben genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duz yolda artcili 85 ten fazla gitmiyor. Ilk kalkisi guzel 0-40 keyifli sehir icinde. Sonra agirlasiyor. Bozuk yollarda alti bol bol surtuyor. Yaylana yaylana bi hal oluyor motor. Az degil, motor 100, ben 100 bi de artci... napsin alet... sert kullanim 15 krs yakiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.