Şimdi Ara

Monster Abra A5 Serisi Alınır mı ? Kronik Sorunlu mu ? Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba kafamda çok soru işareti var Lütfen beni aydınlatın.

    genellikle ABRA serisinde kronik sorunlar var forumda okuduğum kadarıyla. Daha önce hiç kullanmadım kullanan bir tanıdığım da olmadı kısacası çok bilgisizim.

    -Soluk ekran
    -Işık sızması (birden fazla)
    -Çatlak kasa,kolay kırılan kasa
    -Mavi ekran (binlerce nedenden dolayı,belli bir sebebi yok)
    -Kullanımda kısa süre içince arızalanan parçalar
    -Kaliteli,hızlı ve anlayışlı servisleri var hatta sorun çıkarsa hiç sıkıntı yapmada parça veya ürün değişimi yapıyorlar ancak servise bozuk diye gönderilen laptop servisten gelince yine bozuk çıkıyor,daha fazla bozulma çıkıyor veya hiç bir fark olmadan geri dönüyor. Pcyi kullanamayacaksam ben napiyim anlayışlı servisi..
    -Birisi laptopu aldığında paketten çıktığı anda kasa da çatlak çıkmış neyse onu umursamamış ancak farklı farklı başka sorunlarda çıkmış 3-4kere ekran değişmiş değiştirilen ekranlar servisten gelince sorunlu olduğu için tekrar servise gönderilmiş,anakart sorunları,mavi ekranlar,fan vs.. bir çok sorun çıkmış
    -Ekranı takılanlar mı ararsın, Pc boştayken fanların delirmesi sorunu mu ararsın, Fandan enteresan sürtünme seslerini mi ararsın herkes birşey yazmış.
    -Pcyi aldıktan sonra çok memnunum diyip 1 ay sonra fpsdeki muazzam düşüşleri söyleyen kullanıcılar da var.

    Tabi yukarıdaki sıkıntıların geneli kullanıcının hor kullanmasından kaynaklı da olabilir. Belki de memnun olanlar forumlara yorum yazmaya üşeniyordur. Hep derdine çare arayanlar yazıyordur.

    Kimi ölümüne sövüyor. Kimisi ölümüne övüyor..Bu uç noktadaki duygular beni endişelendiriyor. Herkes nötr olsa gidip alacağım. Bütçem 4.5 5.5 bin tl aralığında. Asus msi aynı donanımı pahalı satıyor. Hp ve monster nispeten daha ucuz. Sizce ne yapmalıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumpuss -- 17 Temmuz 2017; 12:54:6 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.