Şimdi Ara

Monster Abra A5 V6.1.3 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu modeli almak istiyorum ama çok sorunlu olduğu söyleniyor kullanan deneyim edinen biri var ise deneyimlerini aktarabilir mi ?

    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V6-1-3.html#.V1P43fmLQdV



  • ürüne sahip değilim ama satış mağazasını ziyaret ettim. tüm ürünleri deneyebiliyorsun, yüklü oyunları oynayabiliyorsun. eğer istanbul içinde yaşıyorsan bir gün Kadıköy'deki mağazaya git ve kendi gözünle gör derim. bu markada problem yaşayan arkadaşlar olmuş(bilhassa fan konusunda) fakat servisi de hemen mağazanın yanında, sana sorunu çözüp çok kısa bir sürede geri yollamayı taahhüt ediyorlar.

    ürünün özellik ve fiyatlarına diyecek bişey yok. tam bir f/p ürünü.
  • MarlonBrando11 M kullanıcısına yanıt
    İstanbul dışındayım malesef ama az önce sipariş verdim umarım istediğim gibi çıkar ve bu ortalıkta dolaşan sorunlar mevcut değildir.

    En çok şikayet edilen konular ışık sızması, fan sesi ve ısınma olarak belirtiliyor elime geçer geçmez ilk olarak bunları kontrol edeceğim 2133mhz ram eklettim sadece onun dışında ekleme yapmadım eğer laptop hoşuma giderse mutlaka bir teknoloji mağazasına gidip ssd alıcam. Hayırlısı artık 3 kuruş 5 kuruş biriktirdiğim para ile alıyorum malum üniversite öğrencisiyim para zar zor arttırdım umarım verdiğim paraya acımam.
  • Arkadaşım pc eline geçince değerli yorumlarını bekliyorum bende almayı düşünüyorum. Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle hayırlı olsun. Laptop şu zamanlarda eline geçmiştir diye umuyorum. Deneyimlerini aktarırsan memnun oluruz. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

    Şunu da ekliyim. Üründe 2 fan var ve fan hızı ayarlanabiliyor. Oyun oynarken en yüksek ayara alman gerekecek mağlumun. Bu ayarlarda fan sesi kulağına çok yüksek gelebilir, bunu kafana takma sorun değil bu durum. Şikayeti olan arkadaşlarda fanlardan dönüş hızından kaynaklanmayan tıkırtı, cızırtı şeklinde sesler geliyordu. Bu ise farklı bir durum.
  • MarlonBrando11 M kullanıcısına yanıt
    Laptop elime ulaştı hiçbir sorun yoktu fakat dün oyun oynarken birden fandan traktör gibi ses çıkmaya başladı normal fan sesini anlarımda bu farklı bakınız video çektim.

    https://www.youtube.com/watch?v=DOVslUFpjg0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.