Şimdi Ara

MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.741
Cevap
120
Favori
965.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden soruyorum? NikonD70S makinamı kendi makinamda sorunsuz kullanabiliyorken, arkadaşın bilgisayarının USB portuna bağlayınca, elektrik frekans farkımıdır ne, o yuzden 2000 Ytl lik makinam 4. ayında corttladı, aynı olayıda notebook ta yasamak istemem...
  • yaw tam bende 2 gün içinde MONSTER Tyrannosaurus NDX323N17S1 modeline niyetlendi,m daha iyisini bulabilirmiyim die bakınıyom pazartesi günü bi notebook alacam şu anda önümde fiyat we performans bakımından monster in bu modeli war bana da bi yardımcı olun monsterciler


    e bi el atında ben de bi monsterci olayım
  • Sakın almayın derim, ucuz diye aldanmayın. Monsterın kasaları OEM'dir, birçok marka en boktan ürünlerini bu kasa ile sunuyor. Taiwanda ucuz işçilikle üretilmektedir. Isınma sorunu var, cihazı kullananlar oyunlarda ne kadar ısındığını itiraf etsinler. Bakın ben keysmart kullanıyorum, geçen arkadaşa laptop alıcaktık. Gittik bakalım diye, adamlar tam hıyar afedersiniz. Türkiyenin her yerinde servis var yazmışlar, ben şehir dışındayım dedim. kargoyla bize gönderirsiniz diyor. Neyse bira zkonuştuktan sonra laptopu getirdi masanın üzerine, bi de ne göreyim benim iğrenç keysmartın aynısı. Halbuki adama dedim, benim laptopun kasası çok kötüymüş sonradan öğrendim, hayır efendim bizimkiler sınırlı sayıda özel imalat dedi. Neyse konuşurken dedim benimkinden tek farkı wide screen dedim. Adam atladı hemen hayır değil dedi, ya dedim bana mı öğretiyosun, al kendiniz de yazmışsınız dedim bu W harfi ne ürünün başında. orda da bi aptallaştı. Asıl bomba geliyo, bunu duyunca zaten vazgeçmeniz an meselesi...

    bakın sitelerinde ekran kartı ile ilgili şu yazıyo " Bu düğme aracılığı ile gerekmediğinde harici Ekran kartını kapatarak 128 MB Intel GMA900 Tümleşik Ekran kartı Özelliğini kullanabilir ve çok daha düşük güç tüketimi nedeni ile daha uzun bataryadan çalışma süresi elde edebilirsiniz. "

    Ya aynı kasayı ben 1 senedir kullanıyorum, hiç böyle bi düğme görmedim diye içimden söylerken. Adam bana sağ alt kısımdaki WIRELESS düğmesini göstererek, bakın bu da ekran kartını kapatıyor dedi pilden az yemesi için. BU KADAR ÖKÜZLÜK olmaz, apar topar çıktım. sakın almayı düşünmeyin, illa ısrar ediyorsanız gidin bi görün ürünü anlarsınız ne kadar kalitesiz. O gün gittik Packard Bell aldık golddan, 17"wide 1gb ram nvidia6600, dvd dual, asıl canavar o çıktı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: oayk

    "O gün gittik Packard Bell aldık golddan, 17"wide 1gb ram nvidia6600, dvd dual, asıl canavar o çıktı."


    Tamam hadi herkes gitsin Packard bell alsın Bende para basıyom tabii benim için maddiyat hiiiiiiiiiç önemli değil Hatta sony olsa fena olmaz derim alt tarafı kaç para fazla verecemki işte 1-1,5 milyar civarı. Hani teknik serviste çok iyi ya telefon edince hemen ilgileniyorlar hani... Ya kardeş sen nediyon ya millet çatır çatır kullanıyor ve zerre ısınmıyor. Daha önce bir topikte İlhan bey yazmıştı istediğiniz zaman gelin test edin diye. Aman sakın bilmeden bu tür eleştirlerde bulunmayalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMDX -- 17 Şubat 2006 16:25:50 >




  • Sn. Oayk;

    Size Sn. diye hitap ediyorum bakın farkındaysanız. Foruma yazdığınız 1.mesaj direkt olarak ürünlerimize ve personelimize hakaretler içeriyor. Bu zamana kadar yazmayıp bugün birdenbire çıkıp böyle seviyesiz bir mesaj yazmanız oldukça şaşırtıcı. Bizi ve ürünlerimizi kasıtlı olarak nasıl olursa olsun kötülemekten başka bir şey yok yazdıklarınızda. Ürünümüz yada piyasadaki benzer ürünler ile ilgili istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz ki onu bile saygısız ve uygunsuz bir üslupla yapmışsınız. Beğenmediyseniz beğenmediğinizi söylemek en doğal tercihiniz. Bunu istediğiniz gibi söyleyebilirsiniz tabi hakaret ve saygı sınırlarını aşmadan.

