Şimdi Ara

Monster abra a7 v6.4 ' windows açılışı 32 sn problem nerede yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben monster abra a7 v6.4 sahibiyim üründe 280 gblik ssd ve yanına aldığım 1 tb harddisk bulunmakta windows 10'u ssd ye kurdum ve ekstra ram olarakta 2133 lük 8gb bulunmakta . Anlamadığım şey 32 sn 'de windows açılıyor normalde 5 sn sürmesi lazım değilmi ? benim eski i5 dandik laptopta ssd ile 10 sn bile olmadan açılıyordu. İobit programında başlangıçta çalışan uygulamaların hepsini kaldırdım . idm, advanced system care, chrome vb herşeyi açılışta başlatmayı devredışı yaptım. Acaba biosta yapmam gereken bir ayar mı var ? Windowsu kendim kurdum ve bilgisayarı alırken siz kuramazmısınız dediğimde biz orjinal hariç kuramıyoruz demişlerdi bende uefi vb ayarları bilmiyorum yapmayı dedim onlarda herşey ayarlı direk kurabilirsiniz dediler.

    Ne yapmam lazım biosta nasıl bir ayar yapmam lazım tüm sürücülerimde güncel cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.



  • Bende 6.2 var ssd yok 5-6 Sn de açılıyo belki windowsunda bi problem vardır
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Windows'u kurarken RUFUS ile UEFI kurulum belleği hazırlayıp UEFI olarak kurmadıysanız Legeacy kurulum yapmışsınızdır ve bu süre çok normal. USB portlara bağlı harici disk varsa yine bekleme sürenizi arttıracaktır.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    hocam kadıköyden aldım sonra ****larindir den usb ile uefi olarak kurulabilen windows 10 indirip flasha yazdım sonra direk flashı takıp kuruluma başladım hiçbirşeye dokunmadan direk kurdum inanın iğrenç geç açılıyor 55 sn idi ben başlangıç uygulamaları kapattım 32 lere indir çok saçma i7 6700q 4gb gtx 960m ekran kartı 2133 mhz 8gb ram ve ekstra 240lık ssd ve 1tb da 2. harddisk var anlamış değilim neden şuan napabilirim ?
  • mrsavas02 kullanıcısına yanıt
    Windows kendiliğinden uefi olarak yazılmaz. Siz rufus gibi ek bir program ile uefi sistemler icin mbr olarak formatlayarak yine rufus ile flash belleğe yazmadıysanız olmaz. Ayrıca kopya Windows kıllanıyorsanız içinde Trojan, Keylogger gibi malware olabileceğinden ekstra yavaş çalışabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.