Şimdi Ara

Monster Abra A5 1.1.2 Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Monster Abra 5 laptopum var . 1 aydir pc yi açıyorum siyah ekranda kaliyor. Açılıştaki monster yazisi dahi çıkmıyor. Sonra kapatip tekrar deniyiorum yine yok . Bu şekilde defalarca deneyince açılıyor ama şöyle. Power tuşuna basıyorum ve 5-7 dakika arasi bekliyorum acilmazsa birdaha . Bu şekilde defalarca denedikten sonra açılıyor. Bilgi sahibi olan varsa lutfen yardimci olsun hdd ve ram lar saglam. Fokus pc gönderdim ariza tespiti dahi 3 gun bekler diyor bu isten anlayan daha çabuk cozebilecek bi servis var mi istanbul icin ... Saygilar ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Basit bir soru olacak ama açılmadığına emin misiniz belki sadece ekrala ilgili bir problem vardır. HDD ışığı yanıyor mu yada o siyah ekranda beklerken fan sesi duyuluyor mu. Sonuçla laptop olduğu için fan sesini sadece işlemci ısındığında duyarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusemreu

    Basit bir soru olacak ama açılmadığına emin misiniz belki sadece ekrala ilgili bir problem vardır. HDD ışığı yanıyor mu yada o siyah ekranda beklerken fan sesi duyuluyor mu. Sonuçla laptop olduğu için fan sesini sadece işlemci ısındığında duyarsınız.

    Evet eminim . Fan çalışıyor bi süre sonra . 5-6 dak bekledikten sonra önce moster reklamı geliyor yani pc yi ilk açtığımızda çıkan şey sonra windows yükleniyor diyor ve açılıyor .
  • Merhabalar; sorunu halen yaşıyor musunuz? Veya çözdüyseniz nasıl bir yol izlediniz? Ben de aynı sorunu yaşamaya başladım.
  • mcemin M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yaşadığınız sorun ile alakalı olarak size memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Dilerseniz https://www.monsternotebook.com.tr/mesaj/mesaj_gonder.aspx linkinden web sitemizin mesaj gönder bölümünden yaşadığınız sorun ile ilgili olarak hemen bir mesaj kaydı oluşturabilir veya direkt 0 850 255 11 11 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı arayarak yaşadığınız sorun ile ilgili olarak mesai saatlerimiz içerisinde teknik destek alabilirsiniz. Arkadaşlarımız size en kısa sürede memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

    İlginiz için teşekkür ederiz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.