Şimdi Ara

Monster ABRA A5 V5.1.1 mı? yoksa ABRA A5 V4.1 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki model arasında kaldım hangisi daha iyidir hangisini almalıyım sizce 5.1 öğrenci indirimi ile birlikte 2799 TL ye gelmekte 4.1 ise 2899TL oluyor özeliklerine baktığımda faza bir fark göremedim acaba sizin tercihiniz ne olurda yada ne gibi farklar vardım bana yardımcı olabilirmisinz acaba ?



  • hocam şöyle ufaktan özetliyeyim ve sonra kendi tercihimi belirteyim .

    v5 te fhd kamera var v4 te ise hd kamera var gereksiz bir farklılık .

    kablosuz ağ teknolojisinde v5 daha önde şimdi işimize yaramasada ilerleyen zamanlarda yarayacaktır , googleden bilgi edinebilirsin .

    v5 te 2 adet hoporlor var ve soundblaster var kullandığım laptopotada aynı sistem var ve tatmin edici ama ben soundblaster kullanmıyorum her açılışta elle ayar yapmak işime gelmiyor yani buda gereksiz gibi bir şey benim için . ama oyunlarda sbx ile kulaklıktan güzel performans alabilirsin .

    v4 te ise 2+1 sistem mevcut denemedim iyi yönde yorumlarda var olumsuz yorumlarda var tercih sebebi olabilir eğer iyi performans veriyorsa.

    v5 te parmak izi okuyucu var çok gizli biri değilsen gereksiz driverini bile kurmadım ama şifrelemede çok güzel bir yöntem .

    v5 te 4 adet usb 3 varken v4 te 3 adet usb 3 ve 1 adaet usb 2 var çok fark yaşamassın etkileyici bir neden değil .

    v5 te mini display port var hayatında belki 1 kere ya kullanırsın ya kullanmassın . şahsen ben hdm varken kullanmam gibime geliyor .

    v5 te S/PDIF Dijital Çıkışı var denemedim ama çok iyi sonuçlar verdiği söyleniyor ama bana göre çok gerekli değil.

    v5 belli olmayacak kadar diğerinden ufak ve birazda hafif , adaptör olarak 120w olarak geliyor v4 ise 150 w olarak geliyor , bazı yerde okuduğuma göre 120w adaptör yetersiz kaldığı yöndeydi .

    Son olarak ben v5 olan mödelin aynısını kullanıyorum sadece benimki 17.3 ,kasası bana göre diğerinden daha hoş bir kasa .

    Ben alacak olsa v5i tercih ederim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 13 Ağustos 2015; 8:46:42 >




  • Uzun uzun yazıp açıkladığın için çok teşekkür ederimm. bende v5ten yanaydım senin açıklamalrınla beraber v5 kesinleşti gibi birşey inş yarın yada cumartesi alıcağım tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.