    Yalnız insanlardan yada firmamız personelinden bahsederek " Hıyar, ÖKÜZ vb.. " saygısızlık ifade eden sözler sarfetmenizi anlayamadık. Ürünü beğenmediyseniz söylersiniz beğenmediğiniz yönlerini yada eleştirilerinizi yaparsınız, insanlar bilgilenirler. Bize hakaret ederek ne elde etmeyi umuyorsunuz ? İnsanların sizin bu saygısız ifadelerinizden etkilenip ürünlerimizi almayacağını mı düşünüyorsunuz ?

    Bizi, ürünlerimizi, çizgimizi, kalite ve servis anlayışımızı forum üyeleri oldukça iyi biliyor zaten. Ürünü satın almış olanlar yada firmamıza gelerek ürünlerimizi incelemiş olanlar söylediklerinize en doğru cevapları vereceklerdir. Ben ürün konusunda söylediklerinize cevap vermemeyi tercih ediyorum.

    Yalnız firmamız çalışanlarına yaptığınız hakaret nedeni ile foruma bir Özür mesajı atmanızı rica ediyorum.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR


    quote:

    Orjinalden alıntı: oayk

    Sakın almayın derim, ucuz diye aldanmayın. Monsterın kasaları OEM'dir, birçok marka en boktan ürünlerini bu kasa ile sunuyor. Taiwanda ucuz işçilikle üretilmektedir. Isınma sorunu var, cihazı kullananlar oyunlarda ne kadar ısındığını itiraf etsinler. Bakın ben keysmart kullanıyorum, geçen arkadaşa laptop alıcaktık. Gittik bakalım diye, adamlar tam hıyar afedersiniz. Türkiyenin her yerinde servis var yazmışlar, ben şehir dışındayım dedim. kargoyla bize gönderirsiniz diyor. Neyse bira zkonuştuktan sonra laptopu getirdi masanın üzerine, bi de ne göreyim benim iğrenç keysmartın aynısı. Halbuki adama dedim, benim laptopun kasası çok kötüymüş sonradan öğrendim, hayır efendim bizimkiler sınırlı sayıda özel imalat dedi. Neyse konuşurken dedim benimkinden tek farkı wide screen dedim. Adam atladı hemen hayır değil dedi, ya dedim bana mı öğretiyosun, al kendiniz de yazmışsınız dedim bu W harfi ne ürünün başında. orda da bi aptallaştı. Asıl bomba geliyo, bunu duyunca zaten vazgeçmeniz an meselesi...

    bakın sitelerinde ekran kartı ile ilgili şu yazıyo " Bu düğme aracılığı ile gerekmediğinde harici Ekran kartını kapatarak 128 MB Intel GMA900 Tümleşik Ekran kartı Özelliğini kullanabilir ve çok daha düşük güç tüketimi nedeni ile daha uzun bataryadan çalışma süresi elde edebilirsiniz. "

    Ya aynı kasayı ben 1 senedir kullanıyorum, hiç böyle bi düğme görmedim diye içimden söylerken. Adam bana sağ alt kısımdaki WIRELESS düğmesini göstererek, bakın bu da ekran kartını kapatıyor dedi pilden az yemesi için. BU KADAR ÖKÜZLÜK olmaz, apar topar çıktım. sakın almayı düşünmeyin, illa ısrar ediyorsanız gidin bi görün ürünü anlarsınız ne kadar kalitesiz. O gün gittik Packard Bell aldık golddan, 17"wide 1gb ram nvidia6600, dvd dual, asıl canavar o çıktı.




