Şimdi Ara

Monster Abra A7 V6.2 4 AYLIK DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,4 ay önce almış olduğum Monster markalı dizüstü bilgisayarım hakkında bilgiler vermek istiyorum.
    İlk önce kafanızda belirli bir marka yoksa forumda bu konularda çok bilgili arkadaşlar var aynı şekilde sağdan soldan duyma bilgilerle gelenlerde var.Bilgisayara gelirsek ben Abra A7 V6.2 versiyonunu kullanmaktayım ek olarak 8 GB ram ekledim yakın zaman SSD takviyesi de yapmayı düşünüyorum.Genel olarak günümüz oyunlarında birkaçı dışında üst düzey performans alıyorum.Bilgisayarı almadan önce forumda birçok kez monster fanı olarak suçlandım.Bu tabiki benim için bir anlam ifade etmedi.Her zaman söyledim şimdide söylüyorum klavyesini veya dizaynını düşünüyorsanız başka markalara yönelebilirsiniz.Bu Monster markasının kötü olduğu anlamına gelmiyor bazı arkadaşlar için steelseries klavye ek özellik olarak görünüyor fakat diğer yönlerdeki eksiklikleri göremiyor.Her neyse siz monster almaya karar verdiyseniz ama aklınızda soru kalmışsa cevaplamaya hazırım.
    Ben kendi açımdan artılarını ve eksilerini yazayım sizler değerlendirin ve kafanızda soru kalırsa konu altında cevaplayabilirim.

    ARTILARI
    --------------
    Marka olarak başlamak istiyorum,Teknik servis bana göre çok ilgililer her türlü sorunuzu cevaplayıp çözme gayretindeler. -- Bilgisayarım 4 aydır teknik servis görmedi.
    Fiyat olarak aynı özellikteki bilgisayarlardan kat kat iyi,bütçeye uygun.
    Bilgisayar olarak beklentimi karşıladı,oynadığım oyunlar genel olarak knight online,league of legends tarzı oldukları için aynı anda açık olup birde fps de sorun yaşamamak benim için nimettir.
    Ayrıca GTA V ve son çıkan oyunların testini yaptım.Max verimi alamasam da bu paraya bundan iyisini bulamayacağımın kanaatindeyim.
    Assassin's Creed Syndicate ve Unity de hiç verim alamadım,eksilere yazılabilir.

    EKSİLERİ
    ----------------

    Isınma sorunu var fakat aşırı değil.WASD tuşlarının olduğu bölüm hiçbir şekilde ısınmıyor genellikle P Ğ Ü Enter tuşlarının olduğu bölümde hafif bir sıcaklık var.(Uzun kullanımda.)
    Bilgisayarı zorladığınız zaman fan sesi yükselebiliyor bu da geceleri sizi rahatsız edebilir.(Yurtta kaldığımdan çokta olmasa da arada sorun oluyor.)


    Konu her hafta yenilenecektir artılarıyla eksileriyle birlikte,sorularınızı bekliyorum ve test etmemi istediğiniz oyun ya da başka bir şey olursa yazmanız yeterli.







  • knight online veya lol günümüz notebooklarını öyle pek zorlayan oyunlar değil. peki günümüz oyunlarındaki performansı nasıl dostum? gta 5 te fps durumu nasıldı? asasssin's creed serilerinde verim alamadım demişssin. onlarda kaç fps gördün? ve buna benzer iyi sistem gereksinimleri isteyen oyunları deneme fırsatın oldu mu? bu tür oyunlar çalışırken ısınma durumu nasıl oluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bel fitigi

    knight online veya lol günümüz notebooklarını öyle pek zorlayan oyunlar değil. peki günümüz oyunlarındaki performansı nasıl dostum? gta 5 te fps durumu nasıldı? asasssin's creed serilerinde verim alamadım demişssin. onlarda kaç fps gördün? ve buna benzer iyi sistem gereksinimleri isteyen oyunları deneme fırsatın oldu mu? bu tür oyunlar çalışırken ısınma durumu nasıl oluyor?

    Benim cihaz Tulpar,çok bir far olmayacak düşüncesi ile yazayım;Eğer oyun,pc için optimize ise ısı değerleri normal(70-75 arası),eğer oyun konsoldan port yada optimizasyon kötü ise cpu çok fazla devreye giriyor ve ısı artıyor(85-95).

    Ben ısı sorununa cpu hızını düşürerek geçici çözüm buldum(maksimum ısı bu sayede 82 oluyor). Fps kaybım şimdilik yok. Cihazı alanı bayağı oldu,macun yenilemesi ve temizlik yapılmadı cihazıma. Bunları yapıp tekrar gözden geçirecem.

    Bu arada , oyunlar gpu ya fazla yük bindirmiyor. Isı değerleri maksimum 60.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bel fitigi kullanıcısına yanıt
    Hocam GTA V yüksek ayarlarda +35 FPS de oynadım şuan yüklü değil deneme yapamıyorum,AC'nin yeni oyunlarında kasma sorunu var low ayarlarda UNITY berbat bir görüntü oluşturuyor diğerinde ise kasma sorunundan dolayı oynanmıyor.Bunlar haricinde pek sorun yaşamadım her şey yolunda.Şuan Knight Online açık ve arkada müzik çalıyor bu halde bahsettiğim normal ısıyı hissediyorum sağ tarafa doğru ama inan rahatsız edici değil benim gibi performansına bakacaksan ısı hiçbir şey.Birde fan hızlarını ayarlayabiliyorsun benimkiler otoda galiba kendileri çalışıp kendileri duruyor.Bunun programı vardı sitesinde ama ben gerek görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.