Şimdi Ara

Monitörde 1 tane ölü piksel çıktı sizce ne yapmalıyım iademi yoksa değişim mi talep etmeliyim sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba ürün bugün geldi hepsi burada üzerinden Gigabyte M32Q-EK 31.5 adlı ürünü 8500 tl ye almıştım cihazı ve ölü piksel testinde siyah renkte 1 ölü piksel ile karşılaştım sizce bu durumda ne yapılmalı benim bildiğim servisler azami 5 ölü piksele kadar garanti kapsamına alıyorlar 14 gün koşulsuz iade durumda satıcı elektoronik ürün olduğu için servis raporu olmadan iadeyi kabulde etmeye biliyor bu doğrultuda siz ne yapardınız ürünün şu anda piyasada en yakın fiyatları 10200 tl seviyelerinde ?

    https://www.epey.com/monitor/gigabyte-aorus-m32q.html


    Monitörde 1 tane ölü piksel çıktı sizce ne yapmalıyım iademi yoksa değişim mi talep etmeliyim sizce?



    ekranın orta kısmının alt tarafında çıplak gözle bakıldığında ekrana yaklaşılınca belirgin oluyor telefonda çok net görünmüş ama dediğim gibi ekrana yakınlaşınca görünüyor çıplak gözle bakınca



    edit: servisi aradım 3 renkli ölü piksel yada 5 koyu renkli piksel de garanti kapsamına giriyormuş ilerde monitörde ölü piksel artma veya kaybolma ihtimali de varmış yani tamamen şans işi ben değişim olmasını istiyorum dedim servis değişim veya iade işlemi yapa biliyormuş ama değişim talebinde tamamen ürünü satan firmanın stoklarında fazladan ürün var ise değişim yapılıyormuş aksi takdirde iade oluyormuş ilerde ölü piksel artma ihtimali yüksek mi konuştuğum müşteri hizmetleri artma ihtimali de var olan pikselin kaybolma ihtimali de var dedi de ilk kez böyle bir durum ile karşılaşıyorum o yüzden bu konuda önerilere açığım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Mart 2023; 18:58:13 >







  • Ülkemizdeki yürürlükteki yasaya göre bir adet ölü piksel bile ayıplı mal kabul edilir ve tüketicinin seçimlik haklarından istediğini tüketici seçmekte özgürdür. Aynı model değişim sağlayamıyorlarsa denk model o da yoksa üst modelle değişim sağlamak zorundalar. servisin cevapları kanuna aykırıdır. İade veya değişim haklarından hangisinin seçileceğine satıcı veya servis değil tüketici karar verir ve bu kararı uygulamak keyfi değildir. Tüketicinin bu hakkı kanun tarafından korunmaktadır. Tek piksel kusuru ayıplı maldır, alttan almayın. kusursuz ürün ödediğiniz paranın hakkıdır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.