  • ya ankara içinde bu bilgisayarları görebileceğim bir yer yok mu? mecburi olarak istanbula mı gideceğiz?
  • Gigatek Bilgisayar ( Çiğdem Hn. - Feraye Hn. )
    TEL : ( 312 ) 431 42 95 - 96
    Bağlar Cad. No: 77 D: 17 Küçükesat / Ankara

    quote:

    Orjinalden alıntı: T_AnAFoR

    ya ankara içinde bu bilgisayarları görebileceğim bir yer yok mu? mecburi olarak istanbula mı gideceğiz?
  • ilhan bey ilginizden ve yardımlarınızdan ötürü cok tesekkür ederim...
    hem mail atmıştım hem buraya yazmıştım iki taraftan da cevap verdiğiniz için de ayrıca teşekür ederim...
  • Monster car inverter hakkında bir sorum var

    Bu cihazı satın almak istiyorum ama aklıma hep monster notebook a bi zarar ı olursa sorusu geliyor. işin içinde elektrik olunca ister istemez merak ettim.

    monster laptop un adaptoru (lite-on) input 100-240V 50_-60 hz 1.5 Amper
    olarak etiketlendirilmiş. Bu mosnter car inverter cok amaclı olarak kullanılabiliyormus

    quote:

    " MONSTER Car Inverter " denilen çok yeni bir ürün bu. Bu ürünün fiyatı 40 $ + KDV. Araçta çakmak girişine takıyorsunuz. 220 V çıkış elde ediyorsunuz. Bu cihazın üzerindeki prize notebook, taşınabilir DVD Player, Telefon, MP3 player, PDA, Oyun konsolu vb... cihazları takmanız mümkün.


    acaba bu cok amaclılık bi sekilde cok hassas olan notebooklara herhangi bi şekilde zarar verirmi? Bilgisi olanlar vardır belki aramızda.

    bu arada fiyatı makul ve genel inverter fiyatlarının cok altında (100-150 milyona satıldıgını biliyorum)




  • Kısa bir süre yoktum arkadaşlar,
    Tabii bende monster s4 ünü almıştım ama alet bana cuma günü geldi (ankaraya) bende o ün ilginçtir istanbuldaydım neyse ctesi ankaraya gelince aldım, biraz pil şarj hikayesiyle uğraştım ve fazla karıştıramadım laptopı, bu arada sadece işletim sistemi yükledim ve ölü pixel kontrolü yaptım, ama bu zamana kadar ki izlenimlerin şunlar ; Çanta deri çanta (ben pek anlamam deri mi suni deri mi, winlex vs diyorlar) imiş ama açıkçası ben çok beğendim süper kaliteli bakalım kullandıkça nasıl olacak, eşimde inci kolyenin gerçek olduğuna kanaat getirdi (yalnız tutturma yerleri çok adi imiş hemen koptu) hepsiburada.com hiçbir şeyi eksik koymamış bunuda belirteyim, sıra geldi kasaya kasada beklediğim gibi çıktı plastik kalitesi ii değil, ama sade ve zarif bir kasa, idare eder donanımına (işletim sistemini kurarken gücünü hissettirdi) yorum yok testleri uygulayacağız... TFT si beklediğim gibi çıkmadı parlak değil ama en azından 4-5 yıl önce üretilen bir IBM notebooktan daha iyi olabilirdi, belki yüksek çözünürlüğü bunu bertaraf edebilir bunuda zamanla anlayacağız... Bi an aklımdan sony mi alsaydım diye düşündüm ama sony i aklıma getirince Monster daha iyi diyebildim..... (Bu ço ii)
    Ben zaten diyorum ki (DIŞI EN İYİSİ OLAN DEĞİL, İÇİ EN İYİSİ OLAN BU) İnsanlar tercihlerini yapmakta özgürdürler çünkü
    HİÇ BİR ZAMAN MÜKEMMELİ OLMAYACAK....Şu ana kadar memnunum... Teşekkürler




    Ya kardeşim 7200 rpm lisi çıkmış bu da satayı bertaraf ediyor ben bu harddiskten istiyorum yaaaaaa.....
    Eminim şu an istesem İlhan bey yardımcı olacaktır... Şöyle makinayı ben götürürsem hard diski farkı karşılığında değiştirirler... Ama ben Ankaradayım ne yapabilirim acaba.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 19 Şubat 2006 14:52:58 >




  • EVET ARKADAŞLAR MAALESEF BİR ADET ÖLÜ PİKSEL TESPİT ETTİM EN ÇOK KORKTUĞUM BUYDU
    BU NOTEBOOKADA İYİCE ALIŞMIŞTIM ŞİMDİ İLHAN BEYDEN RİCAM BU PROBLEMİ ÇÖZMESİ
    BEN ÇÖZECEĞİNE EMİNİM AMA BENİM İÇİN ŞU ANDA ÖNEMLİ OLAN ÇÖZÜMÜN YOLU
    MUHTEMELEN BU CANAVARDAN BİRAZ UZAK KALACAĞIM....

