Şimdi Ara

Monitör seçiminde lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 1buçuk aydır araştırma yapıyorum ve önceden bu kadar çok şey bilmiyordum monitörler hakkında ve öğrendikçe de karmaşıklaşıyor ve karar veremiyorum. Bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle olmasını istediğim özellikleri yazayım ve bugüne kadar ki araştırmalarımdan beğendiğim birkaç monitörü yazayım.

    - 22", 23" veya en fazla 24" ve geniş ekran olması gerekiyor

    - Monitör ve tv olarak kullanabilmek istiyorum o yüzden kumandası ve hoparlörü olsun istiyorum.

    - HDMI girişi olsun ama DVI olmasa da olur.

    - Yüksekliği ayarlanabilir olabilir ama olmasa da olur.

    - Full HD olsun istiyorum ama okuduklarım kadarıyla bu ekran boyutlarında Full HD ile HD Ready nin ve 720p ile 1080p nin farkını anlamak kolay değilmiş. Bu konuda önerilerinize açığım.

    - Maksimum çözünürlük 1920 x 1080 olsun.

    Aklımdaki şeyler bunlar. Şimdi araştırdığım kadarıyla beğendiklerimi yazayım.

    - Samsung 2494HM "Okuduğum yorumlara göre bu monitörle ilgili tek sorunun karanlık olması. Vatan Bilgisayarda inceleme fırsatım oldu ve gerçekten de kendisinden düşük parlaklığa sahip olan (kendisi 300 cd/m2 parlaklığa sahip)gene Samsung monitörden (250 cd/m2) biraz karanlıktı)

    - LG 22LU 5000 - 22LU5010 "Bu monitör için WXGA panel yazmışlar İstanbul Bilişim' in sitesinde fakat piksel aralıkları yazılmamış bunu anlamadım. Aslında LCD TV olarak geçiyor ama incelemelerde monitör olarak da kullanılabilir yazılmış fakat monitör olarak yeterli midir bilmiyorum.)

    Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Sadece bu iki monitör için değil bana uygun olduğunu düşündüğünüz aklınıza gelen monitörleri de yazın.

    Tabii ki fiyat aralığı da vermek lazım. En fazla 800 lira olabilir

    İlginiz için teşekkür ederim.







  • Arkadaşlar günlerdir kimse bir cevap vermemiş ama acaba diyecek birşey olmadığından mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Forumda bir çok kişi led aydınlatmalı monitörleri bekleyin demiş ama onlar da çıktığında benim verebileceğim fiyat sınırınımdan fazla olurlar diye düşünüyorum. Yorumlarınızı esirgemeyin.
  • Bir de bunu LG incele istersen o kadar pahalı değil monitör TV olarak kullanılanıda var sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.