Şimdi Ara

MONSTER ABRA A7 V5.1.1 17.3' almalı mıyım sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar MONSTER® ABRA A7 V5.1.1 17.3" almayı düşünüyorum. fiyatı uygun geldi bana. Ürüne şuradan bakabilirsiniz.

    Ben bilgisayarı çok beğendim, gittim yerinde gördüm. Hayran kaldım bilgisayara. Ama sitesinde gaming bölümünde yer alıyor bu. Yani oyun bilgisayarı.

    Ben bilg. müh. öğrencisiyim ve oyun oynamayacağım. Programlama haricinde photoshop ve illustrator tarzında çiizm programları kullanacağım. Satış temsilcisi sorun yaşamazsın falan dedi ama size de bir danışayım dedim. Çevremde monster kullanan hiç kimse yok. Alırsam ben ilk olacağım. Yorumlarınızı bekliyorum, sizce bu bilgisayarı almalı mıyım?

    Yarın stok gelecek ve yarın alacağım sanırım.
    Alırken 60gb SSD ekletmeyi düşünüyorum. 150 200 liralık bir fark alıyorlar. Sizce alınır mı bu?







  • Ben şimdi aldım. Bu fiyata bu özellikleri hiç bir yerde bulamadım. O yüzden monster abra en mantıklısı geldi. Benimde çevremde monster kullanan yok ama bakalım denicez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ekran olması cazip ama aynı fiyata 15.6" 860m olanı var kararsız kaldım bende



    Bunu gördükten sonra 860mli olan daha cazip geldi

    http://pile.gaminglaptopsjunky.com/wp-content/uploads/2014/04/GTX-860M-GDDR5-vs-GTX-850M-DDR3-1080p-FPS1.png?a3af19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeShinoda96 -- 1 Kasım 2014; 10:41:47 >
  • abra a7 v3.1 kullanıyorum memnunum
  • Şu mantıktan kurtulmamız lazım . Ne demek oyun bilgisayarı ben oyun oynamayacağım ? Arkadaşım o bahsettiğin bilgisayarla crysis 3 ü ultra ayarlarda oynayabiliyorsun . ve günümüzde ultra ayarlarda böylesine bir oyunu oynayabilmek demek istediğin herşeyi yapabilmen demek . Bende oyun manyağı değilim müzisyenim ve kullandığım programlarda hafife alınacak programlar değil . Bence bu model iyidir özellikle gtx 860 m ekran kartı çok göze çarpıyor diğer markaların fiyatlarına bakabilirsin aynı özelliklerdeki. Bende abra a7 v1.1 var tek fark 17 inç olması . Hem işimi rahatlıkla yapayım hemde sıkıldıkça oyun oynarım diyorsan kaçırma derim . He hakkında kötü yorum yapan insanlar var belki doğrudur zamanında çekmişlerdir yanmıştır ağızları maalesef ama şimdi böyle bir sorun yok ben sürekli başlarını ekşitiyorum Allah razı olsun bir kere terslemediler. Diğer markalarda olsa sana form doldurup yol veriyorlar burda yok öyle birşey .




  • bu pcyi kullananlar ekran mat diyor ben mat ekranlı led tvleri hiç sevmiyorum görüntüyü çok koyulaştırıyor bunun ekranı nasıl
  • youxell35 kullanıcısına yanıt
    Bende abra a7 v3.1 almayı düşünüyorum ama ekran kartının ömrü bakımından sıkıntı ediyorum kullanıyorsun bilirsin şuan için oyun performansları nasıl ?
  • Arkadaşlar cıhazı almayı düşünenler için şunu eklemek istiyorum yukarıda bı arkadas karsılastırma eklemıs 860m ve 850m burda 860m maxwell olan model baz alınmıs.860m modelının ıkı versıyonu mevcut kepler olanıda var alırken buna dıkkat edın
  • Tulpar serisi daha kasli duruyor. Tasinabilir degil ama. O yuzden tercih edilebilir.
    Acervn7, asus n550 gibi modellere bakarken, bu markanin incelemesini youtubedan gorunce dikkatimi cekti, arastirmaya basladim. Kasa videolardan gordugum kadariyla, fazla plastik duruyor.

