Şimdi Ara

Mono Bass Amfi Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Aracıma ses sistemi kuruyorum. Orta halli birşeyler ayarladım. Edison ED-604.4 2000 watt 4 kanallı amfi, Alpine SPG-13CS 13cm mid bass (Component), JBL GTO-804 kutu bass aldım. Şimdi ise 400-500 wattlık pioneer coax. hoparlör almayı düşünüyorum. Sorunum şu ki component ve coax takımları amfiye bağlayınca bass açıkta kalıyor :) Bunun için bir tane uygun fiyata mono amfi almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım. Fiyatları normal amfilere göre epey yüksek. Bütçem 80-100 lira arası. Sizce ne yapmalıyım? Aklıma 2 şey geldi ya mono amfi alıp kutu bassı ona bağlıcam yada 2x500 lük bi tane amfi alıp pioneer coax.ları ona bağlıcam haliyle kutu bassda elimdeki amfiye bağlayacağım.



  • elinizdeki amfi ile 13cm mid takimi ve bass i amfiye baglayin bass 200rms amfiyi yormaz en azindan mono amfi alana kadar bu sekilde kullanirsiniz bu arada ana uniteyi belirtmemissiniz ana unite orjinal degil ise 1tk 60rms lik oval alirsiniz bunlari teyp ile beslersiniz mono amfi alana kadar mono amfi alinca 2 kanal bosa cikacak ovalleri amfiye girip bass i da monoya alirsiniz 200-250 civari mono amfi isinizi gorecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana ünite kennon marka bi teyp. 50-60 liralık usb/sd/aux destekli piyasa ürünü bi mal yani amfisiz imkanı yok çalıştırmaz :D İkinci el amfi araştırırken kenwood marka bi amfi buldu 100 lira yazmış satıcısı. 500x2 olmak üzere 1000 watt diyor. Bu tip bi amfi alsam pioneer ovalleri buna bağlasam nasıl olur?
  • Aklıma yeni bir çözüm geldi ama mümkün mü böyle birşey bilmiyorum. Elimdeki mevcut Edison ed-604.4 2000 watt amfi de 2 çıkışı köprüleyerek kutu bassı bağladıktan sonra geri kalan iki çıkışa componentleri ve alacağım 250 wattlık coaxları paralel bağlamayı düşünüyorum. Acaba yapılabilir mi? Pirince gidelim derken evdeki bulgurdan olmayalım misali :) :) Resimle de biraz açıklayayım:

     Mono Bass Amfi Acil Yardım!

    Kırmızı işaretli yere kutu bassı
    Yeşil işaretli yere component takımı paralel olarak yani tek çıkışa iki hoparlör
    Sarı işaretli yere coax takım paralel olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormboy007 -- 12 Eylül 2014; 5:01:19 >




  • UP UP UP
  • Elinizdeki amfi güçsüz bir amfi zaten 4 hoparlörü 2 kanala baglarsaniz teybe baglamaktan farki kalmaz.
    Elinizdeki paraya ikinci el bi 2 ya da 4 kanal amfi daha alip ona takin ovalleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Anlaşılan ya mono amfi alacağım yada ikinci el 2-4 kanallı stereo amfi alacağım. 2 Kanal bulursam köprüleyip bass için kullanırım, 4 kanal bulursam köprüleyip ovaller için kullanırım. Sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.