Şimdi Ara

Mono Laser Yazıcı Tavsiye (Tablolu, 13 Yazıcı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Mono Laser Yazıcı Tavsiye (Tablolu, 13 Yazıcı)


    Arkadaşlar, uygun mono laser yazıcı almak istiyorum. şöyle bir araştırma yaptım. ama sıkılıp çoğunu boş bıraktım :) Mağaza fiyatları bugüne aittir. Chip, drum ve 1 kg toz toner fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı heryerde. dışarda doldurmak istersem ort. dolum fiyatı da değişir ama çok fark olmuyor zaten. baskı adeti de markanın %5 e göre belirtmiş olduğu rakamlardır.

    ben canon ve hp arasında kaldım. samsung da chip reset olayları falan varmış. belki sorun olur diye çekiniyorum açıkçası. xerox'un da sarf malzemeler pahalı. onun da sonsuz chip veya reset olayı var mı bakmadım.

    şimdilik canon çok cazip geldi ama drum konusunda birşey bulamadım. drumlar ne sıklıkla değişir canon larda. temiz bir kullanımda ort kaç dolum yaparım yani.

    brother'a da güvenmiyorum açıkçası. burda tüm konuları okudum neredeyse. aslına bakarsanız fiyatları bulabiliyorum ama kullanan arkadaşların yorumlarını bulmakta zorlanıyorum. en büyük sıkıntıda drum ömürleri hakkında kimse bir şey yazmamış. acaba yardımcı olabilir misiniz?

     Mono Laser Yazıcı Tavsiye (Tablolu, 13 Yazıcı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sambay -- 27 Mart 2012; 16:20:17 >







  • Brotherda ufak makinelerde 12.000 büyük hacimlilerde 25.000 sayfa fabrikasyon veridir. Ünitelerin bakım ve temizlikleri yapılırsa bu rakamları ikiye bile katlayabilir. Ama dolum toner kullanıp bakım yapılmaz ise muhtemelen bu rakamları bile göremeyebilir. Forumda HL 2040 tek drum ünitesiyle 40.000 baskı aldığını söyleyen vardı.

    Yanlız araştırmanızı taktir ettim. :)
  • teşekkürler bilgi için. aslında makine çokta önemli değil gidip çat diye alırım birini. ama aşırı baskı yapan biriyim ve çok canım yanmıştı mürekkeplilerden. o yüzden biraz derine girdim. :)
  • xerox 3140 tafsiye ederim bütün parçaları bulunuyor reset yazılımıda üçresiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sambay

    teşekkürler bilgi için. aslında makine çokta önemli değil gidip çat diye alırım birini. ama aşırı baskı yapan biriyim ve çok canım yanmıştı mürekkeplilerden. o yüzden biraz derine girdim. :)

    Aşırı baskı derken ayda kaç baskı alıyorsunuz? Size öneride bulunabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.