Şimdi Ara

monitor alındı - 2500 TL civarında sistem tavsiyesi istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu arada, kasa üzerine hiç konuşmadık. NZXT ler farklı tasarım yapmaya çalışmış, güzel kasalar bulunabiliyor ama 300 den fazlası çok bence kasa için. Kasa güzel olsun isterim ama sırf şık tasarım için 200 TL fazla vermek içime sinmyor şimdilik.

    Bu zamana kadar z3 düşünüyordum, DARK N10 un fan yönetimi ve Dark dan beklenmeyecek malzeme kalitesi ile birlikte fiyatı cazip geldi.
  • Bu şekilde aldım. Emeği geçenlere teşekkürler.

     monitor alındı - 2500 TL civarında sistem tavsiyesi istiyorum
  • Hayırlı olsun kardeşim...

    120gb ssd almasaydın keşke, 240/250gb 'ların fiyatları düştü baya, 64bit Windows + güncelleme ve programlar ile oyun kursan yer kalmaz neredeyse, o parayı kasaya verip Corsair yada bir tık üst Zalman'lara bakabilirdin, sağlık olsun keyfini çıkar sistemin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Hayırlı olsun kardeşim...

    120gb ssd almasaydın keşke, 240/250gb 'ların fiyatları düştü baya, 64bit Windows + güncelleme ve programlar ile oyun kursan yer kalmaz neredeyse, o parayı kasaya verip Corsair yada bir tık üst Zalman'lara bakabilirdin, sağlık olsun keyfini çıkar sistemin

    Önce şu alıntımı bir yapayım dursun şöyle gözümün önünde;

    quote:

    Aldıktan sonra keşke şunu şöyle alsaydın, bunu almasaydın diyecek arkadaşlar, bunları demek için şimdi tam zamanı, bekliyorum.


    Bunu şaka mahiyetinde söylüyorum tabi, fikir belirten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    Evdeki laptopta 120 GB kullanıyorum, oyun kurulu değil gerçi ama o halde bile az yer kalıyor. Oyun söz konusu olunca 240 GB da az gelecekti, bu sebeple oyunları, geliştirme ortamlarını 1 TB diske kurmayı, sistemi ve io yapan hız gerektiren programları SSD ye kurmayı düşündüm. Sizce anlamlı olmaz mı bu şekilde ?

    Parçalar bugün geldi daha kargodan almadım, 240 GB SSD fiyatlarına bir bakayım, çok fark yoksa yenisini alıp bunu iade edebilirim.
    Kasa konusunda pek tavsiye gelmedi, ben de N10 ve Z3 ile ilgileniyordum, inventusta stokta Z3 olunca onu aldım artık.

    Ekran kartını da alırsam keyif alabileceğim bir sistem olacak diye düşünüyorum.

    İyi dilekleriniz için teşekkürler.




  • escape_ E kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum , kasa konusunda sana Corsair Carbide 100R gibi sevdiğim sade ve şık bulduğum bir ürünü önermiştim :) Zalman Z3 Plus da son bir kaç yıldır ekmek gibi satılan bir kasa fakat ben olsam 1xUSB 3 , 2X USB 2 girişi yerine temiz 2x USB 3 ön girişli ve bence daha kompakt ve şık 100R ı tercih ederdim inventus ta sanırım iki kasa da boş halde şu anda 177,57 TL kuruşu kuruşuna

    Dahili Zalman LE 600W psu lu yerine boş Z3 Plus + Zalman LX 600W psu almakla da bence kötü etmedin LX modeli biraz daha iyi LE den.

    SSD boyutu konusuna gelince , bir defa GTA V i 120 lik sistem diski olan SSD ye kurma 'manyaklığı' yaptım gelen güncellemeler v.s C: de 5 GB ın altında boş alan kalması sebebiyle 70 GB boyutlu oyunu komple silmek zorunda kaldım hem de tam bitiremeden.

    Yani biraz zorlasan 1,2 mod + tüm güncellemeleriyle 70 GB lık GTA 5'i, 120 lik SSD de oynayabilirsin büyük boyutlu başka programların yoksa eğer varsa 50 GB ı fazla aşmaması koşuluyla oyun yine yüklenip oynanabilir 120 GB lık sistem diski konumunda ki SSD den.

    Sistemin hayırlı olsun iyi günlerde kullan.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.