    Urunun kirpilmamis bir resmini paylasirsaniz cok iyi olur. Zira sadece istanbulda ofisleri varmis, mediamarkt,bimeks de goremedim monsteri. Istanbulda da yasamiyorum, o yuzden kalite anlaminda cekinxelerim var.

    Suan toshina kullaniyorum, 7 yasinda ve halen sorunsuz calisiyor. Bu sekilde omre sahip bir dizustu istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeli (MONSTER® ABRA A7 V5.1.1 17.3") dün aldım . hen internetten inceliyordum dün kadıköye gittim ve aldım . Bana soracak olursanız kasası çok hoş hem şık ve zarif duruyor

    hem de ağır gelmedi bana , donanım zaten süper ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhendis187


    Bu modeli (MONSTER® ABRA A7 V5.1.1 17.3") dün aldım . hen internetten inceliyordum dün kadıköye gittim ve aldım . Bana soracak olursanız kasası çok hoş hem şık ve zarif duruyor

    hem de ağır gelmedi bana , donanım zaten süper ...

    Merhaba kasa aliminyum mu ve klavye aydınlatması nasıl acaba? Ve hoparlörleri kalitesiz diyorlar yorumlarda ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 12 Ocak 2015; 0:09:59 >
  • Kasa alüminyum değil sanırım ama kasa çok hoş , günde 10 saaat civarı oyun oynadım sorun olmadı sıcaklığı kendi hallediyor zaten

    rahatsız edici bir durum yok . Ses tabiki fazla değil ama çok azda değil yani netbook umdan çok iyi . ama tulpar serisinin sesi çok iyi
    mesela ama fiyat/ performans diyorsan sese fazla bakmıcaksın . ben usbden bir hoparlör bağladım çok memnununm . ayrıca kulaklıkla

    da çok güzel oyun oynanıyor , film seyrediliyor. Klavyede 2 kademe ışık var floresan ışığı gibi karanlıkta çok güzel harfler gözüküyor .
  • Yeri burası mı bilmiyorum ancak bir sorum olucaktı.
    Bu konunun açıldığı zamanlarda bu bilgisayarın fiyatının yine 2400-2500 civarları olduğunu sanıyorum baktığım mesajlara göre. O zaman da galiba okula dönüş tarzında bir indirim sonucu bu fiyata düştüğünü zannediyorum.Şimdi ben bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak fiyatların aynı olması kafamı karıştırıyor.Açıkçası kazıklanıyormuş hissi uyandırıyor çünkü teknoloji dünyasında zaman geçtikçe fiyat düşer diye bir algıya sahibim.Fiyatın değişmemesinin sebebini doların artışına bağlıyorum. Ne dersiniz şu anda bu bilgisayarı almalı mıyım ? Yoksa doların düşmesini beklemeliyim ? Daha doğrusu dolar düşünce bilgisayarın fiyatı da düşer mi ya da sabit kur gibi bir uygulama sonucu fiyatı etkilenmez mi ? Kısacası bilgisayarı almak için beklemeli miyim ?
    Şimdideden cevaplarınız için teşekkür ederim.




  • benim şansızlığım galiba anlamadım sipariş ettim aynı bilgisayarı persembe verdim siparişe carşamba geldi üstüne üstlük rami bozuk cıktı monsterdan asla beklemeyeceğim bir şeydi ilk bana böyle bir şey oluyor galiba basşkasına oldumu merak ediyorum yoksa ilk ben miyim ?
  • bu ürünün ısınma ve fan sesi durumu nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aiko

    bu ürünün ısınma ve fan sesi durumu nasıl ?

    Normal hızdaki fan sesi: öyle bi ses yok. gayet sessiz çalışıyor. Ve internette gezerken, video izlerken herhangi bir ısınma olmuyor.
    Fakat oyun oynarken, çeşitli performans gerektiren işlemleri yaparken haliyle bir miktar ısınma oluyor. Bu ısınmanın önüne geçmek için de fan hızını arttırınca yine bir ısınma durumu olmuyor. Lakin, fan yüksek devirde çalıştığı için 7/10 yüksekliğinde bir sesi var. Hatta 8/10 da denebilir.

    Kasım 2014den beri kullanıyorum ve aldığıma pişman değilim, tavsiyedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.