Şimdi Ara

MONSTER MASAÜSTÜNDE EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar cihazımda o kadar garip bir sorun var ki donanımsal desem değil yazılımsal desem değil gibi duruyor sorunum şu arkadaşlar bilgisayarı açtığımda masaüstünde ekran gidip geliyor çok hızlı bir şekilde aşağıda örnek olsun diye videosunu yükledim ama gelgelelim herhangi bir tam ekran uygulamaya girdiğimde ekranda ne bı titreme ne gitme hiçbir sorun olmuyor daha önce başına gelen varmıdır Intel sürücülerini güncelleyip performans moduna aldım sonuç değişmedi.

    Not bataryayı takınca biraz daha az yapıyor gidip gelme işini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >










  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Laptopu bataryasız mı kullanıyorsun? Bunu yaptığını söyleme. Herhangi bir akım yükselmesi sorunu olursa komple anakartı yakabilirsin o iş çok riskli. Bu konuda çok şanslıymışsın. Bataryalar anakartı düzensiz akımlardan bir yere kadar korur. Bu sorunu ne kadar zamandır yaşıyorsun? Acaba evinde elektrik tesisat sorunu mu var? 2-3 farklı evde batarya takılı halde deneme şansın varsa bir dene.

    Bataryayı çıkartmak belki laptopa oyunlarda performans kazandırıyor olabilir ancak anakart arızası riskini arttırır.

  • selam;oyunda titreme olmuyorsa problemın yazılımsal olma ihtimali var. umarım öyledir. ekran kartı sürücüsünü ya güncelle ya da eskı bir sürücüye geri dön.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baser -- 29 Nisan 2022; 13:16:29 >
  • oyunda titreme sıfır hocam elektrik kaynaklı bir sorun olsa oyunda da aynı sorunuı yaşayacağımı düşünüyorum masaüstünde intel 630 ekran kartını kullanıyor oyunda 1050ti geçiyor bununla alaklı bir sorun var ama nasıl çözerim acaba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.