Şimdi Ara

Monitör testi lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ne yav bir sayfada kaç tane monitör sorusu var,dön dolaş hep aynı şeyler.

    17' ve 19' monitörler için kapsamlı (CRT vs. Trinitron,CRT vs. LCD vb.) bir test yapılsa da bizim de elimiz daha az yorulsa, neticede bu meretler olmasa o barton'du pentium'du hiç birinin hayrını göremeyiz; hepsinin çarşaf çarşaf testi var da neden monitörlerin yok?

    Valla ben artık Samsung vs. Philips muhabbetinden sıkıldım!Zaten kendi monitörümü alırken bu soruyla yeterince çırpındım. Artık bunların hepsi sayılarla ortaya konsun.

    MONİTÖR TESTİ İSTERRİİİİİİİİİİMMMMM!!! [drctr]



  • sadece özellikleri aynıdır monitorlerin.üretimde belli toleransları vardır.her monitorde bi miktar hata olabilir.o nedenle testler o anki monitorler hakkında bilgi verir.test programı ile kendin test edip karar vericeksin en iyisi budur.
  • N iyi test kendi gözlerin.. bide yaşanmış tecrübeler. ki forumlar onlar içindir ..
  • Herkesin gözü aha iyi bir test mekanizması ise bunu forumlarda tartışamak da gereksiz o zaman! Çünkü sizin beğenerek ve burada yazarak birisine dolaylı da olsa aldırdığınız monitör ona çok kötü gerekebilir.Türkiye gibi tüketici haklarının çok zor işlediği bir yerde memnun kalmadığınız monitörü değiştirmeye çalışmak da kabir azabı olur!

    Keşke bu farkalar sayılara dökülebilse...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.