    muratyagan@hotmail.com
  • hadi yaa

    sans işte arkadaşım, ben 2 aydır kullamıorum cıkmadı sen de 3 gunde cıkmıs. zaten en buyuk markalar dahi garanti veremiyor cıkmıyacagına dair, ama cıkarsa deiştiriolar sanırım fokusda. (emin degilim ama ilhan bey bilgilendirecektir bizi)

    senden ricam bi aquamark 3 kurup score benchmark yapıp bizimle paylaşırmısın

    gecmiş olsun tekrar
  • evet skor burda yalnız antivirus, firewall açık ve online durumda iken hiçbir ayarı değiştirmeden yaptım
    bu arada ölü pikselimizde kırmızı kırmızı sırıtıyordu
    Aquamark Score = 42609 bu nasıl iyimi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimekan -- 19 Şubat 2006 20:55:30 >
  • ben bu bilgisayardan işyerine aldırmayı düşünüyorum (ND521N20S6) yalnız burdaki ufak tefek sorunlar bireysel kullanıcılar için neysede (uğraşılabilir-zaman ayırılabilinir) işyerinde bu tip sorunlar çıktığı zaman problem yaratır
    işler aksar, bilgisayarını uzun süre test etmiş işyeri için uygun olduğuna kanaat getiren arkadaşlar varmı yada İlhan bey ne söylemek ister bu konuda, garanti veriyormu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 19 Şubat 2006 22:02:36 >
  • Merhaba millet daha öncede yazmıştım cewap yazan olmadı sizden bir cewap bekliyorum ve tabikide sn. ilhan beyden

    ben bir seyi merak ediyorum bu monsterlar tamam anladim nerede ise olağanüstü özelliklere sahip merak ettiğim nokta şu çok övüyorsunuz alayım diyorum görmedende almak istemiyorum izmirdeyim göremedim buralarda (varsa izmirde satılan bi yer hemen gidip bakayım varmı bilen?)

    Mesela şu ND521N20S5 ve S3 modellerini beğendim özellik olarak güzeller monitörleri konusunda hiç bir fikrim yok anladığım kadarıylan bu monitörler parlak ekran değilmiş görüntü olarak Toshiba M70-159 kadar iyi bi netliği varmıdır toshiba ile monsterslarin 2 sini birden kullanıp gören varmı arada çok büyük bi fark var monstersta 256 MB 6600 koymuşlar iyi, güzel , hoşta, görüntü nasıl. Sony Vaio FS315M modeline bakıyordum bi ara 128 MB 6400 gf ekran kartı var ekran kartı düşük ama X-Black işi kurtarıyor monsterslarda böyle bir sistem varmı görüntü kalitesini öğrenmek istiyorum!!!

    Birde ilhan bey bu monster i izmirde görep inceleyebiliceğim bir yer varmı varsa adres tel vs verirmisiniz?
    MSN: delvirina@msn.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delvirina -- 20 Şubat 2006 1:00:15 >




  • Sn. bimekan;

    Ürününüz 1 Adet PİXEL hatası çıkması nedeni ile hemen değiştirilecektir. Ayrıca ürününüzü aynı fiyata satışa sunduğumuz 7200 rpm olan yeni model ürünümüzle ÜCRETSİZ olarak değiştireceğiz. İsterseniz ürünü Kargo ile bize gönderin. Elimize geçtiği gün size ürününüzün değişimini yaparak aynı gün geri gönderelim. Yada İstanbul' a gelip gidiyorsunuz sanıyorum. İstanbul' a geldiğinizde Kadıköy ofisimize uğrayın lütfen. Siz çayınızı yudumlarken ürün değişimini hemen yapalım, beklemeden ürününüzü alıp gidin.

    Sn. electro_g' nin sorusuna gelince ürünümüzde ilk 15 gün içinde çıkan tüm sorunlarda gerekli çözümü hemen üretiyoruz. İsterseniz iade, İsterseniz değişim, isterseniz para iadesi, isterseniz başka bir marka ile değişim vs.vs.vs... Neyse beklediğiniz çözüm onu üretiyoruz. Sorununuz, evde yada işte nerede kullanıyor olursanız olun ürünümüzü hemen çözülmeli bizce. Bu yüzden çözüm süreçleri ile ilgili bir sıkıntınız olmasın. Ürünümüzü satın alarak sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. En küçük bir memnuniyetsizliğiniz olursa dediğim gibi sizin beklentilerinizi karşılayacak çözümü üretmeye biz hazırız.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: bimekan

