Şimdi Ara

Monster bilgisayar Ödeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de sipariş veriyordum ödeme ekranında bir türlü kartla ödemeyi kullanamadım. daha önce sanalmarketim, gittigidiyor da kullandığım kartımı bir türlü kullanamadım bu sitede. Benim kartım kredi kartı değil bankamatik kartı ama bu güne kadar hep online alışverişlerde kullandım bir sıkıntı çıkmadı. Monsterla ilgili ödemeyi yapamadım.

    Eft yöntemini seçtim ama o iş ise içime sinmedi. Bu ana sayfada online ödeme seçeneği var o nasıl kullanılıyor ki. Ürünle ilgili hiç bir bilgi yok o ekranda hatta tutarı bile elle giriyoruz. Güvenli olarak 3d secure ile nasıl ödeme yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkürler..



  • nutrega kullanıcısına yanıt
    3D ile ödeme seçeneği varsa o seçenek ile ödeme yapabilirsiniz. Ama bir de bankanızdan alınmış internet bankaçılık hesabınız olması ve telefonunuza tek kullanımlık şifre gönderimi işi ayarlama yapmış olmanız lazım. Ama bankamatik kartı için internet bankacılığı hizmetinden faydalanabilme şansınız var mı onu bilmiyorum. Eğer o hizmet sadece kredi kartları için ise ne yazık ki faydalanamazsını bu durumda da 3D ile ödeme yapma şansınız olmaz.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    gg üzerinden alışveriş yaparken tek kullanımlık şifre telefonuma geliyordu ve kullanıyordum. Diğer sitelerdede öyle. ama monster sitesinden bu işi beceremedim. İnternet bankacılığı konusunda bir sıkıntım yok. Ben sadece taksit yaptıramıyorum. Onun dışında Online ödemelerde sorunum olmuyordu. Ziraat Bankası Kullanıyorum.
  • nutrega kullanıcısına yanıt
    O zaman belki de sitede 3D güvenlik ile ödeme desteği yoktur
  • Bankamatik kartına taksit oluyor mu ? Ben olmuyor diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartına tek çekim oluyor. Taksit olmuyor.
  • Ana sayfadaki Online öde seçeneğide olmadı. 5 numaralı bir hata veriyor
    veriyor. Tek çekim de sorun olmaması lazım aslında ama ödeyemedik bir türlü. Acaba bnm kartın mı bir limiti var. Tek çekim konusunda bir sınırlama oluyormu kartlarda? 3100 tl ödemeye çalışıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.