    EVET ARKADAŞLAR MAALESEF BİR ADET ÖLÜ PİKSEL TESPİT ETTİM EN ÇOK KORKTUĞUM BUYDU
    BU NOTEBOOKADA İYİCE ALIŞMIŞTIM ŞİMDİ İLHAN BEYDEN RİCAM BU PROBLEMİ ÇÖZMESİ
    BEN ÇÖZECEĞİNE EMİNİM AMA BENİM İÇİN ŞU ANDA ÖNEMLİ OLAN ÇÖZÜMÜN YOLU
    MUHTEMELEN BU CANAVARDAN BİRAZ UZAK KALACAĞIM....

    muratyagan@hotmail.com





  • Sn. monster_guru;

    MONSTER Car Inverter 175W zaten bu amaçla üretilmiş bir ürün. Ürünümüzü MONSTER Notebook' lar ve diğer tüm notebook markaları ile yada belirttiğim diğer cihazlar ( Taşınabilir DVD Player, Telefon, MP3 player, PDA, Oyun konsolu vb... ) ile sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Ürün ile ilgili teknik verileri Pzt. günüwww.fokusshop.com web sitemizde yayınlayacağız. Aşağıyada text olarak ekledim bu arada bilginiz olsun diye.

    Oluşabilecek tüm problemler için ürün üzerinde koruma özellikleri ( Aşırı yük, aşırı sıcaklık vs. ) bulunmaktadır. Ürünümüzü bahsettiğim cihazlar ile sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ
    .........................................................................................................................
    MONSTER Car Inverter 175W

    Converts 12 Volt car or marine battery power into standard AC power
    All-in-one housing with adapter and AC outlet in single easy to install package
    All-in-one compact & lightweight design eliminates cords and makes carrying and storage a snap
    Built-in surge power protection and auto shut off to prevent damage or battery drain
    LED power indicator
    Grounded three prong AC outlet
    Chile safety cover
    User-replaceable fuse
    .........................................................................................................................
    Model MONSTER Car Inverter 175W/220V
    AC Output Voltage 220Vac +/- 10V
    AC Output Frequency 50Hz +/- 4Hz
    AC Output Waveform Modified Sine Wave
    Maximum Continuous Power 140W, 175W for 5 minutes
    Peak Power Rating 350W (Max.)
    DC Input Voltage Range 10.5 ~ 15.5Vdc
    Children Protection Cover Yes
    Low Battery Voltage Protection Yes, 10.5Vdc and automatic reset
    Over-Temperature Protection Yes, automatic rest
    Overload Protection Yes, automatic rest
    Replaceable Fuse Yes, user changeable
    Dimensions 133 x 44 x 65 mm
    Weight 159 gr


    quote:

    Orjinalden alıntı: monster_guru

    Monster car inverter hakkında bir sorum var

    Bu cihazı satın almak istiyorum ama aklıma hep monster notebook a bi zarar ı olursa sorusu geliyor. işin içinde elektrik olunca ister istemez merak ettim.

    monster laptop un adaptoru (lite-on) input 100-240V 50_-60 hz 1.5 Amper
    olarak etiketlendirilmiş. Bu mosnter car inverter cok amaclı olarak kullanılabiliyormus

    quote:

    " MONSTER Car Inverter " denilen çok yeni bir ürün bu. Bu ürünün fiyatı 40 $ + KDV. Araçta çakmak girişine takıyorsunuz. 220 V çıkış elde ediyorsunuz. Bu cihazın üzerindeki prize notebook, taşınabilir DVD Player, Telefon, MP3 player, PDA, Oyun konsolu vb... cihazları takmanız mümkün.


    acaba bu cok amaclılık bi sekilde cok hassas olan notebooklara herhangi bi şekilde zarar verirmi? Bilgisi olanlar vardır belki aramızda.

    bu arada fiyatı makul ve genel inverter fiyatlarının cok altında (100-150 milyona satıldıgını biliyorum)






  • Sn. delvirina;

    MONSTER ürünlerini İzmir' de aşağıdaki satış noktalarımızdan temin edebilir yada bu firmalarda görebilirsiniz.

    İL BAYİ TELEFON
    İZMİR B.E.S.T 0232 463 39 48
    İZMİR EGECOM 0232 631 22 22

    Ürünümüzde 15.4" WSXGA 1680x1050 çözünürlükte geniş ve yüksek kaliteli bir LCD panel kullanılmaktadır. Bu LCD panel PARLAK Ekran değildir. Ancak oldukça kaliteli bir ekran olması nedeni ile yüksek kalite, verimlilik ve performans bekleyen tüm müşterilerimiz ürünümüzü oldukça beğenerek kullanmaktadırlar.

    Israrla parlak ekran istiyorsanız aynı kasa tasarımında 1280 x 800 istediğiniz gibi Parlak ekranlı, 80 gb 7200 rpm diskli, tümleşik ekran kartlı yeni modelimiz Pzt. günü web sitemizde yer alacak ve satışa sunulacaktır. Eğer harici ekran kartlı bir ürün almak öncelikli tercihiniz değilse bu model sanıyorum tam olarak beklentilerinizi karşılayacak ekonomik bir çözüm olacaktır.

    Saygılarımla,

    İlhan YILMAZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: delvirina

    Merhaba millet daha öncede yazmıştım cewap yazan olmadı sizden bir cewap bekliyorum ve tabikide sn. ilhan beyden

    ben bir seyi merak ediyorum bu monsterlar tamam anladim nerede ise olağanüstü özelliklere sahip merak ettiğim nokta şu çok övüyorsunuz alayım diyorum görmedende almak istemiyorum izmirdeyim göremedim buralarda (varsa izmirde satılan bi yer hemen gidip bakayım varmı bilen?)

    Mesela şu ND521N20S5 ve S3 modellerini beğendim özellik olarak güzeller monitörleri konusunda hiç bir fikrim yok anladığım kadarıylan bu monitörler parlak ekran değilmiş görüntü olarak Toshiba M70-159 kadar iyi bi netliği varmıdır toshiba ile monsterslarin 2 sini birden kullanıp gören varmı arada çok büyük bi fark var monstersta 256 MB 6600 koymuşlar iyi, güzel , hoşta, görüntü nasıl. Sony Vaio FS315M modeline bakıyordum bi ara 128 MB 6400 gf ekran kartı var ekran kartı düşük ama X-Black işi kurtarıyor monsterslarda böyle bir sistem varmı görüntü kalitesini öğrenmek istiyorum!!!

    Birde ilhan bey bu monster i izmirde görep inceleyebiliceğim bir yer varmı varsa adres tel vs verirmisiniz?
    MSN: delvirina@msn.com




  • Öncelikle ben bu ürüne ısındım (Piksel hatası çıksada) ve bir kaç şeyden bahsetmek istiyorum, sade ve zarif bir ürün, gerek inceliği, ağırlığı üzerindeki extra tuş sayısının az olması (çok olanları kullanmıyoruz zaten) bana göre çok güzel biir şey, çözünürlüğünün yüksek olması monitörün kalitesini artırıyor ve ayrıca tuş takımının yan kenarlarla olan mesafesi çok iyi planlanmış, alet küçük bir dev gibi görünüyor... Şu anda bu notebook u geri iade edebilme özgürlüğü içinde diyorum ki aslında artık notebooklar Türkiyede de sizin sayenizde (müşterilerinden gelen her türlü geri bildirimi değerlendiren bilinçli bir satıcı) gerçek değerlerinde satılmaya başlayacak, daha önce bir kaç kez sitenizi ayrıntılı olarak gezdim ve şunu gördüm alt yapılanmanız gelecek vaadediiyor bence insanlar sadece notebook sayfalarına değil birde şöyle şirket profili vs.. gibi yerlerede baksalar... Gösterdiğiniz ilgi ve forumda ve kişisel mail adresimdeki her türlü iyi yaklaşımınız açıkçası beni fazlasıyla memnun etti... Son kullanıcı ve bir tüketici olarak sizi kutluyorum... İnşallah İstanbula geldiğimde sizi bir zat görmeye çalışacağım... Ama notebook u kargoyla yollamak durumundayım... Teşekkür ederim...




  • Sn. daleque;

    Önerilerinizi dikkate alarak kur konusunda yeni bir düzenleme yaptık. Yarından itibaren geçerli olmak üzere MONSTER Notebook' larda kur hesaplaması T.C.M.B Efektif Satış kuru üzerinden yapılacaktır.

    Saygılarımızla,

    İlhan YILMAZ

    Not : Web sitemizdeki genel kur hesaplaması serbest piyasa kuru üzerinden yapıldığından ürünlere ait USD fiyatlarını baz alarak T.C.M.B kuru üzerinden hesaplama yapmanızı öneririz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.